čaute čo vám pomohlo dobré na nádchu ? Každé ráno mám sople , cez deň už nie ale je to otravné a keď sa zobudím tak ma bolia aj priedušky ale moc nekašlem , ako z tým bojovať milí lekárnici ?
bud mas sennu nadchu, alebo problem s traviacim traktom. pokial je to len sezonne (prvy pripad) - k alergologicke, da ti antihistaminika.
ak to mas dlhsie, prip. celorocne, bude to druhy pripad, mozno mas potravinove alergie alebo intolerancie. odporucam dobre probiotika, idealne obsahujuce bacillus clausii, pokial viem, na SK mame len probacin (predavaju ich po 8 flasticiek - 8 dni, ja som na komplet vyliecenie nadchy, ktoru som mala 6 rokov a nikto mi ju nevyliecil potrebovala asi dva mesiace - 8 tych krabiciek po 8 flasticiek).
hneď ako som si prečítala ten názov som vedela, že toto fórum zakladal chalan
ale tak sa lepšie obleč na noc a nenechávaj otvorené okno, ak ho mávaš .. niekedy sa človeku zdá byť večer horko a v noci mrzne, ani o tom nevie možno je to tak len u mňa, ale tak možno to pomôže
Ležať, piť, kľud, nad 38C keby bolo tak nejaký paracetamol (paralen, panadol a také) poprípade ibalgin, ak by sa za tri dni nezlepšilo tak ku doktorovi, možno urobí výter, dá ti antibiotika, poprípade ťa pošle na ďalšie vyšetrenia. Potravinovú alergiu ani intoleranciu nejký zárobkový bacilus nezlepší, nádcha nepatrí ani k príznakom tohoto, nácha netrvá 6 rokov, nefetuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ak to mas dlhsie, prip. celorocne, bude to druhy pripad, mozno mas potravinove alergie alebo intolerancie. odporucam dobre probiotika, idealne obsahujuce bacillus clausii, pokial viem, na SK mame len probacin (predavaju ich po 8 flasticiek - 8 dni, ja som na komplet vyliecenie nadchy, ktoru som mala 6 rokov a nikto mi ju nevyliecil potrebovala asi dva mesiace - 8 tych krabiciek po 8 flasticiek).
ale tak sa lepšie obleč na noc a nenechávaj otvorené okno, ak ho mávaš .. niekedy sa človeku zdá byť večer horko a v noci mrzne, ani o tom nevie možno je to tak len u mňa, ale tak možno to pomôže