Prosím vás, čo používate pri tvorbe videí? Aký software na editáciu a aké zariadenia na zaznamenávanie videa či zvuku? Poprípade, čo by ste odporúčali na začiatok. Prosím vás, zakomplexované pindy si nechajte pre seba. Ďakujem : P
Sony Vegas pre edit, zvuk som riesil v Audacity + Nero Wave Editor, pripadne VirtualDub ( tam sa da carovat vselico aj s videom ). Zaznam som ja neriesil, ale predpokladam, ze nejaka HD kamera by bola celkom gut.
No ale teraz k veci: Tiež chcem nahrávať drum cover. A na začiatok čím máš tým nahrávaj. Ja idem nahrať video: foťákom. A zvuk mikrofónom za 15€. Už som aj čosi skúšal celkom to bolo aj ´´počúvateľné´´.
Bol so prekvapený
K softvéru: Windows movie maker a audiocity. Fakt najjednoduchšie a máš
Nejaké lepšie web camery neviete poprípade poradiť? Alebo sa to moc neoplatí? Tiež nejaký mikrofón na začiatok. Mám akurát Samsona na spev s jackom a redukciou, ale ten nie je úplne vhodný na nahrávanie. Chcelo by to čosi praktickejšie. Audacity používam tiež odveky, ale chcelo by to možno čosi lepšie, ak má niekto skúsenosti. Potom pokukám, čo ste mi sem napísali všetko aj aké programy. Vďaka za reakcie
@thevanderdark Chcel by som niečo so spevom, buď covery - s gitarou, klávesami, ale len sám, nie celá kapela. Poprípade len nejaké videoblogy zo srandy skúsiť, ale všetko by to nejak súviselo so spevom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
No ale teraz k veci: Tiež chcem nahrávať drum cover. A na začiatok čím máš tým nahrávaj. Ja idem nahrať video: foťákom. A zvuk mikrofónom za 15€. Už som aj čosi skúšal celkom to bolo aj ´´počúvateľné´´.
Bol so prekvapený
K softvéru: Windows movie maker a audiocity. Fakt najjednoduchšie a máš
To je v prvom rade asi najdôležitejšia informácia. Od toho závisí všetko. Mikrofóny, video, software...