no super len tak bez pripravy max 40sekund s pripravou (upokojenie atd atd..tak 2min ale ked mi bolo raz strasne zle v aute ma bolela hlava proste na skapanie mi bolo som si zapol stopky na mobile a nedychal som normlane 3:01 a to som zacinal mat pottrebu nadychnut sa az okolo 2:3
@camilla ty si to skusala a vies, ake to ma nasledky, ze? to aj vysvetluje, preco sa teraz (tvaris, ze sa) snazis travit tolko casu v prirode na cerstvom vzduchu - chces dohnat zameskane
sladkosti nezerem..sladku ci nie tych svini sa zbavit nemozem..chpes to spim na chate s celou rodinou a iba ja sa zobudim dostipany ako k***t asi na tom nieco bude
@pubertslatinocelny zase tie hlúpe narážky, nechaj si to pre seba, vôbec niesi vtipný (možno pre pár hlúpych jedincov áno) ...iba píšem, čo je pravda, nezabrániš mi v tom, maj sa krásne.
@takytypek Toto fórum si už vôbec nepamätám.. no nevadí.. =D Možno, ale nejak to nestopujem ani nič, len teraz som skúsil a tak mi to vyšlo, čiže no.. =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aj ked si myslim ze aj vtedy by si vydrzal dlhsie..ale pekne