Povedzte mi naco mi je vysoka cil sa trapim na vyske a nakoniec ked to vystudujem aj tak budem robit nejaku podradnu roobtu ktoru robia ludia zo strednou skolu , kde to spejeme ,,,
v dnesnej dobe a hlavne v nasej republike sa zamestnas len vtedy ak nemas chrbtovu kost, dokazes ojebavat ludi, makat na sebe aj za cenu toho ze ublizis ostatnym.
plus ak mas konexie a znamosti tak sa dostanes aj so slovencinou hocikam, kde chces
Ja osobne si robím titul pre dobrý pocit a pretože to mojich rodičov spraví šťastnými. Dôvod ako každý iný.
A ku komentom na štýl "nemal si si vybrať napiču odbor":
-nie každý má hlavu na matiku, fyziku, techniku
-nápodobne nie každý vie/dokáže sa naučiť programovať a byť veleúspešný ajťák.
A to sú bohužiaľ dve hlavné oblasti, ktoré ma napadajú ako perspektívne z hľadiska zamestnania sa po ukončení štúdia. Pridaj k tomu životné nešťastie, že nemáš strýkov na správnych miestach a na prúser je zavarené.
Nie každý ma na to proste ísť na IT, alebo technický smer.
A jednoducho na SK nieje možné pokryť toľko študentov, napr keď víde 100 logistov, tak v odbore sa uchitia možno 3 alebo 4 aj to pravdepodobne so známosťami, poprípade fakt to vedia, ale čo tí ostatní? A takto keď sa na vysokú serie každý, tak proste ten titul je menejcenný a musia sa robiť aj podradnejšie roboty... Preto aj na upratovačku chcú titul, lebo to už má skoro každý...
A preto aj ja ako obyčajný stredoškolák mám problém so zamestaním, pretože robotu ktorú by som aj vedel robiť, mi nedajú pretože na to potrebuješ titul, pričom nepotrebuješ...
No jedine prec zo slovenska , toto je cele postavene na hlavu a tie platy ani nehoworim, jak neni robit problem smetiara ale nie za minumalnu mzdu , sak to je chore , a potom sa cuduju ze sa kradne a newm co
@kaliber Budem hádať. Neurobil si skúšky a teraz miesto toho aby si uznal že sám stojíš za hovno trepeš ako je všetko naokolo na hovno. Inak si toto vyplakávanie vysvetliť neviem Nechceš nám vysvetliť čo ťa vlastne trápi?
debilko.. si myslíš že keď ma niekto titul tak má múdrosť sveta ? taktisto šikovný môžeš byť aj niekto kto výjde SŠ a je ešte šikovnejší možno lebo nepotreboval VŠ aby získal schopnosti na tu prácu, ktorú robí.. za jedno napríklad. Pokiaľ si niekto robí VŠ len aby mal nejaké písmenko pred / za menom tak to už ani neriešim je to jeho vec, potom keď nebude vedieť absolutne nic spravit moze si sam povedat ze bol hlupy ked sa nesnazil.
Je urcite percento ludi ktorýc su sikovny a uplatnia sa aj po SŠ na dobrom mieste, a potom urcite % ktore ma titul vie toho malo a potrebuje aj tak nejaky rok aby dobehlo to predosle % a potom ostatok co ma titul a su aj sikovny a vedia ako nato. Máš titul, mas vyssi plat oproti SŠ tak čo plačeš ? Pokiaľ sa nedokazes dostat niekde kde by si chcel alebo nieco dosiahnut tak to je len tvoj problem.
To by asi kazdy ocakaval ze vystudujem Ing. upratovacka 3. poschodia a zamestnam sa ako jadrový fyzik lebo mam titul. Kedze si zalozil tuto trochu stupidnu temu tak som si trochu aj dokazal o tebe vytvorit obraz a lutujem ta. Ahoj
máš pravdu, proste ludia sú od prírody tupí... žiadna práca nieje podradná. Si myslíš že každá druhá slovenská kvázicelebrita by "prežila" bez tých čo jej neodnesú smeti, alebo nepredajú gél na jej gebulu?
