Mužské pohlavie (teda chalani), čo si o tomto myslíte o mojom príbehu...
No neviem ci sa vam to chce citat ale chcela by som sa opytat hlavne muzskeho pohlavia co si o tomto vsetkom myslia, ale uprimne....nikdy sa mi to nestalo ale nikdy nehovor nikdy a...zamilovala som sa....cele to zacalo tak ze mi najprv pravidelne volaval,
@imthestar kasli na neho je ocividne ze ta chce len do postele ! nwm sice preco ti vyvolaval kazdy den aj 3 hodiny ale tak mozno mal zadarmo hovory a nudil sa
v podstate suhlas s torpedo08, resp. co chcel na chate to je jasne...to uz kolega vyjadril za mna...a co chcel predtym to je otazne...skratka vyjeb sa na to...aj ked to neni lahke mozno..tak co ine ti ostava.....inak toto precitat, to chce odhodlanie..
hmmm ty tusim nepripustas moznost ze moze klamat a ze je obycajny kkt ze ne ? niektory ludia povedia : milujem ta este ako som nikoho nemiloval,,, alebo ,: zmenil som sa naozaaj ,,,atď....... a secko je to len ojeb poznam takych ludi .. aj ked to nepovedali priamo mne
@bisexual , zajtra, vlastne už dnes si pojdem dať zašiť hubu na chyrurgiu a hned si to dam aj tam dolu zašiť aby som sa ti nahodou nedostal do rúk.....filip
@zajko30 noo myslím, že by sa ti zišlo povenovať aj gramatike slovenského jazyka... Premňa zamňa si aj nozdry nechaj zašiť, aby si necítil ten smrad, čo ti tiahne z papule.
jednoduche, chalanisko mal plan, tlacil kaleraby do hlavy, nedosiahol to co chcel tak sa distancoval... Mozno sa mylim, mozno dotycnemu krivdim ale na zaklade tvojho opisu to vyzera tak, ze sa ta snazil zblbnut recickami a dojmom aky je romantik
@bisexual , no pan učiteľ, dakujem za upozornenie, maš s tym nejake skúsenosti, to nemaš na riadneho chalana, to používaš len pouličných smradlavých pupušov........filip
@belzeboss , dobre ráno stara mama, ked tu niekto niečo o mne prezradza tak si to ty, sa uvedom..........asi sa dam dnes hodiť do kremačnej pece a popol rosypať po tvojom poctivom svedomi......filip
@zajko30 kasli na to, zbytocne sa z poniektorimy rozculujes. niektori su tu tak negativne naladeni, ze je zbytocne nanich reagovat. takze hlavu hore a nestracaj nervi
@imthestar , no tak v prvom rade ti prezradím o chlapoch niečo čo asi netušíš, ale chlap sa NIKDY, opakujem NIKDY nezmení. tak to pochop. ak je to kokot tak ním vždy aj ostane. to len vy baby ste také sprosto naivné, že im na to vždy skočíte, že sa zmenia. je nad slnko jasné o čo mu išlo a vždy pôjde, tak kašli naňho.
nie som chalan, ale nezavolal, lebo videl ze mu tak lahko nedas. tak to vzdal. mysli si ze slova "lubim ta" dostanu babu do postele.. teda niektoru hej, a niektora nepotrebuje ani to.. ale predsa.. ser nanho
Chlapec je ocividne na facku ..... ak ho este tak nejak lubis tak si vzdy pomysli co zle ti spravil a zacni nanho nadavat... vzdy ked si nanho spomenies tak si riadne ponadavaj ono z teba vyjde vela veci a budes hned uvolnenejsia... postupom casu uvidis ze uz ani nanho nemyslis pretoze cas je na srdce ten najlepsi liek
aa boli ste na chate, sa pilo a chlapec mal apetit, a na FB ostal lebo odisiel od pc a pilo sa dalej ! mobil mal niekde hodeny hocikde ! alebo potom tie vase katastroficke scenare xD
@imthestar Asi ti volal a chcel sa stretávať len preto aby ťa využil, dostal do postele ...a ked zistil, že ty mu nič viac nedovolíš tak to skončil a teraz isto vyvoláva inej.... tak, kašli na nho a zabudni, .... ked si zalubená asi to bude kusa tažšie , ale to časom isto prejde
to je snad jasne ze mu istlo len o jedno .. ked zistil ze nmu len tak nedas, vy.ral sa na teba .. ty si neurobila nic zle, len on je debil, tak kasli nanho
Jaj tak to máš blbé,ale poviem ti toľko,že netreba chalanov hádzať všetkích do jedného vreca,ale tento ťa vážne chcel dostať len do postele. Ja som mala tiež čáva,a tiež sme spolu volávali až do rána,ale toto mi chvalabohu nespravil,aj keď s ním niesom,milujem ho a je to ťažké,teda viem ako sa cítiš. Ten tvoj si myslel,že ťa namotá cešz pc,cez Fón,a že potom len.. pototo.. a maj sa... to je celé,keďže ty sa pre ňho takto trápiš a on inak. Znamená to,že si ťa nezslúži ja len toľko. Veľa šťastia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
hm toto ma zaujalo tato diskusia ale uz musim ist spat...takze dobru noc seckym
@11 no preto ti volal , lebo ta proste chel dostat !!! v 3-tom komente som to napisal. este raz dobruu noc
No on sa nezmenil.... proste ta vyuziva (vyuzival) toto je klasicky pripad tzv. kasanovy moja rada : rychlo sa odlub (ano ano vela platna ja viem)
spýtala si sa aspom raz?????
ved za 4 hodiny mohol navariť pre celu basu v justičnom paláci a mikrofon mal pri tom pred chriapov!!!!!
a spýtala si sa ho, či nepracuje náhodov v noci??????????
no tak čo teraz chceš, potreboval kuchárku a ty si ho osrala.....
filip
To že mu na tebe záležalo a podobne - to boli len vábivé slová, no NEPRAVDIVÉ!
SEX! SEX! a ešte raz SEX!
O nič iné mu nešlo.
Nakopať ho zato do gulí hajzla!
To že ti volal, bol len prostriedok, ktorým ťa chcel viac k sebe dostať... namotával ťa, ty si mu nedala, on ťa odkopol.
Chcel si len užiť na chate!!!
@zajko30 ty drž hubu, lebo dôvodom nie je to, že je teplý... a ty s tou tvojou prihriatosťou choď trtkať kohútov do kurníka. Jednoducho mu nedala!
@imthestar skus to neriesit.. skus to prekonat.. skus sa cez to preniest.. a zabudnut..
To že ty jebeš každého houmlesáka, to je už tvoja vec, s tým sa mi chváliť nemusíš.
aj tak je to hovädo
a teším sa, že sa ešte našlo dievča ako ty. Teda že si neurobila to, čo chcel ON
Pripájam sa k ostatným, nešlo mu o iné ako o sex, ale teší ma, že si mu nedala. Hoci on by so mnou asi nesúhlasil
A preto rovesníkov neriešim
A ako tak pozeram na novych clenov tu, to je riadna demencia
... --- ...
a inak suhlasim s ostatnymi je to debil na entu
moj nazor.