neviem už načom ale najväčšie záchvaty smiechu som mala vždy ked sme sa na niečom bavili so sestrou
hlavne na takých tých našich súkromných vtipoch ktorým rozumieme len my dve
So spolužiačkami máme spísanú istú časť z naších výrokov z chát a podobne. A vždy keď si to čítame, vždy sa na tom dobru hodinu smejeme
Alebo aj zážitky, kde sa kto vytrepal Najlepšie jak ma kamarát privrel do dverí, čo boli naproti hasickým chatovým schodom a ja som šla von a on v tu chvílu bol a zrazu nebol No to bol pád
neviem na com najviac, ale teraz som sa slusne zasmiala
mama mi rozpravala prihodu, ako sa stretla so susedou a tá sa jej pýtala, či máme veľa slimákov a moja mama rozumela či máme veľa zemiakov no a moja matka si rozprávala o zemiakoch, že tento rok nesadila a pod, a ta babka na ňu len kukala že o čom točí
na hocicom s maslom ...proste na tie chvile sa zabudnut neda ... vsetky reflexy zadrziavacie uradovali a boleli nas huby ..vzdy ..a teraz je to tak isto aj ked nie tak casto ..ale nevadi hlavne ze je
netuším na čom najviac v živote. so sestrou som sa vedela raz za čas doplaču zasmiať [aj (či hlavne? ) keď sa to nehodilo] a tak.
ale raz som sa kvalitne zasmiala na slovku, ktoré povedal @nicmanenapada a ktoré netreba spomínať, lebo na ňom nie je asi nič vtipné, len mne vtedy prišlo.
jo a inak sa mi ráta, keď sa zasmejem tak odsrdca, lebo sa mi to nestáva často.
na mnohych veciach. na strednej sme sa zisli grupa s rovnakym zmyslom pre humor, ze sme sa v podstate smiali vsetci cele 4 roky cez hodiny, prestavky, vonku, vsade. to bolo asi najlepsie obdobie mojho zivota
najviac sa tusim smejem na vlastnych aj cudzich preklepoch a veciach z ktorych vyjde nieco uplne bizarne, a na situaciach kedy clovek ani neplanuje byt vtipny a je
blbe ze si na ziadnu z tych veci na ktorych som sa riadne udrbavala zrazu nemozem spomenut jedine co mi ostane v hlave asi navzdy je to ked sme boli so sesternicou decka a ona ma chcela nastrasit tak ze si cez hlavu prehodila stary kozuch, zacala mi skrabat na stare dvere u babky v dome a pomaly, pomalicky stlacala klucku.. ja som hladkala macku a uz cela posrata som si ju pritiskala k sebe, a ked otvorila som ju do nej v soku hodila ta s tym kabatom cez hlavu netusila co to je a obidve sme stali oproti sebe a vrieskali od strachu, macka vrestala tiez, no nezabudnutelny zazitok
neviem ci v zivote ale za posledny rok urcite ked kamos (23 r, 100 kil+, proste kus chlapa) sa hral s macatom na poschodovej, s tym ze mal ruky cez rebrik, samozrejme macke siblo, ten sa jej zlakol, no ruka mu ostala v rebriku, tak ako polopadal este skoro prekotil chladnicku a ostal visiet na tom rebriku kym ja som pri nom mrel od smiechu
@hoperpohroma mne to prislo strasne vtipne nahodou alebo viem ze na zakladnej spoluziak zvykol povedat ze "sunka na betone, smejte sa" a ja som z toho mala dobre ujeby vzdy
alebo teraz sa smejem na tomto
What do you call a man with no arms or legs sitting in a hottub?
Stew!
Neviem je toho veľa, ale napríklad dnes som skoro skapal z toho vtipu ...
Na skúške z matematiky hovorí jeden policajt druhému: Ja asi vyletím."
Ale prečo?" , pýta sa druhý. Čo nevieš sčítať a odčítať?"
To je to ... Ja stále neviem pochopiť , ako je to, že 5-7+2=0.
To je jednoduché. Vysvetlim ti to na názorovom príklade: V autobuse
cestuje 5 ludí, na zastavke 7 vystúpi.Kolkí musia nastúpiť , aby tam nebol nikto?"
Máme také video z dozvukov či čoho, nesmiem ho šíriť, ale nadhadzuje ma, len si naň spomeniem. Okrem obrazu má nezabudnuteľný komentár spoza kamery a proste.. smiley: no.
