Ahojte, som v 8.ročníku a bojím sa čo ďalej...
V podstate sa rada učím.
Od kedy sa pamätám som mala z matematiky 2 do 8. ročníka bola max. 2jka, bývalá učiteľka odišla a prišla nová, nevravím že je zlá ale proste nechápem jej vyučovaniu, mala som 2jky ale
Mimochodom neviete či existuje škola kde nevyučujú matematiku?
Viem že ma musia niekde vziať skôr som myslela či mám šancu ísť na "lepšiu" školu... :/
Kedže by som neskôr chcela ísť na vysokú (psychológia)
na umeleckej sme mali matiku len dva roky ale teraz co idu po nas ju maju 4roky a ak chces ist na psychologiu asi by si mala ist na gympel .... a vezmu ta neviem co stresujes skola ma za teba peniaze takze beru vsade co najviac ludi
@9 To mi síce vraví každý že ma vezmu všade, ale aj tak sa bojím, štvalo by ma ak kvôli 1 predmetu ma nevezmú... @8 Na gympel by som rada šla ale pri mojich známkach by to bol skôr zázrak...
+ Som integrovaná takže za mňa majú raz toľko peňazí... (Som nepočujúca, ale normálne fungujem)
Aby sa žiak na základnej učil na samé jednotky aby ho zobrali na strednú školu je len strašenie od rodičov a učiteľov aby si mala motiváciu, na známky skoro všade kašlú, buď sa všetko rieši cez známosť, odvolanie, alebo ak niesi vyslovene nejaká hlúpa tak ani to netreba , takže bez obáv
ak je chyba v učiteľke, tak sa matiky nestráň, a hľadaj doučko.....a na gympeľ teraz beru aj štvorkarov myslim od hora dolu.....malo deti, chcu peniaze.....podstatny je monitor zozeň si doučko a si za vodou
A aký si mala monitor? A navyše na väčšine škôl sú prijimacky. Podľa mňa máš šancu sa dostať aj na gympel v pohode a navyše študovať psychológiu na VS môžeš ísť z akejkoľvek strednej školy, pokiaľ budeš mat maturitu a naucis sa učivo na prijímačky tak neni problém... Naozaj neobavaj sa. Ta jedna 4 nebude hrať rolu...
Ludia s takymto priemerom a horsim (zo strednej, neviem, ake su teraz kriteria prijimania na VS) su na prave a ekonomii a vyborne sa im dari, naozaj nic strasne sa nestalo
A neries strednu skolu bez matiky, fakt nie. Spadla ti do cesty blba vyucujuca,o rok ju uz nikdy neuvidis a mozno ta ani nebude dalej ucit
@14 som v 8. to znamená že monitor mám až o rok. @13 ku doučovateľke budem chodiť celé prázdniny, aby som vstupný,napísala aspoň na 2jku... @11 Hmm tak jasné toto bol môj "vysnený" sen @12 Nemyslím si že som hlúpa (aspoň dúfam) :'D
@11 alebo nejaké odborné učilište.
čo ti na toto povedať? mala si sa lepšie pripravovať, učiť a tak. S takýmito známkami na gympel? Nebuď smiešna, u nás aj ľudia s čistými jednotkami keď prišli tak polovica z nich to teraz ťahá na trojkách... Ako, vzať by ťa vzali, možno, na nejaký malomestský kde je máličko žiakov a bojujú o každého jedného, ale keď už na základke máš takéto známky, tak tam umrieš.
Hmm povzbudivé...
To že by som to na gympli nezvládla to si úplne nemyslím, toto je moje prvé vysvedčenie,s 3kou a 4rkou minulý rok som mala tam 2 a mala som omnoho lepšie vysvedčenie, bohužiaľ tento rok som nestíhala sa učiť a dobehnuť všetko...Matematika zo všetkých predmetov bohužiaľ dopadla katastrofálne...
Ja si myslím že tie 2 vysvedčenia môžem mať aj s max 3 dvojkami a ostatné 1 ale teraz ide o to či keby ostatne som mala super či by som mala,väčšie šance ísť na dobrú strednú školu.
Ha, ha, ha.
Asi toľko k tomu, keď si tak teraz zaspomínam, ako veľmi som ja stresovala v 9-tom ročníku so samými jednotkami, že kam ma zoberú, lebo som zo všetkých strán počúvala, že Monitor je ťažký, prijímačky sú ťažké, že to ľudia s jednotkami majú problém napísať na 60% min. a akurát som si zdravotné problémy privodila, čo som stresovala.
Toto čaká teba, že z každej strany budeš niečo takéto počúvať. "To sa nedá, je to ťažké".. atď. Ale vôbec to tak nie je a keď si týmto prejdeš, zasmeješ sa na tom, tak ako všetci, ktorí to absolvovali.
A ako sorry, ale to či ťa príjmu nie je o tej jednej známke, pri prijímacom konaní máš bodovanie aj za iné veci, ale byť tebou, v 9-ne už makám na max. 2-kách.
Je pravda, že to vysvedčenie nie je z najlepších, to teda vôbec, ale povedzme si úprimne, že dnes je to všetko o peniazoch. Škola za teba dostane peniaze, čiže ak bude málo žiakov zapísaných aj na tej najlepšej škole, vezme aj horších ako si ty. To mi ver, takže báť sa v tomto nemáš čoho. Skôr byť tebou by som sa bála ako to bude vyzerať na strednej s učením ak by si išla na gymnázium.Na priemer si dávaj už pozor, lebo ktovie, či tento rok už neuzákonia priemery naozaj, aby si potom nemála problém.
