Mysíte si že existuje UFO?alebo nejaký život vo vesmíre okrem nášho?
tak osobne podľa mna je to úplný nezmysel.ako prefíkaný ludia sa chceli zvidiťelniť,a dopriať si tak svojich tzv.5minut slavy...je to úplný nezmyslel.ved verejnosť prišla do styku s ufonmi a pod. len cca120rokou dozadu...tak z ničoho nič sa zrazu obiavili
mozno su a mozno ne.... neni to jedno???? to je to iste ako ci existuje boh. clovek v nich moze verit ale nikdy si tym nebude uplne isty.a aj keby existovali su od nas vzdialeni miliardy svetelnych rokov a to by sa sem nikdy nedostali. ale ja osobne na nich neverim....
Whitedarkness:Je veľa dôvodov prečo tomu neveriť, ale je minimálne jeden dôvod prečo tomu veriť!! A ten jeden dôvod je fakt miniálna šanca, že v celom vesmíri si žijeme len my.
Wewo: Takých ľudí tu bude stále dosť a aj je... ja tiež nerozumiem či im to robí takú námahu spraviť o pár klikov myšou viac a pozrieť si diskusiu na túúto istúú tému len o par strán dozadu. A teraz ešte raz a po stý krát všetci! : Fakt neviem prečo keby sme tu žili len my (t.j 1 život resp. forma života a že by celý vesmír vznikol len kvôli nám), by bol vesmír tak veľký ...a nemal by iných obyvateľov... zober si to takto - 1 obývaná "skala" je v celom vesmíre a všetko okolo by boli len lietajúce kusy rôznych más, meteoritov, "veľkých skál" a nič viac???
taaak akoze pre mna je vesmir uplne najfascinucejsia vec na svete...aaaa myslim ze urcite tam je zivot...a tiez si myslim ze ti "ufovia" nie su take prisery ako ich vykresluju americania.....ale urcite su...
Tak ja viem, že existuje, keďže UFO je Unidentified Flying Object. To znamená, že keď hodím niečo von z okna a ty nebudeš vedieť čo to je, tak je to pre teba UFO.
A myslím, že v dnešnej dobe je už skoro jasné, že v tak obrovskom priestore nemôžeme byť sami...
teda podla toho, co so vsetko som citala z kozmologie mam nielen ja ale aj vedci dojem, ze je absurdne si mysliet, ze taka zhoda nahod veduca k vzniku Zeme a k zivotu na nej sa nemohla proste odohrat len v jednom kute vesmiru, to sa nezda...okrem toho mas este stale k dispozicii kozmicke mikroorganizmy, co su prirodzene zive bytosti, teda su to ufoni...
Podla mna určite žijú vo vesmíre aj iné civilizácie okrem nás. Može to byť aj kolonia chrobákov alebo lietajúcich opíc, nemusia sa vobec podobať na ludí alebo byť ako si ich predstavujeme my.
Ako uz bolo spomenute predomnou je naivné sa domnievať že len my sme tí vyvolený a jediný živý v tomto vesmíre (v týchto vesmíroch)
podla mna urcite niekdu su ine civilizacie, rasy.. nazvite si to ako chcete, ved planet je naozaj kopec a aby sme boli jedini, tak to je tosku naivne.. ale zeby nejako bazili po zniceni Zeme alebo zotroceni ludi ako v americkych filmoch, to asi len tazko
Ak sa aspoň troška zaujímate o život vo vesmíre, tak viete, že sa nenachádza iba na našej planéte.
Doteraz sa však nepodarilo objaviť život pripomínajúci našej planéte, ani život viacbunkových zložitejších organizmov.
Život teda dokázateľne existuje aj v iných častiach vesmíru, čo odporuje aj rôznym náboženským egoistickým názorom. Nezostáva nám nič iné, len čakať kým nenájdeme formy života približujúce sa našej, alebo čakať, kým nás neobjaví nejaká vyspelejšia civilizácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
...ale nechcem sa s nimi stretnut
A myslím, že v dnešnej dobe je už skoro jasné, že v tak obrovskom priestore nemôžeme byť sami...
teda podla toho, co so vsetko som citala z kozmologie mam nielen ja ale aj vedci dojem, ze je absurdne si mysliet, ze taka zhoda nahod veduca k vzniku Zeme a k zivotu na nej sa nemohla proste odohrat len v jednom kute vesmiru, to sa nezda...okrem toho mas este stale k dispozicii kozmicke mikroorganizmy, co su prirodzene zive bytosti, teda su to ufoni...
Ako uz bolo spomenute predomnou je naivné sa domnievať že len my sme tí vyvolený a jediný živý v tomto vesmíre (v týchto vesmíroch)
NO A LAD JE VODA A KDE JE VODA TAM JE ZIVOT...
Doteraz sa však nepodarilo objaviť život pripomínajúci našej planéte, ani život viacbunkových zložitejších organizmov.
Život teda dokázateľne existuje aj v iných častiach vesmíru, čo odporuje aj rôznym náboženským egoistickým názorom. Nezostáva nám nič iné, len čakať kým nenájdeme formy života približujúce sa našej, alebo čakať, kým nás neobjaví nejaká vyspelejšia civilizácia