Ked poviem kamošovi niečo súkromné, nemusel by to doma rozoberať s frajerkou.
Ešteže sú obaja moji kamoši rovnakí zúfalci bez frajeriek ako ja, a tohto sa nemusím obávať
som za to aby sa hovorilo vsetko ale ked niekto mi povie daco a chce aby to nepokracovalo dalej, niesom ten typ cloveka co z toho urobi verejne tajomstvo a ani s partnerom to preberat nebudem. takze vlastne odpoved je nie
Akože nechcela by som sa kamarátiť s človekom, o ktorom by som vedela, že svojmu partnerovi hovorí moje súkromné veci, dokonca ani keby to bol môj rodinný člen.. asi by som mu viac osobné veci nehovorila.
My si hovorime vsetko, hocico
Ale zas nie chujoviny ktore som len dakde pocula a nie su pre mna podstatne. Takze moc spolu druhych ludi nerozoberame, mozno len take ze "bol som s tym a tam a tak a hento sa stalo". Ale ked mi niekto povie ze je mozno tehotny alebo mocil krv cez oci tak nemam dovod tp rozpravat partnerovi ked on toho cloveka jednak nepozna a jednak nam to zistenie nic neda do vztahu. Takze ano aj nie, podla toho ci je to pre nas dolezite. Ked sa stane napr nieco v rodine a trapi ma to, tak mu to poviem. Ked mi kamaratka povie ze je mozno tehotna, tak to nepotrebuje vediet. Nanajvys mu poviem ze sa to u nas zasa koti
Mám rád svoju priateľku a veľmi si ju vážim, ale okrem toho, že si dovolím chrániť súkromie tretej osoby dovolím si pred ňou mať ešťe aj svoje. Myslím, že predstava o úplne úprimnom partnerstve je velice detinská.
Áno, ale to neznamená to, že musí človek hneď vyzrádzať tajomstvá. Ja kedykoľvek aj blízkej osobe, s ktorou si hovoríme všetko hovorím o niekom a potom prídem k veciam, o ktorých ma dotyčný poprosil, aby som nikomu nerozprával (alebo sám zvážim, že by to nechcel) a proste poviem jednoduchú vetu: "Sorry, o tomto ti radšej nebudem veľmi hovoriť, sú to dôverné informácie."
Je to veľmi jednoduché podľa mňa Je rozdiel medzi papuľnatosťou a úprimnosťou
Ratam s tym, ze co poviem vydatym kamoskam, tak to bude muz vediet... A je mi to jedno. Mam rada aj ich muzov, takze ked budu vediet detaily z mojej roboty, trapnosti a dating stories, nech sa paci ked sa pri tom zabavia, budem len rada. Ale vacsinou uz s nimi neriesim uplne veci do podrobnosti. Z mojej strany, co mi povie kamoska, niekedy potrebujem ptebrat s chlapom, ze aky ma na to pohlad, zlozite veci atd, ne beriem to ako prezradzanie... A co mi povie chlap tiez niekedy potrebujem prebrat s kamoskou... Ale odtal potal, viem co mozem a co nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ešteže sú obaja moji kamoši rovnakí zúfalci bez frajeriek ako ja, a tohto sa nemusím obávať
Ale ostatni nemusia teda, no dobre
Ale za istých okolností môžu podľa mňa správne dôvody ospravedlňovať narušenie súkromia tretích strán
Nejaké normálne problémy kludne. Ale keď ti povie že chodí k urológovi tak to roznášať nemusíš
Ale zas nie chujoviny ktore som len dakde pocula a nie su pre mna podstatne. Takze moc spolu druhych ludi nerozoberame, mozno len take ze "bol som s tym a tam a tak a hento sa stalo". Ale ked mi niekto povie ze je mozno tehotny alebo mocil krv cez oci tak nemam dovod tp rozpravat partnerovi ked on toho cloveka jednak nepozna a jednak nam to zistenie nic neda do vztahu. Takze ano aj nie, podla toho ci je to pre nas dolezite. Ked sa stane napr nieco v rodine a trapi ma to, tak mu to poviem. Ked mi kamaratka povie ze je mozno tehotna, tak to nepotrebuje vediet. Nanajvys mu poviem ze sa to u nas zasa koti
Je to veľmi jednoduché podľa mňa Je rozdiel medzi papuľnatosťou a úprimnosťou