si pekne dievca, ale na to aby si bola normalna modelka ti ani tie dva cm nepomozu..aby si sa dostala do normalnej agentury exit elite neumann , atd..by si mala mat najlepsie 175 a viac..a v nejakej pseudo agenture kde budes akoze len fotomodelka a aj tak nic poriadne nenafotis a nezarobis, to sa ti neoplati ..radsej si najdi ine ciele a zaluby
V skutočnosti,veci sa majú tak,že oni potrebujú maximálne nevýrazné ksichty aby ich môhli zmachliť ako sa im páči... Myslím,že tam nastal problém ... A možno ,že mi to nahovorili blízki aby som netrpela komplexom ,resp sebakritikou,že fakt nato nemám
porásť ešte môžeš (aj keď máš menštruáciu už dobré dva roky), ale:
1. tieto veľké agentúry naozaj berú len ,,tyčky" s ,,pogumovanými" tvárami - lebo svetové móla potrebujú živé vešiaky - ešte stále
2. na SK je kopa agentúr, ktoré prídu do mesta, vyberú pár ľudí, dajú im zaplatiť kopu peňazí na evidenciu a potom sa buď už neozvú, alebo dajú jeden, dva džoby - videla som to na vlastné oči - stalo sa to spolužiačkam
3. mohla by si fotiť do katalógov oblečenia, ale keďže toľko zásielkových firiem krachlo (akože Quelle, Neckermann), roboty veľa nebude..........
celkovo si myslím ,že cez krízu sa módnemu biznisu nedarí
jejda ja nechcem moc byt fotomodelkou to kamoska sa mi dostala na birdz (ona my chcela dokazat ze sa mam dat na fotomodeling), celkom velka debata sa tu rozbehla xD
@bejak ne ale ja som jej dala heslo lebo si chcela nieco kuknut ,a tak sem dala toto A ja viem ze (aspon) teraz nemozem byt fotomodelka alebo este aj modelka xD
@lilmishka hm notka ojte za kamoska titu spravi o sebe forum coked byti nieco ine take horsie spravla.. no este ze toto neni aztak hrozne.. ... ale de vsak si pekna len si treba pockat este si asi mlada ..
@bejak ja by som nic horsie nespravila ved je to moja BFF ja ju len skadlim a posuvam ju trochu dopredu @lilmishka Mishi tak si potom budes musiet zmenit hesla xD ale na niaku dobu nic taketo neplanujem aspon zatial nie
Podla mojho sialeneho nazoru sa na fotomodeling super hodis ten modeling uz neviem ale mozno o par rokov aj hej, mozno z teba bude miss slovensko 2016 (dajme tomu xD)...
@kilerka ty si uplne ako moja kamoska ,aj ona my toto robila vkuse ale ovela horsie veci keby dala niake taketo forum tak som happy
@kilerka inak Eriii ja niesom jednotkarka okej uz su zmenene .... aspon ? zatial ?
@dominecka ale to len ked to bere clovek sialene tak vtedy mozno aj hej ale to len mozno miss slovensko preco nie rovno Miss World to je asi tak rovnako pravdepodobne xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@nationalgeographic jaaaaj, ja že myslíš, že je staršia
a kašli na modeling radšej sa uč !!!
to som ja !!! aky zmysel by malo davat si niekoho ineho fotku ?
@wewo no jasne zas tak blba niesom xD
@nevycerpavaj ja viem ze to neni lahke moja kamoska robi modelku tak viem .
@semhamforas aj som sa , len som nemala dostatocnu vysku musim mat o 2 cm viac
@padres ja som jednotkarka len chcela by som byt modelka alebo tenistka (a to ma rodicia vzivote neprihlasia )
@moonbeam » www.facebook.com/#!/michaelatenc...
Ser na to prosím ťa a nepozeraj tolko Miss.. čo by si chcela fotiť obrázky na detský textil?
Raňajky: káva
Desiata: cola light
Obed: biely nízkotučný jogurt
Olovrant: káva
Večera: cola light
Tekutiny:
3 l vody
2 l nesladeného čaju
@stahli no jasne xD
Ja mam 177, 60 kg a poslali ma dpč
kukám albumy a parametre nato máš
výška
ksicht
aj tam hore máš celkom dobre nadelené ... asi sú moc náročný
Sú nároční .... Alebo inak...
V skutočnosti,veci sa majú tak,že oni potrebujú maximálne nevýrazné ksichty aby ich môhli zmachliť ako sa im páči... Myslím,že tam nastal problém ... A možno ,že mi to nahovorili blízki aby som netrpela komplexom ,resp sebakritikou,že fakt nato nemám
len ako tu bolo naznačené nie každého zoberú ale za skusu nič nedáš...
1. tieto veľké agentúry naozaj berú len ,,tyčky" s ,,pogumovanými" tvárami - lebo svetové móla potrebujú živé vešiaky - ešte stále
2. na SK je kopa agentúr, ktoré prídu do mesta, vyberú pár ľudí, dajú im zaplatiť kopu peňazí na evidenciu a potom sa buď už neozvú, alebo dajú jeden, dva džoby - videla som to na vlastné oči - stalo sa to spolužiačkam
3. mohla by si fotiť do katalógov oblečenia, ale keďže toľko zásielkových firiem krachlo (akože Quelle, Neckermann), roboty veľa nebude..........
celkovo si myslím ,že cez krízu sa módnemu biznisu nedarí
@kilerka ty si uplne ako moja kamoska ,aj ona my toto robila vkuse ale ovela horsie veci keby dala niake taketo forum tak som happy
@dominecka ale to len ked to bere clovek sialene tak vtedy mozno aj hej ale to len mozno miss slovensko preco nie rovno Miss World to je asi tak rovnako pravdepodobne xD