Myslíte, že majú komixy šancu na slovensku a v čechách?
Mám na mysli najať, zopár ľudí, čo vedia dobre kresliť a poriadne sa do toho obuť. O scénar by som sa postaral, časom bya som nabral ďalších ľudí a pomáli, ale isto vybudoval vlastnu firmu s komixami. niečo ako marvel, alebo DC komix v USA. Viem, že trh u
Ak to myslíš vážne, a nie je to iba nejaký zbrklý sen tak sa pozri na web, čo mám v profile. Je to stránka môjho priateľa, miluje komixy, kreslí a tiež by bol šťastný keby sa produkcia komixov na slovensku zvýšila...
Inak, môj osobný názor je, že by sa aj dalo. Problém je ten, že by ste si to celé museli financovať sami, lebo polovica slovenska nemá ani šajnu čo je komix, nie to že by vás niekto finančne podporil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Inak, môj osobný názor je, že by sa aj dalo. Problém je ten, že by ste si to celé museli financovať sami, lebo polovica slovenska nemá ani šajnu čo je komix, nie to že by vás niekto finančne podporil.