ja som bola taky mix ked som mala náladu bola som bifľa, ked sa mi do školy nechcelo tak som nešla, ťahaky som robila malokedy, vela kamaratov som nemala ale ani konflikty som nemala nejako extra telesnej som sa ani vyhybať nemusela a tak a je to tomu tak až na vš
samotár s tým, že mi to nevadilo, lebo som ich nepotrebovala k ničomu a vyhovovalo mi to tak... a teraz na VŠ som síce stále samotár ale plzz bavte sa so mnou niekto!!!
štvrtý ročník som dokončil s trojkou zo správania a podmienečným vylúčením, prišiel som do školy naliatý a dosť často som tam ani nechodil... nie som na to hrdý, bol som kokot...
Ja som posledne roky strasne blicovala a asi nikdy necvicila lebo nasa triedna bola telocvikarka a vzdy len mavla rukou alebo som jej povedala ze uz som jej ospravko dala a na vysvedckach som mavala tak 5 vymeskanych hodin, neviem ako to robila
ZŠ 1 - 2 trieda celebrita , 2 frajerky naraz , spieval som Elán v družine.
Ďalšie triedy vymysleník a idem z davom , som sa napr. postavil uprostred hodiny a že čo sa deje a ja vravím že sa mi nechce sedieť. A stál som 15 minút len tak. Vyrušovák som bol , rečnil som nonstop. Základná bola fajn.
samotar, ktory ale patril do skupinky vodcov nez do skupiny neoblubenych, ale tak ja som bol za dobre s kazdym a vzdy som chodil neskoro do skoly a to som byval od skoly tak ani nie 5 min
Ja som taký všetyp učiť sa učím počúvaním, písomky si pýtam podľa nálady do školy meškám každý deň a telesná pánčel ja som cvičila pred 3 týždňami nechcelo by to už pauzu ? Ale tak najmä ntriedny zabávač
@10 !!!! po 6.triedu bola pre mna zakladka peklo na zemi ... vlastne aj skolka bola peklo uz
uplne mam strach ked si predstavim ze moje deti budu prijebane po mne a preziju si to iste
ma to na mne nasledky doteraz no a aj cely zivot bude. zakladka je zlo. na druhej zakladke od 7.-9. rocnika som bola taka dost awkward ale trochu oblubena bifla, gympel cely som strasne hrozne preflakala a robila som bordel, ale zas mam z toho obdobia uplne vela kamaratov, no.
po strednej sa zo mna stal vacsi asocial a milujem byt sama, ale znormalizovana stale nie som. a prepina mi z inych veci ako v starych casoch, okusila som depresie ale inak som stastny clovek
tyran som nebola nikdy. kym som bola bifla kazdemu som pomahala, potom sa to otocilo a kazdeho som vyuzivala
Ešte som zabudla dať samotárov, neobľúbených (milovaná základná škola, že...). Teraz už len proste nezávislých, so všetkými v pohode a je to. Načo sa skupinkovať, nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
-"nie, dnes sa mi len nechce."
telesna ftw.
mala som par kamaratov v triede a zvysok mimo triedy/skoly
a robila som vzdy zlobu vselijaku, ale bola som mozgate decko, takze mi to furt preslo
po socialnej stranke doborovolny odkundes, este aj ked si ja myslim, ze mam vela kamaratov, tak ini si to nemyslia
Ďalšie triedy vymysleník a idem z davom , som sa napr. postavil uprostred hodiny a že čo sa deje a ja vravím že sa mi nechce sedieť. A stál som 15 minút len tak. Vyrušovák som bol , rečnil som nonstop. Základná bola fajn.
uplne mam strach ked si predstavim ze moje deti budu prijebane po mne a preziju si to iste
ma to na mne nasledky doteraz no a aj cely zivot bude. zakladka je zlo. na druhej zakladke od 7.-9. rocnika som bola taka dost awkward ale trochu oblubena bifla, gympel cely som strasne hrozne preflakala a robila som bordel, ale zas mam z toho obdobia uplne vela kamaratov, no.
po strednej sa zo mna stal vacsi asocial a milujem byt sama, ale znormalizovana stale nie som. a prepina mi z inych veci ako v starych casoch, okusila som depresie ale inak som stastny clovek
tyran som nebola nikdy. kym som bola bifla kazdemu som pomahala, potom sa to otocilo a kazdeho som vyuzivala