teda ka som to správne pochopil tak na 50 percent keby to bolo menej tak ho nemám rád, keby viac tak ho mám rád, takto je to neutral (ale či som si to vyloťil správne...)
Ja som to pochopila tak,že napr keď denne stretneš 200 ľudí,pridelíš im % ako moc ich máš rád (resp nemáš) a potom z toho spravíš aritmetický priemer
V každom prípade čudné
@12 Tak môžeš milovať aj svoje papuče, ale táto otázka je naozaj chujovina, keď máme percentne odhadnúť ako máme radi ľudí, ktorých sme nikdy ani NESTRETLI! Je to proste blbosť.
@14 no papuce mozu byt moje oblubene..ale co ja viem? milovat materialne veci je nieco ine.. no ale, co sa tyka otazky..hej..je to hlupost..no ale tak, odpovedala som tak,ze by som nemilovala viac ako jednu,ci dve osoby..a tych,ktorych nepoznam ...MF...u know
akoze kolko percent zo vsetkych ludi, co som kedy stretol milujem?...inak si tu otazku velmi neviem vysvetlit, mozno je to prazdninami, ze sa mi nechce rozmyslat..
zdravím Vás, dobri ludia. máme prihliadať na to, koľko ľudí stretneme a s koľkými sa snažíme si rozumieť a podľa toho dávať percentá. stačí sa zamyslieť ako vacsinou na ludí reagujeme a vsetci to dokážete priblizne odhadnúť. ste šikovní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(sorry za skreslenie výsledkov
V každom prípade čudné
Tebe asi matematika príliš nejde, však?