Proste teraz je móda "idem na VS (jedno aku aj hornu dolnu), som pán lebo som ma prijali, som lietadlo a všetci mi fúkajte práškový cukor do zadku." Mám pocit že čím mladší , tým tupší, a to sa nechcem nikoho dotknut, ale ked chalan na VS nedokáže pochopiť že prístroje ktoré su v labáku pre všetkých sú preto aby sa s nimi on aj niekto iny naucil a nie na to aby ho zničil preto že je tupelo...
...slovaci su narod takí ako su, mas dve veci bud sa prisposobis alebo odides...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
asi také niečo som mala chuť napísať
lebo VŠ automaticky nezaručuje skvelú budúcnosť a kopec možností čo je škoda, ale je to tak
plus ak mas konexie a znamosti tak sa dostanes aj so slovencinou hocikam, kde chces
Ja osobne si robím titul pre dobrý pocit a pretože to mojich rodičov spraví šťastnými. Dôvod ako každý iný.
A ku komentom na štýl "nemal si si vybrať napiču odbor":
-nie každý má hlavu na matiku, fyziku, techniku
-nápodobne nie každý vie/dokáže sa naučiť programovať a byť veleúspešný ajťák.
A to sú bohužiaľ dve hlavné oblasti, ktoré ma napadajú ako perspektívne z hľadiska zamestnania sa po ukončení štúdia. Pridaj k tomu životné nešťastie, že nemáš strýkov na správnych miestach a na prúser je zavarené.
Nie každý ma na to proste ísť na IT, alebo technický smer.
A jednoducho na SK nieje možné pokryť toľko študentov, napr keď víde 100 logistov, tak v odbore sa uchitia možno 3 alebo 4 aj to pravdepodobne so známosťami, poprípade fakt to vedia, ale čo tí ostatní? A takto keď sa na vysokú serie každý, tak proste ten titul je menejcenný a musia sa robiť aj podradnejšie roboty... Preto aj na upratovačku chcú titul, lebo to už má skoro každý...
A preto aj ja ako obyčajný stredoškolák mám problém so zamestaním, pretože robotu ktorú by som aj vedel robiť, mi nedajú pretože na to potrebuješ titul, pričom nepotrebuješ...
Inak prečo si niekto myslí že mu diplom zabezpečí lepší život? Sám o sebe je to len kus papiera.
Je urcite percento ludi ktorýc su sikovny a uplatnia sa aj po SŠ na dobrom mieste, a potom urcite % ktore ma titul vie toho malo a potrebuje aj tak nejaky rok aby dobehlo to predosle % a potom ostatok co ma titul a su aj sikovny a vedia ako nato. Máš titul, mas vyssi plat oproti SŠ tak čo plačeš ? Pokiaľ sa nedokazes dostat niekde kde by si chcel alebo nieco dosiahnut tak to je len tvoj problem.
To by asi kazdy ocakaval ze vystudujem Ing. upratovacka 3. poschodia a zamestnam sa ako jadrový fyzik lebo mam titul. Kedze si zalozil tuto trochu stupidnu temu tak som si trochu aj dokazal o tebe vytvorit obraz a lutujem ta. Ahoj
Proste teraz je móda "idem na VS (jedno aku aj hornu dolnu), som pán lebo som ma prijali, som lietadlo a všetci mi fúkajte práškový cukor do zadku." Mám pocit že čím mladší , tým tupší, a to sa nechcem nikoho dotknut, ale ked chalan na VS nedokáže pochopiť že prístroje ktoré su v labáku pre všetkých sú preto aby sa s nimi on aj niekto iny naucil a nie na to aby ho zničil preto že je tupelo...
...slovaci su narod takí ako su, mas dve veci bud sa prisposobis alebo odides...