po prvé je to The Vampire Diaries nie Wampire Diares, a po druhé, keď ťa to nebaví tak načo o tom zakladáš jebnuté ankety a skupiny na facebooku?! však keď sa mi nejaký film/seriál/kniha hocičo nepáči, tak to asi nebudem riešiť a nadávať na to.. -.-
neviem, čo tým sledujete, ked sa pridáte do nejakej stránke na FB, aký to má zmysel, ved sa tam len pridáte, ste a tam a to je celé, sem tam tam niekto hodí komentár, ktorý mu všetci označia, že sa im páči a nijaký zmysel to nemá, nič sa tým nevyrieši, aj ked je to napr. stránka, že som zato aby tento debil (ktorý napr. niečo zlé spravil) dostal vyšší trest, alebo niečo podobné
dnes sa proste všetko rieši tým, že sa to vycapí na fb a jedna polovica označí že sa im to páči a druhá že ne, a tým to hasne
a neprepína vám náhodou "tak trocha" z toho FB a vôbec riešiť to tu na birdzi
a k tej téme, je mi to u riti, ked sa to niekomu páči, nech to sleduje, ked ne, tak načo sa tým bude zaoberať
a ozaj ešte... k tej debilite. Debilita je zastaraný výraz pre psychickú poruchu človeka. Debilina je odvodený slang zo slova debilita. Vyjadruje "narušenosť" veci - tzv neporiadok veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Smrdíš
a náhodou, ten seriál je skvelý
dnes sa proste všetko rieši tým, že sa to vycapí na fb a jedna polovica označí že sa im to páči a druhá že ne, a tým to hasne
a neprepína vám náhodou "tak trocha" z toho FB a vôbec riešiť to tu na birdzi
a k tej téme, je mi to u riti, ked sa to niekomu páči, nech to sleduje, ked ne, tak načo sa tým bude zaoberať
takýmto štýlom sa ti všetci vysmejú do ksichtu.....
a k seriálu...ak sa ti nepáči nepozeraj to ! nikto ťa nenúti sa na to pozerať, tak si daj láskavo pohov...
a ešte.....uvedom sa ! ! !
čo tu na birdz ťaháš facebook ?!
peace....