na adama frantiska kollara, andreja hlinku, stura, mateja bella(to bol sice polovicny madar).
Zo sucasnosti ma ale nikto konkretny nenapada, ale som hrdy na tych Slovakov ktory Slovenskemu narodu nerobia hambu. Nie som ale hrdy na tych co neznasaju tuto krajinu, nadavaju na svoje okolie, potom sa odstahuju niekam do zahranicia a tam sa spravaju ako hovada. Tympadom nas v zahranici prestavaju mat v oblube.
Na mnoho osobnosti z historie..nasich vynalezcov napr Stefana Baniča atd... na šturovocv jednoznacne..a zo sucasnej doby na nasich sportovcov : hochšikov, mertikana, cibulkovu a hrbateho...
isto nie na politikov,, každý má byť niečim na niekoho hrdý... každý sa snaží dosiahnuť v živote čo najlepšie výsledky.. a tí , ktorý to dosiahnu tak na nich som hrdý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Keby nebolo ich nebol by som tu ani ja Možno škoda možno šťastie
Zo sučastnosti: Peter Velits
A na seba lebo som si nasla dokonalého chlapaa...
V súčastnosti asi na športovcov. Inak žiadna sláva...
Zo sucasnosti ma ale nikto konkretny nenapada, ale som hrdy na tych Slovakov ktory Slovenskemu narodu nerobia hambu. Nie som ale hrdy na tych co neznasaju tuto krajinu, nadavaju na svoje okolie, potom sa odstahuju niekam do zahranicia a tam sa spravaju ako hovada. Tympadom nas v zahranici prestavaju mat v oblube.
kde by sme boli bez Rivers Of Babylon???
M.R.Štefánik