áno, normálnu. je ich ešte celkom dosť, o dva roky to už bude horšie len tiež nechápem, čo máš proti tým, čo pannami nie sú. to že dievča nie je panna neznamená, že je nejaká pobehlica... :/
no ja mam na to nejake stastie D jedna moja holka mala 18 a panna..aa ked som sa s nou rozisiel..po istom case..som bol..s druhou...ta mala..19 a zase panna az som tomu neveril..zatial mam stale..stastie len na panny newem..ci to je teraz dobre abo ne bo uz mi to kusok..zacina vadit haha
samozrejme,že také dievčatá existujú,ale "dnešní" chlapci si myslia,že keď už aj takých dievča pár je,určite sú mimoriadne zbožní rojkovia,ktoré len čítajú poéziu a nikam nechodia.Omyl chlapci ...
ach.... otázka či žijeme v stredoveku podla mna nie je na mieste, kedže ja osobne si myslím, že v dávnych dobách bol práveže sex braný ako živočíšny pud a nebol nijako podmienovaný láskou...možno sa mýlim ale toť moj názor..... a podla mna je normálne aj ked je ale aj ked nie je panna....každého osobná vec.... a neviem čo to stále riešite.... niektoré témy už naozaj nikdy nebudú tabu....
no, podla mojich skusenosti, informacii, znalosti atd je ich malo a vecsina dievcat o to pride cca 15-17. cize mas co robit. ale vysvetli mi preco chces pannu? teda chapem, kazdy by bral radsej pannu ale ked to uz takto riesis na nete, vyzera to akoby ti na tom zalezalo najviac. a tiez si neviem predstavit ako by si balil babu a po chvilke by si sa jej spytal ci je este panna... myslim ze by ta kazda (panna aj skusena) poslala kade lahsie.
dnesne dievcata su kravy sproste naivne nenavidim zeny vseobecne no mlade zeny su na tom milionkrat horsie.. drzim ti palce ale tak ak chces naozaj taku chod do kostola
Je zaujímavé, že to, že si nájsť dá si myslia väčšinou dievčatá, kdežto muži si myslia opak. Je super vedieť, že nás máte za kurvy. (tým nehovorím, že každá, čo má 18 a nie je panna tak je kurva, ale čítajte po sebe, pretože máte v hlave zafixovanú túto pridrbanú rovnicu)
je to blbe ale najdes este ale tak ti poviem 18 a este stale panna je rozdiel ci je frigidna alebo vsetko okrem sexu este robila napr kamoska ma 19 a nemala sex ale zase vsetko ostatne uz ma za sebou takze je to take a radsej taku co uz nieco ma za sebou ako nejaku hold uplne bez skusenosti, lebo ak je partner skuseny a holka neskusena tak bude hladat taku co ho bude vediet lepsie uspokojit
haha zaujimava diskusia nechodim tu casto uz ani nevem kedy som ti bola naposledy, ale mozem vam povedat, ze frigidna niesom urcite, urcite nesedim doma na zadku a necitam poeziu, ani nemam 200kil a niemam ziadnu telesnu ani psychicku vadu je to vsetko len o tom,ze nemusim a nechcem byt ako vsetky tie nastrocne ku*vy,ktore sa jebu na zachodoch po diskotekach alebo na chatach ozrate jaj tocky... vsetko ostatne mam mimochodom za sebou, dokonca aj nemalo skusenosti s babami a myslim,si ze pre chlapa, ktory ma ma naozaj rad je to ista vzacnost, ze sa ne*ebem s kazdym pri kazdej prilezitosti (cest vynimkam) lebo povedzme si pravdu...viac ako 70%holiek v dnesnej dobe este pred 16tkou t*tkaju jak zajaciky tot vse, zdravim zakladatela diskusie
to je len preto, ze baby, ktore sa s niekym nevyspali pred 18 su podla vacsiny nenormalne...a co tak moznost ze nemali skym, lebo nenasli "toho praveho", alebo jednoducho este nechceli? Takych bab je dost, a ani nemuseli chodit na dievcenske internatne skoly, alebo to nie su kostolne baby...Ale ak taku chce niekto cielene najst, asi by sa mal pohybovat v spolocnosti, kde to je normalne, ze sa baba nevyspi s niekym v 15,16 rokoch...Ja takych ludi poznam dost, a su uplne normalni
myslím si že to nie je až taký problém....v dnešnej dobre sa o sexy viac hovorí, ale to neznamená, že keď o tom niekto často rozpráva tak to má....skôr naopak.....
