Len tak ma teraz napadlo, ako sa vám najlepšie zaspáva? V akej polohe? Spí sa vám dobre na chrbáte? Objímate v spánku paplón? Alebo priateľa/priateľku? Alebo spávate radšej s plyšákmi? Zobudíte sa ráno v tej istej polohe? Alebo sa celé noci prevrtíte
ja mam svoju plysovu husenicu stale vedla seba a niekedy sa zobudim a nejakym zazrakom lezi na mne a inak spim podla nalady, niekdy bez vakusa, niekedy na zemi,...
Tesai: Aj ja sem-tam spím s mojou plyšovou cicou ..len vždy ráno, keď sa zobudím, ju chuderku musím hľadať Na zemi? a to je pôvodný úmysel alebo len v noci nevydalo?
Mne sa najlepšie spí buď na bruchu, alebo na ľavom boku, ruky mám pod hlavou a jednu nohu, väčšinou pravú, vždy až kdesi pod bradou Aha, a ešte mám otvorené oči, keď spím
Ale úplne naj naj sa mi zabuváva, keď mám pri sebe priateľa
na boku na kraji postele a zvycajne mi jedna noha visi dole a tak sa chladim...a narano sa zobudim na tej istej strane ale podla toho ako vyzera moje okolie tak si myslim ze som cez noc bola aktivna...a obcas rozpravam a smejem sa zo sna
Cy3aha: A neni to na chrbáte nepohodlnné? Tak som asi ešte v živote nespala, veď to sa ani nedá Ja sa hadam aj v truhle pretočím na bok, keď ma tam uložia na chrbát
Steellka: Presne, aj moja prababička tak spáva, tiež nechápem
Predovsetkým na posteli detail je uz ci tak alebo onak, takze skor na boku, ked spim na chrbate tak ma potom vsetko boli a ked na bruchu tak sa zas nemozem poriadne nadýchnut, skusala som spat aj na hlave skoro som prisla o mozog, a na zemi som rada spavala ked sme mali koberec ale kdeze ho teraz nemame tak si mozem trhnut.
Ako kedy a zalezi pri akej prilezitosti. Niekedy na boku niekedy ze zaspavam na chrbte alebo na bruchu... Ale zas ked som na nejakej party, tak som schopny zaspat aj na zemi, gauci atd
Záleží od toho kde spím (ak v električke, tak aj postojačky ) a tak...
Ale zvyčajne spávam na boku (aj keď stáva sa že sa zobudím na chrbte, ale to si potom cítim celé tie nosné dutiny a podobne (netuším prečo ale dá sa podľa toho dobre identifikovať že som v noci spala na chrbte A údajne vtedy chrápem, ale túto informáciu mám nepotvrdenú - brat s ktorým som niekoľko rokov zdieľala jednu izbu sa nesťažoval )
A s kým/čím? Zatiaľ len s plyšákmi, a aj tí už preberajú funkciu vankúšov, prípadne končia na zemi pod posteľou
na chrbte...pripadne na boku a objimam hned niekolko PLYSACIKOV... no vazne....5 medvedikov,jedneho potkana a jedneho XYZ (nwm jak to nazvat ale dostala som to od kamky...a vola sa alex)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Tesai: Aj ja sem-tam spím s mojou plyšovou cicou ..len vždy ráno, keď sa zobudím, ju chuderku musím hľadať Na zemi? a to je pôvodný úmysel alebo len v noci nevydalo?
Mne sa najlepšie spí buď na bruchu, alebo na ľavom boku, ruky mám pod hlavou a jednu nohu, väčšinou pravú, vždy až kdesi pod bradou Aha, a ešte mám otvorené oči, keď spím
Ale úplne naj naj sa mi zabuváva, keď mám pri sebe priateľa
ale ne..normalne ze na bruchu,ale obcas sa mi podari aj na boku..lavom.
inac nechapem jak je niekto schopny zaspat na chrbte,...ako moja babka
Steellka: Presne, aj moja prababička tak spáva, tiež nechápem
Na pravo v tom výpise to nevydím.Alebo...
..jasné že na boku
Záleží od toho kde spím (ak v električke, tak aj postojačky ) a tak...
Ale zvyčajne spávam na boku (aj keď stáva sa že sa zobudím na chrbte, ale to si potom cítim celé tie nosné dutiny a podobne (netuším prečo ale dá sa podľa toho dobre identifikovať že som v noci spala na chrbte A údajne vtedy chrápem, ale túto informáciu mám nepotvrdenú - brat s ktorým som niekoľko rokov zdieľala jednu izbu sa nesťažoval )
A s kým/čím? Zatiaľ len s plyšákmi, a aj tí už preberajú funkciu vankúšov, prípadne končia na zemi pod posteľou