Povedzte mi,ľudia,čo je na láske úplne zo všetkého najkrajšie?Čo si na nej najviac ceníte,čo by ste nikdy nemenili a nikdy nechceli stratiť?A prečo vlastne je podľa vás láska tak silná?
laska neni silna...pocit stastia je silny...a co si najviac vazim a co je najkrajsie? hmmm pre mna ten pocit ked viem ze ja nekoho lubim, ze nekto lubi mna, a ze viem ze sa mozem hocikedy o nekoho opriet, vyrozpravat, zdoverit a prezit nove zazitky...
najkrajší je pocit,že viem,že ma má niekto rád a spraví pre mna čokolvek. a ten pocit akehosi bezpečia..lebo ja som vo svojom vnutri strašny strachopud
@4 to nepopieram,vynimky sa najdu vsade...len som to myslela tak ze co sa tohoto portalu a diskusii tyka ohladom 14-15 rocnych jedincov...tak to je upadok! zvecsa teda...
Pocit, že existuje človek, ktorému nie si ukradnutá a nie je to tvoj pokrvný príbuzný. A veľa romantických nezmyslov, ale ja v týchto veciach nemám šťastie, preto ten totálny nedostatok poetickosti
cely ten priebeh zamilovania je tak krasny...proste tie motyle v bruchu, prve bozky, vsetky bozky, silne objatia, tie pohlady, spolocne akcie , sladke udobrovania , este aj hadky a este aj rozchod je zvlast zazitok a este samozrejme milovanie
Podla mna je na LASKE najlepsie to ze mate niekomu nieco davat a ten si to vazi. Pocit ze nic nedavate nadarmo a druhemu tym zachranujete zivot. To je krasa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Hmmm to davas tazke otazky...Podla mna najkrajsi je pocit z lasky ze niekomu na tebe velmi zalezi aspon ja si to najviac cenim
všetko a nič..a láska samotná..
ten pocit, že niekoho robíš šťastným tým že si.. a že ťa niekto nadovšetko miluje..
že máš niekoho, pri kom ti stačí len potichu sedieť a si najšťastnejším na zemi..
To je ťažko povedať.
To sú skôr také tie drobnosti.
Niekto vás miluje, nadovšetko vám dôveruje, môžete sa na neho spoľahnúť...
Páči sa mi aj ten pocit, že mám koho objať. Je tu niekto pre mňa. Môžem ležať vedľa neho a len sa na neho usmievať a držať sa za ruky.
že nech ma akokoľvek v škole nahnevajú, nech som akokoľvek mrzutá, aj tak je tu niekto, kto ma napriek mojim nedostatkom a náladám miluje.