napríklad ja budem mať v apríli 18 a som panna a tak skoro sa to nechystám zmeniť, takže si myslím, že to také ťažké nie je a väčšina mojich kamošiek, ktoré už aj majú 18 sú tiež ešte panny......takže len treba hľadať a nájdeš
malo ich nieje a casto ani neviem ze nejaka baba s ktorou sa bezne bavime je este panna lebo je to uplne normalna baba nieje 200kilova velryba ci frigidna, nema ani ziadnu inu psychycku poruchu len presne ako tu bolo povedane nechce byt jedna z mnohych na dlhom zozname nejakeho chalana su baby ktore *ebu od 15 lebo si myslia ze tak budu oblubenejsie alebo to proste tomu boli donutene prostredim ine su zase *urvy a dalsie nasli pravu lasku prave v tedy a potom su tu tie ktore to neurobili len preto lebo proste to beru len ako vrcholne intimnu zalezitost medzi dvoma milujucimi ludmi napriek tomu to niesu ziadne baby z klastora radi nakupuju a robia vsetko to co tie predtym okrem toho jedneho neocakavaju ani ze si ju potom vezmes alebo co len zeny proste vnimaju sex srdcom a preto to neurobili vd si len vezmime tu najobicajnejsiu polohu muz je hore zena lezi pod nim taka bezbranna, naha, vy ste ovela silnejsi ako my a neostava nam nic ine len sa vam oddat, doverovat a ocakavat, ze budete k nam nezny lebo vy nas mate absolutne len vo svojej moci vo svojom naruci a nielenze nas mozte chranit ale mozte nam aj ublizit a preto je to pre mnohe z nas ovela viac akolen o tom jednom o ukajani nejakych primitivnych zvieracich pudov.
Aj ked priznajme si, nie je ich vela, ale stale sa v spolocnosti udrziavaju.
--- necitala som komenty nadomnou, takze sa mozno budem opakovat---
Som z cirkevneho gymnazia. No a co? To len ludia maju predsudky voci vsetkemu, kde sa skryva slovo "cirkev". Nie sme tam ziadny anjelici, sme normalni ludia snaziaci sa zapadnut do dnesnej konzumnej spolocnosti tuziacej po materialnych veciach. Najdu sa osobnosti vsemoznych druhov. Od ludi, kt. si uz 4 roky opakuju, ze preco tam su i taki, kt. s cielovedomym spravanim napreduju do univerzitnych kruhov. Ziadne rozdiely !!! Pod jednou strechou panny a aj tie, kt. maju uz prve sexualne skusenosti za sebou. A nehanbia sa za to!
Ja osobne, mam 18. Ba o necele 2 mesiace na konte 19, priatela mam 3 roky a mozno to znie neuveritelne ba nerealne, som panna! Nehanbim sa za to. Skor som na seba hrda. Ze som ina! Poznam velmi vela dievcat, kt. su tiez panny. Ci uz z kruhov "dobrej rodiny" alebo "flakacky". A nielen z nasho CIRKEVNEHO gymnazia.
My sa neriadime tym, ze pochadzame z pody cirkvi. Clovek sa ma riadit moralkou a svedomim a na to mu vyznanie nepomoze. Ludia mozu chodit do kostolov aj 3x za den. Ich zivot vsak urcuju skutky.
Ano, i to je pravda, ze my krestania katolici casto pocuvame, ze byt pannou do svadby je Bohu mile. Realita je vsak v dnesnej dobe ina. Katolici- nekatolici. To su vsak hormony!!
A preto nemam ziadny nazor na to, kedy sa ma dievca/zena odovzdat muzovi. Ci po a ci pred svadbou. A kebyze aj nejaky mam, je uplne bezvyznamny, pretoze nikoho cudzieho tym neovplyvnim.
