alebo:len s gymplom nie je uplatnenie nič moc, naši by sa na mňa smrteľne naštvali, chcela som aj zmeniť prostredie a to, čo študujem, ma aj väčšinou baví
šla som študovať preto, lebo ma to baví, to, čo sa učím. a v budúcnosti ma to môže fakt slušne uživiť...len každé skúškové mám nutkanie fňukať, ako hrozne sa mi nechce a ako strašne ma to nebaví
aj kvôli vzdelaniu (teda špecializácii v nejakom odbore), aj preto, že si neviem predstaviť, že by som od 18ich robila a aj preto, že neviem, čo by som robila. síce to neviem ani teraz, ale stále naivne dúfam, že mi to otvorí nejaké možnosti. nikdy som sa ani nezamyslela nad možnosťou, že by som nešla na výšku.
a inak... netvrdim ze bez VS sa neda uplatnit, iste sa najdu aj taki ktori sa mozu presadit aj bez nej, ak su sikovni a maju ciel
ale ja si radsej pekne pojdem na VS, z casti aj preto ze ako to tu uz bolo spomenute, neviem si predstavit ze by som v 19tich rokoch sla pracovat a mozno v kutiku duse dufam ze to co vystudujem ma bude bavit a uzivi ma, aj ked momentalne nemam absolutnu predstavu o tom co by to malo byt
@stuntbiker , ano presne ! ale vies, ked dokoncili testovanie tak mi nechceli prezradit vysledok lebo som bola pre nich velmi nebezpecna a mohla by som tie informacie zneuzit
@anitchka my teraz v NASA testujeme ako z vesmiru dopravit domou 20 mrtvych kozmonautou zatial som prisiel z velkym vysavacom ktory bude na jadrovy pohon bude mat silu ako jadrova elektraren a normalne ich z tej mliecnej drahy povysavame ale zasekol som sa pri probleme a tim je tento priklad 54441x54-548#44888% - 465164(15)+45654/455= neznamy ale ked toto vypocitam tak zistim pomer protonou ku neutronom osadim vysavac na miesto operacia kozmonauti hore vrtackou zacina
hlavne o tom nikomu nehovor lebo by bol z toho medzinarodny pruser
@anitchka to sme uz dokoncily bolo to jednoduche vzorec asi na 2 strany ale nieje nic co stuntbiker nezvladne pozeraj sa smerom na kosice do na ukrajinu ma akurat padnut atomovka ktoru sme teraz nastartovali ostala nam zo silvestra tak reku preco ju nepouzit
@stuntbiker jasne, taky ohnostroj si nenecham ujst
ja asi zachvilu pojdem tiez pracovat este som totiz veducemu do USA neposlala spravu o tom ako pokracuje moja uloha musim zohnat nejakych ludi ktori pozbieraju vyhodene vianocne stromceky a musim vymysliet ako ich tajne prepasovat aby ich na buduci rok mohli ini znovu pouzit pretoze im dochadzaju peniaze a este v FBI sa tiez zacali zaujimat o jednu osobu , ktora sa pohybuje v mojom okoli - krycie meno operacie je zirafa a keby sa mi ju nepodarilo prekuknut tak by to malo dopad na cely chemicky vyskum
@anitchka tak to ti nezavidim lebo v skutocnosti to nieje clovek koho hladas ale je to ryba ktora vie plavat na susi to mi sme ju doniesli z kozmu a usla nam je nebezpecna
@stuntbiker ahaa tak to preto sme si ju nevsimli, infiltrovala sa medzi velke ryby a teraz ju nevieme najst ale vsak ja uz nieco vymyslim, musim rozhodit nejake siete
Išiel som z donútenia a keby som sa mal vrátiť v čase tak si dám facku, že ako som mohol tak namietať. Spoznal som super ľudí, niečo som sa naučil a každá spravená skúška poteší
lebo ženská bez vysokej može ist desi robiť tak do 800e...aj to je strasne vysoky limit... takže koli vyššiemu zárobku, kôli osobnému rastu, kôli dedovi aby som mu dokázala že aj žena môže byť mudrá a otiulovaná nie len jeho úžasný synáčik, a koli fotrovi aby videl že práve to decko ktore odkopol toho najviac dosiahlo
a ešte pre predĺženie detstva a spoznania nových ludí...stačí?
nebavi ma ucit sa, ale chcem byt vzdelana. chcem sa ucit nieco, co ma zaujima a nie to, co mi uz 11 rokov nasilu tlacia do hlavy nasilu (ako napriklad ta hnusna matika). a okrem toho chcem a potrebujem mat titul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
alebo:len s gymplom nie je uplatnenie nič moc, naši by sa na mňa smrteľne naštvali, chcela som aj zmeniť prostredie a to, čo študujem, ma aj väčšinou baví
a ked sa dostanem na taku vysku aku chcem tak to ucenie budem milovat
..kvak..
..kvak..
ale ja si radsej pekne pojdem na VS, z casti aj preto ze ako to tu uz bolo spomenute, neviem si predstavit ze by som v 19tich rokoch sla pracovat a mozno v kutiku duse dufam ze to co vystudujem ma bude bavit a uzivi ma, aj ked momentalne nemam absolutnu predstavu o tom co by to malo byt
hlavne o tom nikomu nehovor lebo by bol z toho medzinarodny pruser
..kvak..
a uz ste sa zaoberali otazkou intergalaktickych prdov ? dostala som pred chvilou tajnu informaciu ze NASA sa o to v poslednej dobe nejak velmi zaujima
..kvak..
ja asi zachvilu pojdem tiez pracovat este som totiz veducemu do USA neposlala spravu o tom ako pokracuje moja uloha musim zohnat nejakych ludi ktori pozbieraju vyhodene vianocne stromceky a musim vymysliet ako ich tajne prepasovat aby ich na buduci rok mohli ini znovu pouzit pretoze im dochadzaju peniaze a este v FBI sa tiez zacali zaujimat o jednu osobu , ktora sa pohybuje v mojom okoli - krycie meno operacie je zirafa a keby sa mi ju nepodarilo prekuknut tak by to malo dopad na cely chemicky vyskum
..kvak..
..kvak..
a ešte pre predĺženie detstva a spoznania nových ludí...stačí?