@obsession to nieje Pravda, ja napriklad snívam o žene čo bude vedieť tie veci čo ja neviem a je ich treba, napríklad varenie atd... ale zase je pravda že ženu čo zarába dlhodobo viac by som nechcel, neznižovalo by mi to sebavedomie, lebo som názoru že každá práca je rovnako dôležitá bez ohľadu na čísla na výplate- to si fakt myslím, ale cítil by som sa nepotrebný/ zbytočný V TOM VZŤAHU. To som ja ale je milión mužov ktorým to vôbec neprekáža.
myslím, že mužom sa páči, keď je žena zručná napr. v technických záležitostiach. už som dostala aj taký kompliment ale nemyslím si, že by to rozhodovalo pri výbere partnerky.
@obsession no keď myslíš ... ale to varenie som dal iba ako základný príklad, teda skôr podmienku ako príklad ale určite by bolo pre mna veľmi veľké plus keby vedela Aj ostatne domáce prace, umývať riad, porobiť veci okolo domu- aj tie čo bežne robia len muži napr maľovanie izby, opraviť auto ( lebo paradoxe s autami to vôbec neviem a keby sa mi voľačo dojebe a partnerka by mi to opravila a nemusel to dávať do servisu tak to by som a veľmi potešil ) ... ale s tými peniazmi ako som písal.
Podľa toho v čom... akože cítil by som sa "menej" keby bola múdrejšia, mala lepší plat a robotu, auto a podobne... ale bol by som len rád, že je práve somnou. ...
A inak áno samozrejme že je to príťažlivé keď ja neviem, robíš nejaký šport a potom spoznáš niekoho kto sa ti páči a robí tiež ten šport a je v tom dobrý... To je láska na prvý pohľad proste! Už len nebyť rozdielne osobnosti a šťastiu nič nebráni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A inak áno samozrejme že je to príťažlivé keď ja neviem, robíš nejaký šport a potom spoznáš niekoho kto sa ti páči a robí tiež ten šport a je v tom dobrý... To je láska na prvý pohľad proste! Už len nebyť rozdielne osobnosti a šťastiu nič nebráni