Myslíte si, máte dojem (istotu!?), že Igor M. má nejakú závažnú diagnózu?
Nejde mi teraz o nejaké ponižovanie alebo znevažovanie nášho premiéra, ale naozaj ma zaujíma názor aj tunajších doktorov medicíny, už vyštudovaných, či ešte stále študujúcich, ľudí venujúcim sa "ľudskej duši", alebo hocikoho, čo má k tomu čo povedať. Dík
myslím, nemyslím, tridsať rokov po zamatovej revolúcií a kde je Slovensnko, každa vláda len sľubovala a sľubovala a rozkrádala a rozkrádala...a komu sa čo stalo? z vlády?...Je niekto zavretý v base na doživotie..
ako sa hovorí akí ľudia, taká vláda...
tu niet čo viacej dodávať...
Dobrý odborník na "ľudskú dušu" vie spraviť pomerne presnú diagnostiku aj "od stola". Zároveň ako odborník v niečom, čo sa nazýva pomáhajúcou profesiou, (vo väčšine prípadov) nebude svoje vedomosti zneužívať na to, aby "diagnózy" známych ľudí písal kade tade po internete.
"Pán Matovič, ste nezrelá, egocentrická, disharmonicky štrukturovaná osobnosť s výraznými rysmi narcistickými, čiastočne aj histrionskými. V rámci zníženej sebareflexie máte tendenciu externalizovať problémové situácie s presunom zodpovednosti a viny na iných. Bohužiaľ ide o trvalé povahové rysy a z nich vyplývajúce trvalé vzorce správania, ktoré nie sú ovplyvniteľné psychofarmakmi.
Takýto ste a budete aj v budúcnosti. Svoje správanie dokážete korigovať iba krátkodobo a účelovo, napríklad v situácii pred voľbami a podobne.
( Som psychiater v starobnom dôchodku, 40-ročná prax súdneho znalca. Za tento posudok si nenárokujem odmenu.)"
nie som lekar ani medik, ale mam myslim celkom spolahlive info, že IM je psych. pacient a liecil sa svojho casu na klinike vo Svajciarsku. btw. uz to par krat vo svojich prejavoch a vyhlaseniach taktne naznacil napr. I. Chmelar...
@salora Ty kokso, úplne si ma zmiatol, pri tých stovkách mien a priezvisiek, s ktorými sa stretávam osobne, pracovne a neviem ešte ako, mi úplne v tomto momente vyplo, ako sa Edo volá, rozmýšľam, Ivan, Igor, Izidor, ale beriem, english pronounciation Ídou je akceptovateľná, od dnes ho inak ako Ídou, znie to takmer ako IDOL, nevolám. Musím mu povedať aj osobne, bude rád!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ako sa hovorí akí ľudia, taká vláda...
tu niet čo viacej dodávať...
Takýto ste a budete aj v budúcnosti. Svoje správanie dokážete korigovať iba krátkodobo a účelovo, napríklad v situácii pred voľbami a podobne.
( Som psychiater v starobnom dôchodku, 40-ročná prax súdneho znalca. Za tento posudok si nenárokujem odmenu.)"
Nemas za co .