Takže pisala som forum ako som bola smutná že som sa rozišla so srbom lebo mi napisal že som na treto mieste že na prvom je rodina druhom kamarati tretom ja ... dala som sa snim dokopy ani neviem ako to opať došlo doniesol mi velkeho plyšaka a bolo videť
neviem čo bolo vidieť, ale my vidíme, že ak je ten príbeh pravdivý, tak si maximálne naivná, nepoučiteľná, a skôr či neskôr ťa pošle do riti a budeš minimálne polroka alebo aj roky revať za ním. Nie je ti lepšie sa na to vykašlať hneď ?
na nom že je mu to luto ospravedlnoval sa .. a povedal že chce len mna že sa mu pači moj usmev vlasy oči že mam zvodné a bla bla bla spali sme spolu ... :/ verila som mu že proste robila som si snim plány velmi sa mi páčil den na to sme si ešte pisali a bol štasttný že ma má ... že som velmi zlatá a dobrá že ako možem byť taka fajnová .. na další den cestoval do srbska lebo tam nebol 3 mesiace ... že len na vikend sobotu šiel s kamaratmi na diskoteku ja že šak v pohode nie nebudem ho obmedzovať je v srbsku nech sa zabava ... na další den ešte všetko v pohode no odrazu sa mi prestal ozývať a napisal mi až o den ked prilete na slovensko ... že sa niečo deje natahoval ma cely den a potom mi napisal že ide do NEMECKA robiť ... ja že čooo že sa musime rozisť to skončiť že najlepšie by bolo aby sme sa už nevideli .. ludia ja som sa psychicky zrutila vkuse revem prehovarala som ho ale že ine že chce viac zarabať hral sa len so mnou ????? nezaležalo mu na mne ? keby mu zaleži ostal by tu ??? navrhovala som muz všeličo ale on nie .... že ide tam (((( strašne to bolí som taka naivná ?? (((
Čo bolí to prebolí. Časom na neho zabudneš a nájdeš druhého chlapca ktorý tá bude ľúbiť. Kľudne sa teraz vyplač keď to potrebuješ, ale neuzatváraj sa do seba. Venuj sa koníčkom, kamarátom ak sa teraz cítiš neatraktívna začni sa o seba starať. Ale nezabudni, dôležitá je hlavne tvoja vnútorná pohoda, tak si nájdi niečo čo ti k nej pomôže. Kľudne to môžu byt motivačne knižky, meditácia, autogénny tréning.
A nezamýšľaj sa nad tým čo bolo pretože ťa to bude len zbytočne trápiť a aj tak ti to k ničomu nebude.
Držím palce aby si sa z toho čo najrýchlejšie dostala a našla si muža ktorý ti nebude spôsobovať bolesť.
@Nespiacakraska dakujem hádam sa taký nájde :/ @Tomias ja som to vobec ani len netušila že mu ide o to....bol iný ako slováci že su dotieravý tento ani len také neriešil .... prišl.o to až po mesiaci .. a povedal mi že ja sa mu velmi páčim a mám najkrajšie oči na svete a že ked mi doniesol toho plyšaka že nikdy nezabudne na moj usmev ... aloe že proste musi ist do toho nemecka ... tak neviem či mu važne šlo len o to ... už niesme ani v kontakte uplne nakoniec taky ostal že on tam ide a bodka. chladný a to som si myslela že normálny srb ... @Obsession no to by bolo ale šak kašlať už na neho čo iné mi ostáva .... @Kosmiklove ??? akože prečo ???
@Sasi2680 ja som sa to snažila všeliako vymyslieť ale on stále prečo sa tak snažíš ??? najdeš lepšieho ... niesom ničím iný výnimmočný som ako druhý ... ja že nno lebo ta lubim ... a proste hocičo sa dalo vymysleť .. že on by ostal na slovensku ale tu by zarobil za dva roky to čo v nemecku za rok ja že ale boli by sme spolu ale on že chce byť pri rodine čo najskor ako pri rodičoch .. pritom mne vravel ako by so mnou ostal na SK ... @Staphylococcus tak ale to som ešte nezažila aby niekto hentak vedel klamať do oči že stále na mna mysli ma len mna chybam mu som užasná ... dokonca ked sa mu pokazilo auto vždy za mnou došiel aj na busi a doniesol mi niečo važne je to čudné ach a čil jak keby sa nepoznáme
tak je to potom jasne a neoplati sa kvoli nemu trapit, ked on sa netrapi kvoli tomu, ze ste od seba odisli. alebo si este mozno uvedomi v Tom nemecku, ze mu chybas viac, ako cakal.
@Sasi2680 a on mal predtým frajerku v srbsku a rozišiel sa snou lebo videť sa raz za 3 mes to nejde tak že určite by si asi nepočkal jkým príde,m za ním a poznám ho mesiac tak to asi nebral tak važne ešte neviem
@Sasi2680 že aj jemu je tažko ale musi to tak spraviť .. nemože mať všetk,o .. rozmýšla do bbuducnosti že chce mať vela penazi a otvoriť si čo najrýchlejšie v srbsku živnnosť ja že hm škoda že ja v tvojej buducnosti niesoím a on stale nemožeš mať všetkko
No a čo sa ti teda na ňom tak páčilo? To že ti dával komplimenty? To ti môže dávať aj normálny chlapec odtiaľto Lebo už len to správanie by ma dosť odradilo. Ja mám v Srbsku rodinu a je to pravda že oni sú odlišná mentalita a ver mi že časom by si bola v takej rodine neštastná. Buď rada že to skončilo len takto, mohla si ostať aj tehotná . A už sa netráp tmavých chlapcov máme aj v u nás osadách
to je hrozné...asi to neprezijes...ako sa vobec opovazuje odist do nemecka pracovat, ked ma teba...mali ste sa zobrat, mal ta predstavit svojej rodine...mali ste mat spolu 3 deti, 2 psov a jedneho pegasa na ktorom by ste v oblakoch cvalali za duhou s nadejou ze svet je ruzova zahrada...katastrofa a on to vsetko znicil..jaj co len stebou teraz bude...ty chudatko malinke...