Ja sa tesim z toho, ze som panna. Ak bude treba pockam ba aj do svadby ...
mam jednu skvelu kamaratku. je to uzasne dievca, ma kopu kamaratov, vesela, chodi von s kamaratmi. ma s nimi kopu zazitkov a vacsinou ju chcu ti zadani. rozprava sa s kazdym, vie sa podpichovat, doberat a smiat. a je krasna. a prosim pekne, na zaklade rozhovorov o tom, ze na diske tancovala s kamaratom a s dalsim bola na kave a s inym v piatok vecer v dedinskom bufete, (pricom so ziadnym z nich nic nemala), si napriklad moj byvaly frajer domyslel, ze s nimi spala, a kym o nej nepocul odo mna, ale len od nej samej, ju mal za stetku. za tieto veci. on bol uplne presvedceny, ze panna nebola uz ale od patnastich. (sekol sa zhruba o tri roky). za toto. tak sa skuste niektori uvedomit, co si odvodzujete z nevinnych dejov.
a dalej, je pravda, ze existuje kopa tych "diskotekovych slapiek". ale to je ich vec, ja by som sama so sebou vydrzat nemohla, keby som toto robila, lebo by som nevedela vazit si seba po takychto veciach. su aj take, ktore to nerobia, je vela nie-som-slut-spravajucich-sa-dievcat-a-panien.
ale najviac ma stve, uz aj tu v niektorych vasich argumentoch, ktore su sice za to, ze si myslia, ze take dievcata existuju, stve ma to, ze pannu po 18tke spajate s cirkevnou skolou (co su niekedy vacsie zverstva tam, ako na necirkevnych), frigidnostou, škaredosťou, s hladanim a cakanim na "toho praveho" a sexom az po svadbe alebo inou vadou.
to fakt neviete akceptovat, ze sa to jednoducho este nestalo, nebola prilezitost alebo ta spravna suhra okolnosti?
joelina...absolutne suhlasim nema to nic spolocne s tymito vecami co tu hovorili je to vec nazoru presvedcenia ja sa chcem milovat s niekym o kom budem vediet ze mu na mne proste zalezi a nech to znie akokolvek divne pre tych ostatnych
ved v dnesnej dobe niektore dievcata -nast rocne slapu len preto aby si mohli kupit nejaku drahu a znackovu kabelku lebo viac zarobia tak ako v nejakom fast foode tomu sa vravi inteligencia
@Andri.handri@Joelina presne tak...len je ubohe, ze ludia sa dnes strasne cuduju a nedokazu akceptovat ze nie vsetci su podla nejakej predlohy, ze v 15prvy sex, do 18 prestrieda minimalne dalsich 10...
@Andri.handri nechapem tvojho frajera, ja by som sa zcasti bal pustat do uz take vazneho vztahu, bez toho aby som vedel ci to v posteli klape alebo ne.
Neviem, aké má dôvody pre takéto uvažovanie autor tejto témy, ale ja som na tom obdobne. Nikdy som nemal žiaden vzťah. Nikoho som nedržal za ruku, žiaden bozk, nič... Prípadnú prvú (a snáď poslednú) partnerku by som tiež chcel mať pannu a bez akéhokoľvek predošlého vzťahu. A dôvody? Chcem, aby sme boli obaja na rovnakej štartovacej pozícii. Na druhej strane ale neprichádza do úvahy hlboko veriace dievča, keďže prípadnú svadbu chcem mať iba na radnici. A pravdepodobnosť že takú nájdem? 1 ku tisícom. Tak už sa radšej nad tým ani nevzrušujem a budem starý mládenec, no čo narobím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
288 komentov
Niekoho, komu nejde o lásku, ale len o panenskú blanu
@Sajmonnko mne to az take zvlastne neprijde
ale poznam este nejake aspon myslim ze su
@sexisasa jemu ale asi nejde o panensku blanu..on chce lubit dievca co este s nikym nejebalo predpokladam
napríklad ja budem mať v apríli 18 a som panna a tak skoro sa to nechystám zmeniť, takže si myslím, že to také ťažké nie je a väčšina mojich kamošiek, ktoré už aj majú 18 sú tiež ešte panny......takže len treba hľadať a nájdeš
Aj ked priznajme si, nie je ich vela, ale stale sa v spolocnosti udrziavaju.
--- necitala som komenty nadomnou, takze sa mozno budem opakovat---
Som z cirkevneho gymnazia. No a co? To len ludia maju predsudky voci vsetkemu, kde sa skryva slovo "cirkev". Nie sme tam ziadny anjelici, sme normalni ludia snaziaci sa zapadnut do dnesnej konzumnej spolocnosti tuziacej po materialnych veciach. Najdu sa osobnosti vsemoznych druhov. Od ludi, kt. si uz 4 roky opakuju, ze preco tam su i taki, kt. s cielovedomym spravanim napreduju do univerzitnych kruhov. Ziadne rozdiely !!! Pod jednou strechou panny a aj tie, kt. maju uz prve sexualne skusenosti za sebou. A nehanbia sa za to!
Ja osobne, mam 18. Ba o necele 2 mesiace na konte 19, priatela mam 3 roky a mozno to znie neuveritelne ba nerealne, som panna! Nehanbim sa za to. Skor som na seba hrda. Ze som ina! Poznam velmi vela dievcat, kt. su tiez panny. Ci uz z kruhov "dobrej rodiny" alebo "flakacky". A nielen z nasho CIRKEVNEHO gymnazia.
My sa neriadime tym, ze pochadzame z pody cirkvi. Clovek sa ma riadit moralkou a svedomim a na to mu vyznanie nepomoze. Ludia mozu chodit do kostolov aj 3x za den. Ich zivot vsak urcuju skutky.
Ano, i to je pravda, ze my krestania katolici casto pocuvame, ze byt pannou do svadby je Bohu mile. Realita je vsak v dnesnej dobe ina. Katolici- nekatolici. To su vsak hormony!!
A preto nemam ziadny nazor na to, kedy sa ma dievca/zena odovzdat muzovi. Ci po a ci pred svadbou. A kebyze aj nejaky mam, je uplne bezvyznamny, pretoze nikoho cudzieho tym neovplyvnim.
Ja sa tesim z toho, ze som panna. Ak bude treba pockam ba aj do svadby ...
mam jednu skvelu kamaratku. je to uzasne dievca, ma kopu kamaratov, vesela, chodi von s kamaratmi. ma s nimi kopu zazitkov a vacsinou ju chcu ti zadani. rozprava sa s kazdym, vie sa podpichovat, doberat a smiat. a je krasna. a prosim pekne, na zaklade rozhovorov o tom, ze na diske tancovala s kamaratom a s dalsim bola na kave a s inym v piatok vecer v dedinskom bufete, (pricom so ziadnym z nich nic nemala), si napriklad moj byvaly frajer domyslel, ze s nimi spala, a kym o nej nepocul odo mna, ale len od nej samej, ju mal za stetku. za tieto veci. on bol uplne presvedceny, ze panna nebola uz ale od patnastich. (sekol sa zhruba o tri roky). za toto. tak sa skuste niektori uvedomit, co si odvodzujete z nevinnych dejov.
a dalej, je pravda, ze existuje kopa tych "diskotekovych slapiek". ale to je ich vec, ja by som sama so sebou vydrzat nemohla, keby som toto robila, lebo by som nevedela vazit si seba po takychto veciach. su aj take, ktore to nerobia, je vela nie-som-slut-spravajucich-sa-dievcat-a-panien.
ale najviac ma stve, uz aj tu v niektorych vasich argumentoch, ktore su sice za to, ze si myslia, ze take dievcata existuju, stve ma to, ze pannu po 18tke spajate s cirkevnou skolou (co su niekedy vacsie zverstva tam, ako na necirkevnych), frigidnostou, škaredosťou, s hladanim a cakanim na "toho praveho" a sexom az po svadbe alebo inou vadou.
to fakt neviete akceptovat, ze sa to jednoducho este nestalo, nebola prilezitost alebo ta spravna suhra okolnosti?
a inak absolútne súhlasím s @Joelina -ou
A myslis, ze ludia v minulosti skusali svojho partnera ci to s nim"klape" a podla toho si ho vybrali?
A co keby si aj stalo, ze s clovekom, kt. milujes a nechces sa ho vzdat, to v posteli neklape?
opustis ho len pre to, ze sex je dolezitejsi??
Nema fakt rada taketo, podla mna primitivne, nazory na to, ze co ak to v posteli ...
Najprv by s om r a d videl 15 rocnu co v dne s nej dobe es te je panna OoO