Najmenej sa matematika vyučuje na umeleckých, zdravotníckych a pedagogických školách, ak sa bavíme o tých s maturitou.
Neboj sa a nestresuj, ale uč sa a snaž sa...a poriadne zváž výber školy. Veľa šťastia
@kikush303 Však ja ťa nedehonestujem za známky ani nič tomu podobné, len píšem, že sú vysvedčenia aj lepšie, a že to treba dohnať, lebo tie rezervy vo vedomostiach sa skôr či neskôr prejavia...
Nemáš zač. :-S
V Bratislave a v Trnave je Sociálna a Pedagogická akadémia, a tam je odbor pedagogické lýceum a tam sa práve vyučuje psychológia a pedagogika ale podľa môjho názoru je ísť študovať psychológiu kravina pretože budeš mať dosť ťažké sa uživiť nakoľko ich je plná riť... Ale tak veľa šťastia.
Šak máš priemer 1,75, bože, čo stresuješ? Si v pohode? Mala si štyrku.. Noačoo? Si myslíš, že niekto bude pozerať na tvoje známky? Skôr ide o priemer, ktorý máš ešte dosť dobrý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Viem že ma musia niekde vziať skôr som myslela či mám šancu ísť na "lepšiu" školu... :/
Kedže by som neskôr chcela ísť na vysokú (psychológia)
@8 Na gympel by som rada šla ale pri mojich známkach by to bol skôr zázrak...
+ Som integrovaná takže za mňa majú raz toľko peňazí... (Som nepočujúca, ale normálne fungujem)
A neries strednu skolu bez matiky, fakt nie. Spadla ti do cesty blba vyucujuca,o rok ju uz nikdy neuvidis a mozno ta ani nebude dalej ucit
@13 ku doučovateľke budem chodiť celé prázdniny, aby som vstupný,napísala aspoň na 2jku...
@11 Hmm tak jasné toto bol môj "vysnený" sen
@12 Nemyslím si že som hlúpa (aspoň dúfam) :'D
Ďakujem, aspoň ste ma všetci upokojili...
čo ti na toto povedať? mala si sa lepšie pripravovať, učiť a tak. S takýmito známkami na gympel? Nebuď smiešna, u nás aj ľudia s čistými jednotkami keď prišli tak polovica z nich to teraz ťahá na trojkách... Ako, vzať by ťa vzali, možno, na nejaký malomestský kde je máličko žiakov a bojujú o každého jedného, ale keď už na základke máš takéto známky, tak tam umrieš.
To že by som to na gympli nezvládla to si úplne nemyslím, toto je moje prvé vysvedčenie,s 3kou a 4rkou minulý rok som mala tam 2 a mala som omnoho lepšie vysvedčenie, bohužiaľ tento rok som nestíhala sa učiť a dobehnuť všetko...Matematika zo všetkých predmetov bohužiaľ dopadla katastrofálne...
Ja si myslím že tie 2 vysvedčenia môžem mať aj s max 3 dvojkami a ostatné 1 ale teraz ide o to či keby ostatne som mala super či by som mala,väčšie šance ísť na dobrú strednú školu.
Asi toľko k tomu, keď si tak teraz zaspomínam, ako veľmi som ja stresovala v 9-tom ročníku so samými jednotkami, že kam ma zoberú, lebo som zo všetkých strán počúvala, že Monitor je ťažký, prijímačky sú ťažké, že to ľudia s jednotkami majú problém napísať na 60% min. a akurát som si zdravotné problémy privodila, čo som stresovala.
Toto čaká teba, že z každej strany budeš niečo takéto počúvať. "To sa nedá, je to ťažké".. atď. Ale vôbec to tak nie je a keď si týmto prejdeš, zasmeješ sa na tom, tak ako všetci, ktorí to absolvovali.
A ako sorry, ale to či ťa príjmu nie je o tej jednej známke, pri prijímacom konaní máš bodovanie aj za iné veci, ale byť tebou, v 9-ne už makám na max. 2-kách.
Je pravda, že to vysvedčenie nie je z najlepších, to teda vôbec, ale povedzme si úprimne, že dnes je to všetko o peniazoch. Škola za teba dostane peniaze, čiže ak bude málo žiakov zapísaných aj na tej najlepšej škole, vezme aj horších ako si ty. To mi ver, takže báť sa v tomto nemáš čoho. Skôr byť tebou by som sa bála ako to bude vyzerať na strednej s učením ak by si išla na gymnázium.Na priemer si dávaj už pozor, lebo ktovie, či tento rok už neuzákonia priemery naozaj, aby si potom nemála problém.
Najmenej sa matematika vyučuje na umeleckých, zdravotníckych a pedagogických školách, ak sa bavíme o tých s maturitou.
Neboj sa a nestresuj, ale uč sa a snaž sa...a poriadne zváž výber školy. Veľa šťastia
Nemáš zač. :-S
áno, súhlasím je toho veľa je to len taký "sen" za 4 roky si to 1000x premyslím...
som 5 rokov bola na osemrocnom a taki hlupi ludia tam zmaturovali aj z matiky, ze no worries