Prosím, poradili by ste mi niečo, čo by najrýchlejšie zabralo proti nadmernému vypadávaniu vlasov? Začala som používať šampón, vitamíny, dajaké tie žihľavové zábaly, ale zatiaľ sa to nezlepšuje...
A ešte druhá otázka...nevie niekto, či by to vypadáv
Myslím, že to bude s dosť veľkej časti spôsobené tými antibiotikami. Ja som musela vystriedať niekoľko antibiotík v priebehu 2 mesiacov a padali vtedy aj mne (viacej ako obyčajne)... ale podľa mňa ak budeš pokračovať, a starať sa o ne, tak sa to samo upraví . Držím ti palec. Veľa šťastia ..
Ja som uzival Alpicort (podla mojho kozneho je to jediny uciny liek na predpis) a pomohlo mi to mne sposobilo vypadavanie tiez uzivanie liekov (hormonalnych) aj ked najprv si myslel, ze je to geneticke
aa dakujem ostatnym za radyy pouzivam uz dajaky ten sampon, vodicku proti vypadavaniu vlasov, vitaminy a aj si kydam zihlavovy odvar na vlasy, tak uvidim, kedy to zaberie, ak to zaberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov