Neviem na akú strednú.gymnázium alebo konzervatórium.. a neviem či mám ísť na internát.. Viem hrať na priečnu flautu.. a učím sa na gitare, bicích, a keyboarde tak neviem a mám 14 rokov..
.ak chces chod na konzervu a ale potom nebud na nas nasrata ked sa zobudis v 40 na psoteli jednoizobve bytu s dlhmi na krku ako predpotopmna spevacka co v zivote dosiahla hranie na dedinských zábavach....
To musíš vedieť sama kam by si chcela ísť my ti môžeme len poradiť kde ako je, ale aj tak na každej škole je to inak nieje gympeľ ako gympeľ...ja chodím na gympeľ a nevymenila by som ho za inú školu avšak ako tak pozerám tak vieš hrať na hud.nástrojoch tak prečo to neskusiť na konzervatóriu mám tam kamarátku a je na intráku a páči sa jej tam...a nerozhoduj sa podĺa toho či tam idú tvoje kamarátky/kamaráti, ale podľa toho čo sama chceš a kam to chceš v živote dotiahnúť aj keď v tvojom veku je to ešte dosť také...
@romanzkrajinyx ved hej ale rozhodujem sa bud budem hudobníčka alebo z gymnázia na medicínu
@adelly ja viem že je to také keď mám len 14 rokov, ale chcem mať v tom jasno.. Radšej by som šla asi na gymnázium ale to by som dochádzala a na Zušku by nebol čas.. ale ja chcem chodiť do Zuš, hlavne keď som s niečím začala.. Ale aj tak vám ďakujem hlavne @romanzkrajinyx s tým negatívnym postojom Ale je to pravda ako hudobníčka sa v tomto svete neuživím ..
A keď sa pýtam nemáte niekto skúsenosti s : manažérstvom, dizajnérstvom ?
no neviem...mam kamosa co konci alebo uz skoncil konzervu a hraje v kosicej filharmonii...ale zas oni su velmi talentovana rodina...ja chodim na gymko a som spokojna...asi fakt zalezi na tom co ty chces byt v zivote...
tak ak ta zivot so stravenými večermiv v kluboch 4. cenovej skupiny vzrusuje preco nie..akj cches v zivote nieco dosiahnut chod na ghympel a potom medicína....
moja sestra chodí na konzervatorium.. a má toľko aktivít že doma ani poriadne nieje... chodí do súboru z ktorého už teraz má peniaze.. a to ešte nemá ani 18 (takto si zarába už asi od 15) ....... teraz si založila s kamarátmi vlastnú kapelu, nahrávajú pesničky, chodí na všelijaké kšefty.....bola asi na každom festivale,za hranie na svadbe dostane 100€, pozná veľa ľudí (ktorý jej môžu pomôcť do budúcnosti s kariérou)............. ale či o 10 rokov nebude robiť učiteľku v zuške nikto nevie... ale popritom si stále môže privyrábať hraním inde.... takže je dôležité pre to niečo urobiť aby bol človek úspešný.. ale to funguje všade.... aaaa oni sa tam veľa neučia na tej škole (vôbec nevie čo sa deje vo svete) .. tam je dôležitý hlavne ten nástroj... takže ak ťa to baví, určite chod na konzervatorium.... ale pozeraj do budúcnosti či ťa to bude baviť aj o 5 rokov.....
@realsmileyka tak to sa musíš rozhodnúť čo chceš... a viem že na tú školu chodia aj starší študenti.. tak asi sa tam dá ísť aj po strednej... ale to už by si nechodila tam potom každý deň ... a iba na niektoré hodiny... neviem presne ako to je...
Spojená škola Metodova 2 = bilingválne 5 - ročné gymnázium (francúzske), 4-ročné gymnázium, 8 - ročné gymnázium - ale to sa už teba netýka. Viac info TS
Preto ze na vysku sa da dostat aj z OA , alebo hociakej inej skoly a ked a vysku nepojdes tak nikto o teba ani bicykel neoprie ked budes mat gymnazium.
