To bol veľký súboj medzi čokoládou a hračkou, ale napokon zvíťazila pažravosť Hoci teraz nedávno, keď som si jedno z nostalgie kupoval, tá radosť z hračky pomaly prevýšila chuť (a to ani nebola tá hračka ktovieaká)!
Odkedy co to kindervajco zacali vyrabat poliaci uz nie su tie hracky to co byvaly. Stale nejake nalepky a blbe auticka. Jedine striekajuce zvieratka ujdu
Kedysi tam bývali lepšie hračky :/ čiže u mňa vyhráva čokoláda a hneď za ňou tá žltá vec s ktorej otváraním som sa vždy trápila. A ešte som vždy študovala ten dlhočizný bielo-červený leták, na ktorom bolo vo všetkých jazykoch napísané, že tú hračku nemám jesť alebo tak nejak.
keď som bola malá tú čokoládu museli jesť moji rodičia, ja som z toho vždy vyberala len hračku teraz síce zjem už aj čokoládu, ale aj tak ako prvé pozriem čo je v tom žltom púzdre
jja som si minule jak v tescu mali za par centov kupila 4 a viac jak na cokoladu som sa fakt tesila na tie somarinky vnutri i ked, cokolada je tam uzasna, ale je jej dajak malo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aj vy ste s do tých žltkov davali do jednej polky vodu a do druhej kypriaci prašok a tak vyrabali "vybušniny"?