Neviem sa rozhodnúť medzi týmito školami bchodná akadémia nevädzová,španielske gymnázium Federica Garcia Lorcu a umeleckou školou
Na ktorú sa mi oplatí ísť a ktorú by ste mi odporúčili?
Ja som chodila na Obchodnú, pretože má na umeleckú nevzali...
Či by som ti odporučila obchodnú, neviem. Mňa to nebavilo.
Ak ťa bude baviť umelecká škola, daj si prihlášku tam a keď neurobíš talentovky, výber si jednu z tých dvoch.
Podla mojho skromného nazoru je jedna z najlepsich strednych co mozes ist bilingval - ale nie anglický. Ak si myslim ze sa nechces flakat a aj nieco doziahnut urcite by som bral to
Ako uz bolo pisane, podla toho, co ta bude bavit. Daj si prihlasky na vsetky a uvidis, kam ta vezmu.
Ja osobne by som tiez sla na bilingvalne. Ale len ak si studijny typ a si nadana na jazyky, konkretne ta zaujima spanielcina viac a dlhsie, nie len tak chvilkovo a bezdovodne, inak sa budes trapit, podla mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Či by som ti odporučila obchodnú, neviem. Mňa to nebavilo.
Ak ťa bude baviť umelecká škola, daj si prihlášku tam a keď neurobíš talentovky, výber si jednu z tých dvoch.
Ja osobne by som tiez sla na bilingvalne. Ale len ak si studijny typ a si nadana na jazyky, konkretne ta zaujima spanielcina viac a dlhsie, nie len tak chvilkovo a bezdovodne, inak sa budes trapit, podla mna.