ano, myslim ze bohuzial tato vlna fasizmu bude postupne prijata celosvetovo, "at the sound of thundering applause", ako ukazuju aj fasisticke odpovede ludi v tomto fore.
@azizi@5 aha cize problem nie je ze stat je neschopny zariadit aby to co ma pod kontrolou (zdravotnictvo) fungovalo, problem je ze stat nema pod kontrolou viac veci, napriklad vratane osobnych rozhodnuti obcanov. skvela logika.
"veci ktore ma pod kontrolou stat su napicu, podme to vyriesit tym ze dame statu pod kontrolu viac veci!"
Ja by som dal povinné očkovanie pre všetky ženy nad 20 rokov a nad 40 kg a pri vchode do očkovacieho centra, by sa ich konzílium výlučne mužských lekárov, vedcov a analytikov pýtalo dve najzákernejšie otázky - Koľko máte rokov? Koľko vážite?
@pubertslatinocelny@9 v nemocniciach je ich vsak uplne najvyssie percento. Casom budu ale krajiny s nizkou zaockovanostou pravdepodobne nutene tuto hranicu este viac znizit lekari z covid oddeleni sa zhoduju, ze by to malo byt rovno minimalne pre 50+.
Hlavne by sa mohli konecne rozhodnut, ci ano, ci nie, lebo tato dlhodoba neistota robi vela starsim ludom na psychiku horsie ako to, keby to bolo konecne schvalene. A nam, co ich musime pocuvat tiez.
@passerine@14 Len niekoľko rokov dozadu sa o tomto slove človek dočítal len v odborných knihách, ktoré ho podrobne definovali, špecifikovali každý jeho odtieň a človek mal obrovský rešpekt pred tým, v akej súvislosti a ako to vysloví. Toto čo sa deje je nebezpečné. Po novom pojmy definujú ľudia z krčiem, ktorí majú často problém držať aj lopatu a preto sú na podpore.
Akou vakcinou a kedy? Lebo ockovat teraz na vrchole pabdemickej vlny vakcinou vyvinutou na uplne prvy variant je nezmysel. Je to jednoducho nezmysel. Teraz by pomohol len akutny tvrdy kratkodoby lockdown, ale vsetko posrali. Doslova posrali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A čo ženy, čo vôbec pyj nemajú?
71,8kg
"veci ktore ma pod kontrolou stat su napicu, podme to vyriesit tym ze dame statu pod kontrolu viac veci!"
Heil Covidler!