@deutschprinzessin lebo už vidím že sa nahovno drží..myš totiž držíš pri kompe asi najčastejšie.tak preto.ja by som šiel do tej prvej. a ano kúp si wireless tie baterky sú neni až taká pálka..poprípade@patrixus4 tadáá:nabijacie baterky.
@deutschprinzessin ale ked tak by som si musel vybrat, tak potom jedine tu 3. Osobne mam podobny dizajn mysky aj ja, idealny do ruky, hlavne k notebooku ked ho premiestnujes a podobne.
@mygate osobne sa mi lahsie takto ovlada, s takouto myskou co ma taky tvar. Tie hracske su uplne onicom, zle sa to drzi skoro cely cas musi mat vystrene prsty, ja osobne patrim mezi profi hracou a nikdy som s tym nemal problem A inak ak si si nevsimol tak toto su 100mm mysky, tj potom je lepsi takyto dizajn, lebo ten hracsky dizajn je dobry len ked mas velku mys a nie taku malu... na taku malu to len prekaza... Osobne mam celu ruku(dlan+prsty) dlhu 20cm a vyhovuje mi to ona ma mozno tak 15, takze urcite jej to bude lepsie...
@etelnair ale je tam, snazi sa to podobat na tie hracske mysky ale problem je v tom ze tato ma 100mm, takze neni mozne aby bola taka ista ked je taka mala Takze samozrejme taky tvar skor prekaza ako by bol k uzitku
jáááj..tie rozmery som si nevšimol ja mám tiež gamerskú myšicu(zo starých čias) všetko poruke a keď si dám virtual klavesnicu tak sa už ani pohnúť nemusím..kôli zdraviu samozrejme
@mygate@17 prave taketo su tie najhorsie, uplne sa zle ovladaju a vsetko... zle sa drzia v ruke, to ani poriadne chytit nedokazes ked to je take velke... Hlavne tie netralne co mozes aj lavou aj pravou rukou ovladat su najlepsie.
@mefistofel hm.lavú ruku nepoužívam lebo je úplne neschopná,ale fakt máš pravdu,skúsil som si to chytiť lavou a je to k hovnu..ale inak je dobrá-na tú pravú..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@mygate prečo je tretia zlá?
všetko poruke a keď si dám virtual klavesnicu tak sa už ani pohnúť nemusím..kôli zdraviu samozrejme
to ze si si nevsimol tie rozmery neni moj problem -.-
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
z tvojich možností