Neverila som si, ale to neznamená, že si z výhry neteším. samozrejme..bože zbožňujem tú atomošku kofola, čipsy, ľudia..a výkriky keď je gól alebo keď je len skoro..vlastne len kvôli tomu to pozerám
a najvaic s ami páčilo ako sa nejaký slovák zahral na brankára keď bol Mucha na zemi a neuznali potom ten gól
hahahahah ... ja by som pozmenil nazov tejto diskusie na : MY DOKAZEME VYHRAT LEN NAD POSLEDNYMI V TABULKE whateva .. nechapem , preco je kazdi tak mimo z futbalu... vsak len zopar brutalne dobre platenych opic beha po travniku za kozenou gulou ...
Zápas som pozerala, ale do poslednej sekundy som myslela, že vyrovnajú, a my pôjdeme pekne krásne domov. Ale som rada, že som sa mýlila. Najbližšie sa mýliť určite nebudem
no vobec som neveril , ale po prvom polcase uz ano ! ja som mal tlak asi 200 na 150 som sa klepal pred TV do poslednej sekundy ! ! ! takto ked budeme hrat vzdy tak sme pááni super to bolo aj ked s Holandskom vypadneme nevadi mi to ! u nas v dedine sa oslavuje este stale pred chvilou som pocul kricat :Slovenskóóó Slovenskóóó hééjááá hééjáá hééjáá Slovensko a po futbale tu aj nekdo trubil s Vuvuzelami no proste euforia , najlepsi den v roku !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a skoro nikto z nas neveril
inac parada..lepsie ako Hamlet v divadle =D
a bude sa o tom písať po celom svete +/- bo slováci porazili bývalý majstrov...wed to je zázrak
už widí tie talianske svine ako budú naštvaný
Čekni Twitter, napr.
a najvaic s ami páčilo ako sa nejaký slovák zahral na brankára keď bol Mucha na zemi a neuznali potom ten gól
Ľudia,vlasť nemilujeme pretože je veľká,ekonomicky vyspelá alebo že vyhrala nad Taliansko!!! Vlasť milujeme preto,že je NAŠA.
ueeeej =D teraz sa to hodi
a celkom ma to aj potešilo, je to pekné, keď sa z toho toľko ľudí teší
Slovenskó !!!!!!!!!!
Ale nehovorím, že ma to príjemne neprekvapilo!