A potom existuje fenomén ,STU humor' (resp je to FCHPT humor, ale takto je to zvučnejšie), keď niekto zadelí nejaký úplne suchý chemický/technický pind a všetci ležíme
Napr prechádzame vchodovými dverami, teplotný rozdiel 10 stupňov, povie sa ,fázové rozhranie' a humor je na svete, strašné úbohosti sú to
Aaaalebo niekomu zo SŠ sa podarí použiť slovo bytie a všetci okamžite spustia ,bytie je jediné, večné, nedeliteľné...'.
jáj, a ešte si spomínam, že väčšina takých chechtov (aspoň za posledný rok) bývala z nejakých situácií/diskusií tu na B. čo je aj dôvodom, prečo sa sem tak rád vraciam.
@37 to ma asi kazda fakulta svoje, u nas bol najvacsi vtip "pretecenie" ked bola vo vytahu kaluz vody
a vonku pred skolou je na jednom smetiaku napisane virtualny kontajner a podobne
neviem presne, ale dve naj veci boli
keď som videl benediktína hrať sa na batmana: v čiernom habite preskakoval z rozbehu zábradlie (v kostole)
a v nemocnoci keď jeden rádový brat - tiež v čiernom habite - bežal po chodbe, pred sebou tlačil babku na vozíku na zadných kolesách a obaja sa strašne rehotali
a naposledy na tomto: Aký je rozdiel medzi čiernym humorom a nohami? Žiadny, niekto ho má, niekto nie.
jejda, kto by to ratal...
ked som s kamosmi, tak skorp stale sa na niečom smejem, ale najväčšie salvy smiechu su, ked som s bratrancami a so sesternicami, to su jednostaj nejake vtipky, srandičky a ja mam svalovicu na bruchu.
alebo mam rada take interne vtipky mojho frajera, ktore vie, ze pochopim len ja a povie ich v takych chvilach, kedy je nevhodne sa zasmiat a ja sa tam potom dusim
alebo vselijake vtipne videa na youtube alebo sa velakrat smejem sama na sebe a ešte na otcovych sms.kach D on je fakt vtipny
Inak asi najviac ma pobavilo keď som si bola kupovať s priateľom topánky a popri tom ako som si jedny skúšala mi priateľ schoval moju balerínku a potom sa tváril že netuší kde je a že okolo šla jedna baba a asi si myslela že sú na predaj.... a ja som mu to samozrejme verila a splašene som hľadala kto mi ju zobral ... potom keď som zistila že si robí srandu som smiala až mi slzy tiekli
naposledy minulý týždeň sme si išli s kamoškou po ulici asi o pol jedenástej večer a dávali sme si taký náš tanečný freestyle a robili hovadiny potom sme zistili, že na ihrisku, okolo ktorého sme išli, niekto je začali sme sa tak šúlať na zemi (akože fakt na zemi) od smiechu, že koniec potom tam na tom ihrisku začalo byť ticho, keď sme sa postavili a išli ďalej, keď vtom zrazu ten niekto tam začal úplne kmásať s plotom, tak sme začali zdrhať a už nám moc do smiechu nebolo inak mávam dosť často záchvaty smiechu, ale už si to ani nepamätám, lebo je toho tooooľko ..
no hlavne na takych necakanych veciach s kamosmi alebo so segrou a sesternicou.. raz som isla so spoluziakom a kamoskou do kniznice a som ich cakala vo vestibule kym sa vybavia a ked dosli sa pytaju ci som dlho cakala a ja na to ze ,,skoro mi korene zapadli"..sme sa skoro po zemi valali vtedy
no asi take ma vzdy rozosmeju fest take chujovinky v skole ked sa nemozes smiat pocas prednasky alebo proste tam kde sa nemáá neviem to udrzat alebo také tie nase veci z detstva alebo take tie stare casy ked sme boli deti s kamoskami.. D trápne hlášky vymyslené.. a najlepsia tema v nasej rodine je moja stará mama ako mam ju rada vsetko ale keby ste ju poznali vedeli by ste proste ja radda napodobnujem aj vzdy sme vsetky sesterky robili.. a ostalo to dodnes jej hlasky su proste naj na rozosmiatie ved to musi kazdy poznat take tie seniorské hlasky D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
hlavne na takých tých našich súkromných vtipoch ktorým rozumieme len my dve
Alebo aj zážitky, kde sa kto vytrepal Najlepšie jak ma kamarát privrel do dverí, čo boli naproti hasickým chatovým schodom a ja som šla von a on v tu chvílu bol a zrazu nebol No to bol pád
ja mám tiež rada suché vtipy
u mna bodovala parafraza vtipu "idu dve stihacky a jedna nestiha", samozrejme moja tvorba - "idu dve upratovacky a jedna neupratuje"
straca to vyznam tym, ze to nie je dvojzmysel, ale ja som sa proste kosila
inak taky od srdca zachvat smiechu mam mozno raz do roka
mama mi rozpravala prihodu, ako sa stretla so susedou a tá sa jej pýtala, či máme veľa slimákov a moja mama rozumela či máme veľa zemiakov no a moja matka si rozprávala o zemiakoch, že tento rok nesadila a pod, a ta babka na ňu len kukala že o čom točí
vlastne na tomto som sa strasne smiala asi pred mesiacom o polnoci a vsetkych som zobudila
Z týchto dvoch som plakala od smiechu.
