Platí to vo fyzike, nie vo vzťahoch. Ak chlap a žena nemajú aspoň dáke spoločné záujmy, názory (a iné veci), nikdy to nebude plnohodnotný vážny vzťah. Jedine tak mačo s dákou naivnou pipkou.
ja som si vzdy myslela ze je to hlupost ale neniii
som toho prikladom, ze sme v urcitych veciach (hlavne povahovych vlastnostiach) uplne ini ale vazne sa to uplne krasne doplna a vdaka tomu mame harmonicky vztah predsa!
proste ja keby mam niekoho kto je ako ja tak sa asi 24/7 hadame a do pol roka ho zabijem alebo neviem
Závisí od toho v čom - je rozdiel mať úplne odlišné názory, plány a predstavy o trávení času a iné zas dopĺňať sa v niektorých vlastnostiach. Hlavné je byť ochotný sa navzájom chápať a dohodnúť sa aj na kompromisoch, ale nie na úkor šťastia toho druhého.
Ľudia, zamyslite sa nad otázkami, ktoré kladiete. Väčšina otázok v týchto fórach je typu : páči sa vám viac x alebo y? Myslíte si že hento alebo tamto? Zapamätajte si - sto ľudí, sto chutí a tiež sto názorov. Ja si napríklad myslím, že aj úplné protiklady sa priťahovať môžu, keď nájdu spôsob ako spolu vychádzať, niekto si môže myslieť, že takíto ľudia spol nemôžu byť, čiže neviem ako ti to pomohlo, naozaj sa to líši od prípadu k prípadu...
Dle mna nejde o to ci su ludia protiklady, ale ci vedia spolu komunikovat uplne otvorene a ci si vzajomne davaju to co chcu, takze svojim sposobom to moze platit, ale skor to bude vynimocne
Mňa trochu priťahujú protiklady najmä tým, že má niečo, čo ja nemám a chcem to...ale ak sa rozchádzame vo veľa veciach, tak sa to skôr či neskôr rozpadne...ak sa to do vzťahu vôbec dostalo...
"vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá" a "protiklady sa priťahujú"..."kto mlčí, ten svedčí"..."trafená hus zagágala"...skutočne chcete hľadať relevanciu? tieto veci boli vymyslené ľuďmi, ľudia si riadia podľa okolností, čo im vtedy vyhovuje, to povedia...
Je to u každého individuálne. Niektorí sa budú navzájom dopĺňať, iní si budú liezť na nervy, resp. vzťah veľmi rýchlo skončí. Podľa mňa je dôležité, aby dvaja ľudia, ktorí tvoria vzťah, mali aspoň niektoré záujmy rovnaké a robili veci spolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
protiklady vo vzťahoch to je iba zaužívaná - idealizovaná fráza
som toho prikladom, ze sme v urcitych veciach (hlavne povahovych vlastnostiach) uplne ini ale vazne sa to uplne krasne doplna a vdaka tomu mame harmonicky vztah predsa!
proste ja keby mam niekoho kto je ako ja tak sa asi 24/7 hadame a do pol roka ho zabijem alebo neviem