Najlepsie hned vstat lebo potom je to len horsie ak by som ho odkladala ale zobudim sa a este 5 min pozeram co nove na nete, emaily, na kolko nervov sa mam pripravit..
@milgamman začalo to tak, že som si povedal...: aký má zmysel dávať si budík keď sa vždy zobudím sám? Čo keby sa spoľahnem na podvedomie?...
a zatiaľ to funguje.
@robinsonleon tak asi mas dobre nastavene tie vnutorne hodiny ci jak sa to hovori ale podstatna otazka je ci, musis vstavat do skoly/ prace alebo ci vstavas takto kazdy den, aj ked mas volno?
Vzdy som vstavala na prvy, teraz tiez, ale trva mi to pol hodinu.
Nenavidim ludi, ktori vstavaju na milion budikov, teda nenavidim ich, ked s nimi musim byvat.
Keď musím vstávať do roboty, tak na prvé väčšinou, ale keď to bolo že niekam by som mala ísť, ale nutne nemusím, tak som to presúvala veľakrát a dosť často aj úplne vzdala nakoniec
ja som úplne chorý v tomto preto budem musieť navždy byť sám, lebo potrebujem každé ráno aspoň tri zariadenia, ktoré mi zvonia pri hlave aspoň hodinu vkuse, aby som sa prebral
resp. väčšinou mi na tablete hrá rádio, ale to posúvam po rôznych časových intervaloch (najprv väčšinou po 3 minútach s tým, že "UŽ VSTANEM", nakoniec tam mrdnem hodinu.... a spím... až kým...)
mi potom začne zvoniť v kritickej hodine mobil, ktorý mám väčšinou v inej časti miestnosti a vydáva fakt nepríjemný zvuk
do toho mi väčšinou vibrujú hodinky na ruke, ale to si všimnem len v prípade, že ma náhodou už predošlé dve zariadenia aspoň trochu prebrali
3 roky som spal v izbe, kde mi slnko v lete o pol štvrtej ráno svietilo rovno do ksichtu
a nevadilo mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@slackerbitch hej tiez zistujem, ze najlepsie je to neodkladat
a zatiaľ to funguje.
chapeme sa
Nenavidim ludi, ktori vstavaju na milion budikov, teda nenavidim ich, ked s nimi musim byvat.
az na to, ze ani do prace nevstanem na prvy
resp. väčšinou mi na tablete hrá rádio, ale to posúvam po rôznych časových intervaloch (najprv väčšinou po 3 minútach s tým, že "UŽ VSTANEM", nakoniec tam mrdnem hodinu.... a spím... až kým...)
mi potom začne zvoniť v kritickej hodine mobil, ktorý mám väčšinou v inej časti miestnosti a vydáva fakt nepríjemný zvuk
do toho mi väčšinou vibrujú hodinky na ruke, ale to si všimnem len v prípade, že ma náhodou už predošlé dve zariadenia aspoň trochu prebrali
3 roky som spal v izbe, kde mi slnko v lete o pol štvrtej ráno svietilo rovno do ksichtu
a nevadilo mi to
spánok je láska