Som deviatačka a chystám sa podať si jednu prihlášku na gymnázium a mám dosť obavy či ma tam prijímu. Mám prospech 1,58 + 3. miesto na okresnej súťaži. Slovina a matika mi problém nerobí, čiže monitor bez problémov napíšem na 90-100%...
problém ti robiť nemusí ale môžeš mať trému alebo tak,mne tiež nerobila a nespravila som to tak ako som očakávala ..ale zoberú ťa určite,teraz sa o žiakov bijú,nás je v triede 14 na gympli
aj ja idem na gympel...prospech mám 1.5 a veľa dipomov za literárne súťaže...ale to mi je na nič kedže na gympli berú do úvahy len matematické,geografické etc...ale viem ,že monitor napíšem zle...ja strašne stresujem..a ked robíme tie skúšobné tak mám matiku akolo 30% no pokial napíšeš monitor dobre zoberú ťa určite...so mnou to také isté nie je
podľa mna zalezi cisto o ake gymnazium ide.... niekde beru vsetko a inde len hlavne podla vysledkov z prijmaciek... a tam sa najcastejsie hlasi aj naviac ludi
u nás boli prijímačky,takže netuším ako to chodí na gymploch bez prijímačiek,kdeže na druhy gympel,čo som si davala v devine prihlásky,tam ma zobrali bez problémov s čistými
@adiar ten monitor by som tak nepreceňoval.. poznám ľudí ktorí hovorili že budú mať 90 a mali 50 inak ak to bude takto tak ťa určite vezmú.. len je otázne či sa ti tam bude chcieť učiť...
A vážne chceš ísť na gympel ? Keby si po ňom nešla na výšku,tak nemáš v ruke žiadny papier,žiadnu odbornosť,akokeby si len pokračovala na základke...bez výšky si veľmi ťažko nájdeš prácu s gymplom. Takže by som si dvakrát rozmyslel,kam by som šiel byť tebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Bez problémov ťa zoberú.
Kto nie je génius, ten by mal ísť na odbornú , lebo ked ovládaš potrebné remeslo , máš záruku.
Ale dostaneš sa tam, to sa neboj.... ked pojdeš aspon na 2,3 , tak na jednom z nich ti to víde na sto percent.
Podla mna na všetkych.
good luck
A podľa mňa Ťa zoberú, minulí rok sa takmer na žiadnych SŠ nerobili prijímacie skúšky a teraz študentov berú, aby zaplnili triedy.
Ale možno ťa PRÍJMU.
/ide o gympel v Brezne/
ja som mal priemer 1,9, monitor 85 a 75. Bol som na prijmačkach, nejak som ich vytrel a prijali ma bez problémov
Ale tiež je pravda, že na akej úrovni je to gymko a pod..
Moje neni zrovna na úrovni