A este preto ze na konzerv. mozes rozvijat svoj talent.
realsmileykaja mám spolužiakov, ktorí to v pohode stíhajú a učia sa najhoršie na dvojky..ono všetko sa dá len to treba trošku "napratať" do dňa ..aspoň pritom vypneš a bude sa ti lepšie učiť viem o čom hovorím
my sme mali na gymnaziu spoluziaka, ktory isiel an konzervu po maturite... cize ma aj jedno aj druhe. ja by som sa bala obmedzovat len na studium hudby, predsa len je to take... vsak popri inej skole sa mozes venovat hudbe vo svojom volnom case.
a samozrejme, ked si na konzerve rozmyslis, ze chces ist napriklad na medicinu, tak ked sa poriadne zatnes, tak nevidim dovod preco by si sa tam nedostala. vsetko je o tom, ako velmi nieco chces
Konzervatórium, aj ja tam práve nastupujem @romanzkrajinyx prečo by mala skončiť v 1izbovom byte s kopou dlhov ???? Však ak si tú školu vychodí môže byť napríklad učiteľka v zuške a má o robotu postarané !!
ako tieto pripicene reci nejakeho 14rocneho, co ti povie, ze s konzervou sa neuzivis a podobne, tak ten do toho vidi tiez kokotsky.. ja napriklad by som siel na konzervu, ak na to mas a bavi ta to a vies makat, preco nie.
@pupinkavec no ale na konzervu zombrali aj moju spoluziacku(nastastier na nu nesla) a pri tom spievatvobec nevie....a hra na flaute a tiez nic moc...porste je priemerna v tomot ale zobraliju n
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
poprve ides byt este len deviatacka
.ak chces chod na konzervu a ale potom nebud na nas nasrata ked sa zobudis v 40 na psoteli jednoizobve bytu s dlhmi na krku ako predpotopmna spevacka co v zivote dosiahla hranie na dedinských zábavach....
@romanzkrajinyx ved hej ale rozhodujem sa bud budem hudobníčka alebo z gymnázia na medicínu
@adelly ja viem že je to také keď mám len 14 rokov, ale chcem mať v tom jasno.. Radšej by som šla asi na gymnázium ale to by som dochádzala a na Zušku by nebol čas.. ale ja chcem chodiť do Zuš, hlavne keď som s niečím začala.. Ale aj tak vám ďakujem hlavne @romanzkrajinyx s tým negatívnym postojom Ale je to pravda ako hudobníčka sa v tomto svete neuživím ..
A keď sa pýtam nemáte niekto skúsenosti s : manažérstvom, dizajnérstvom ?
tak ak ta zivot so stravenými večermiv v kluboch 4. cenovej skupiny vzrusuje preco nie..akj cches v zivote nieco dosiahnut chod na ghympel a potom medicína....
@vewe ja mám toľko návrhov čím by som mohla byť ale aj v realite, ale rodičia nesúhlasia.. napríklad : dizajnérka, manažérka, módna návrhárka.
@hawaitypek Mám kapelu založenú. a ja hrám na bicie...
@cacika1 baviť ma to bude.. ale to je v tom, že ja chcem ísť aj na medicínu :/ tak nejak..
@realsmileykaja
Preto ze na vysku sa da dostat aj z OA , alebo hociakej inej skoly a ked a vysku nepojdes tak nikto o teba ani bicykel neoprie ked budes mat gymnazium.
A este preto ze na konzerv. mozes rozvijat svoj talent.
Ale kedze ona nema taky specificky ciel , skor hudobny tak nie je o com.
Dilema
@adelly ja som toho do dna veľa natrepala pretože chodím na 4h,+ teoria
@vewe hej hej, ale ja mám dva sny úplne rozdielne
a samozrejme, ked si na konzerve rozmyslis, ze chces ist napriklad na medicinu, tak ked sa poriadne zatnes, tak nevidim dovod preco by si sa tam nedostala. vsetko je o tom, ako velmi nieco chces
ty pojdes dufam studovat za lady gagu
@pupinkavec nehovorim že všetci tí čo majú talent určite tak neskončia
Velmi vám ďakujem