A ešte by sa ich našlo
ale raz som sa kvalitne zasmiala na slovku, ktoré povedal @nicmanenapada a ktoré netreba spomínať, lebo na ňom nie je asi nič vtipné, len mne vtedy prišlo.
jo a inak sa mi ráta, keď sa zasmejem tak odsrdca, lebo sa mi to nestáva často.
ja len na tomto
napr. vtipy na nášho fanatického katecheta
blbe ze si na ziadnu z tych veci na ktorych som sa riadne udrbavala zrazu nemozem spomenut jedine co mi ostane v hlave asi navzdy je to ked sme boli so sesternicou decka a ona ma chcela nastrasit tak ze si cez hlavu prehodila stary kozuch, zacala mi skrabat na stare dvere u babky v dome a pomaly, pomalicky stlacala klucku.. ja som hladkala macku a uz cela posrata som si ju pritiskala k sebe, a ked otvorila som ju do nej v soku hodila ta s tym kabatom cez hlavu netusila co to je a obidve sme stali oproti sebe a vrieskali od strachu, macka vrestala tiez, no nezabudnutelny zazitok
alebo teraz sa smejem na tomto
What do you call a man with no arms or legs sitting in a hottub?
Stew!
(ale to pochopia len tí, čo poznajú Red Wings a Gustava )
Na skúške z matematiky hovorí jeden policajt druhému: Ja asi vyletím."
Ale prečo?" , pýta sa druhý. Čo nevieš sčítať a odčítať?"
To je to ... Ja stále neviem pochopiť , ako je to, že 5-7+2=0.
To je jednoduché. Vysvetlim ti to na názorovom príklade: V autobuse
cestuje 5 ludí, na zastavke 7 vystúpi.Kolkí musia nastúpiť , aby tam nebol nikto?"
pravdepodobne neprevediteľný do slov.
alebo to bolo nejaké gifko s kočkou, ktorá sa bojí banánu.
asi mám divný zmysel pre humor, ale na tomto som sa dlho kosila
A potom existuje fenomén ,STU humor' (resp je to FCHPT humor, ale takto je to zvučnejšie), keď niekto zadelí nejaký úplne suchý chemický/technický pind a všetci ležíme
Napr prechádzame vchodovými dverami, teplotný rozdiel 10 stupňov, povie sa ,fázové rozhranie' a humor je na svete, strašné úbohosti sú to
Aaaalebo niekomu zo SŠ sa podarí použiť slovo bytie a všetci okamžite spustia ,bytie je jediné, večné, nedeliteľné...'.
ale teraz aj ty povec, original poster.
naposledy na
a vonku pred skolou je na jednom smetiaku napisane virtualny kontajner a podobne
keď som videl benediktína hrať sa na batmana: v čiernom habite preskakoval z rozbehu zábradlie (v kostole)
a v nemocnoci keď jeden rádový brat - tiež v čiernom habite - bežal po chodbe, pred sebou tlačil babku na vozíku na zadných kolesách a obaja sa strašne rehotali
a naposledy na tomto: Aký je rozdiel medzi čiernym humorom a nohami? Žiadny, niekto ho má, niekto nie.
ked som s kamosmi, tak skorp stale sa na niečom smejem, ale najväčšie salvy smiechu su, ked som s bratrancami a so sesternicami, to su jednostaj nejake vtipky, srandičky a ja mam svalovicu na bruchu.
alebo mam rada take interne vtipky mojho frajera, ktore vie, ze pochopim len ja a povie ich v takych chvilach, kedy je nevhodne sa zasmiat a ja sa tam potom dusim
alebo vselijake vtipne videa na youtube alebo sa velakrat smejem sama na sebe a ešte na otcovych sms.kach D on je fakt vtipny
Inak asi najviac ma pobavilo keď som si bola kupovať s priateľom topánky a popri tom ako som si jedny skúšala mi priateľ schoval moju balerínku a potom sa tváril že netuší kde je a že okolo šla jedna baba a asi si myslela že sú na predaj.... a ja som mu to samozrejme verila a splašene som hľadala kto mi ju zobral ... potom keď som zistila že si robí srandu som smiala až mi slzy tiekli
topka video úplne som jej to zožrala
Ale väčšinou sa zasmejem na rôznych hláškach, či už z okolia alebo z filmov a seriálov.
@klaudiqaaa dufam ze to nemysli vazne aj ked v dnesnej dobe ludom uz uplne jebe takze asi mysli