ľudiaaa...prosím o radu. Mám hrozne veľký problém s potením. Len čo prejdem napr. do školy - hneď mám v podpazuší veľké fľaky. Je to fakt hrozné. neviem čo mám robiť. Antiperspirant mám Rexonu, ale nič nepomáha. pomôžte..
Je to určite nepríjemné, ale treba si uvedomiť, že potenie je normálny proces, pri ktorom sa telo ochladzuje a ak do tohto procesu zasahuješ (napr. antiperspirantmi), tak telo sa "vypotí" na inom mieste ako pod pazuchami, keďže sa toho potu potrebuje zbaviť... Inak, počul som, že Driclor funguje, ale vraj to je obrovská chémia...
Mal som ten problém keď som chodil do školy ale akosi som z toho vyrástol .Samozrejme že sa potím aj teraz ale je to bezvýznamné.Ale aj tak okrem chémie to riešim aj oblečením na ktorom to nie je na prvý pohľad vidieť.Riešiť sa to dá napichaním botoxom ale cenove je to pre horných pár tisíc.Pomáha aj pitie šalviového čaju a ak si v strese tak by sa zišlo niečo na ukľudnenie.
Kup si Driclor v lekarni stoji asi 6 € nie je na predpis a fakt pomaha !!!! pouzivam ho aj ja a mozem ti to len a len odporucit » stoppoteniu.sk/index.html?utm_...
ja som asi jedina ktorej driclor nepomaha ..a ja sa potim nehorazne...staci ked je vonku horuco a ja idem normalnym krokom a aj ta som spotena..a hlavne čelo na ksichte a podpazusie....na endokrinologii mi nic nezistili :/
kup si v lekárni DRICLOR, je to malá gulička, najskor si ju davaš každýdeň po sprchce, potom to obmedzuješ ... zredukuje ti to potenie navždy ... ja som mávala hrozné problémy, ale driclor je zázrak, užho po takých rokoch nepoužívam vôbec a spotím sa jedine keď je vonku 40 stupnov Určite to použi .
Tiež sa velmi potím viac ako ostatný. Napr ked idem cvičiť s chalanmi tak som hned prvý spotený a potím sa viac ako ostatný zo mňa kvapká oni majú mokré tričká, Myslím že to moc nevplyvníme
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Osobne odporucam tento pripravok ako nahradu Dricloru:
môžeš si kúpiť niečo na podporu metabolizmu ak chceš ale z nadmerného potenia by si mala vyrásť a treba dodržiavať aj hygienu ako kúpanie atak ale to je asi samozrejmosť » akoapreco.com/ako-zabranit-na...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale pozorne dodržuj pokyny na letáku, lebo inak ťa bude dosť štípať podpazušie (môj prípad
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Osobne odporucam tento pripravok ako nahradu Dricloru:
» nepotsa.sk/pripravky-proti...
Dufam, ze moja sprava pomoze.
Lukas B.