povedal mi, že mam najkrajšie oči... a ty maš koľko? 15? a priniesol mi hračku čo maš 13? ..
poznam dosť balkancov, američanov, ktorí tu hraju nejak šport, vždy sa nájde nejaka baba čo sa do neho zaľubi.. no oni su tu max. na 2 roky a potom idu preč, tí hráči o tom vedia, že pôjdu preč a aj tak robia všetko preto aby mohli jebať hociktoru naivku...
prepač, ale to nie som ani ja taky naivný ked mi tu na birdzi napíše nejaká pekná baba ..
čo najskôr zabudni na takého, iba to ti ostava, a nie aby si tu trapošila a zbytočne depkarila..
ak by ozaj chcel, tak ostane s tebou na slovensku..
@lauryi3 napíšeš mi niečo o ich mentalite v čom su iný ako slováci ? dosť ma to zaujíma on stále máme podobnú mentalitu ...ale podla mna su tiež dosť odišné .... no nemožem za to že sa mi taky lubia :/ ...nejde o komplimenty ale takké iné chovanie mal ... že doniesol mi ružu taky pozorný .... žiadny slolvák neprinesie na prvé stretko ružu .. ale tak možno je to tak že takto si ma chcel len získať na jedno :/ dožvie ...
@tomias on mi taký vravel že no na slovensku je rok a že ešte na rok ma zmluvu že v robote sa mu lubi že ho chvalia že potom si ešte predlži zmmluvu ... a ja taka že no slováci zas chodia do nemecka a on jemu stači na slovensku plat a ja že ostal by si aj potom na slovensku? a on ked budeme dlhšie spolu jasné ostanem ... a čil kokos iné no on ide do nemecka nech sa čim skor vrati za rodičmi do srbska pekne ma klamal ....ale aj ak zvlášte že ma chcel dosťať len do posteli..slovák ti povie na rovinu .. ale on chodil za mnou snažil sa zvláštne ale čo už iná mentalita...tam sa to asi tak robí
a ked som mu to napisala že ty si sa chcel len vyspať so mnou a potom nemecko že ? a on niee ved som ti povedal že normalny vztah som chcel velmi sa mi ppáčiš a chcel by som ta ale musim do nemecka to je buducnosť ...
@obsession si nejak fandíš, keby mám sledovať všetky sračky čo sem hádžeš tak nič iné nerobím. Iirc, naposledy som na teba reagovala tak 2 týždne dozadu. Ale chápem to, teliatka s IQ 4 často mávajú prehnané pocity vlastnej dôležitosti.
Neboj Domuš to prekonáš. Aj keď to teraz veľmi boli prekonas to. Možno ti teraz mozog vnuka myšlienky v ktorých ti s ním bolo dobre, ale podľa toho čo píšeš vo fórach, zas až taký dobrý nebol. A kvôli takému mužovi si predsa nenechas pokaziť šťastie. Keď budeš takáto deprimpvana môže sa ti stať že budeš priťahovať mužov ktorý chcú využiť tvoje momentálne nešťastie, takže pozor na nich! Nič na tom nieje že si smutná že nad tým uvažuješ, ale nenechaj sa ovládnuť hnevom(aj to príde) a nezačnú mu robiť zle... to by tá ponížilo, nie to že si smutná z toho ako to medzi vami dopadlo.
Pomohlo by ti prerušiť s ním všetky kontakty, pretože to je ako sypanie soli do rany, keď ho máš napríklad na FB a vidíš jeho šťastný ksicht na fotkách a ty sa kvôli nemu trápiš.
Keď chceš pošlem ti link na jednu knižku, možno ti pomôže a nabije tá energiou že to zvládneš! pretože ty to zvládneš! Zvladlo nás to viac a ty nie si vôbec výnimkou!
@tomias no počkaj, počkaj! Mna tiež veľmi poteší keď mi chalan donesie hračku a to nemám 13! Ja sa z takých prkotin proste veľmi teším. Raz som dostala gumenneho dinosaura a mám ho dodnes.
@nespiacakraska a dostala si ho ked si mala 13, však? ale chápeš čo som tym chcel povedať aj ja sa v mojich xy rokoch poteším hračke, napríklad ak mi kupiš teleobjektv, vieš ako ťa budem ľubiť? :d nebude to sice na vzťah, ale potom ťa môýem fotiť ked budeš medzi levmi
@tomias nie dostala som ho keď som mala 26. Jasne chápem ako si to myslel, len som si do teba trosku štuchla. : D toto čo si dal? Jaaaak sa smejem. to nebude na vzťah, ale potom ťa môžem fotiť.
Boooohaaa teraz mám z toho záchvat smiechu. tebe to občas vyjde napísať niečo riadne.
Dal ti veľkého plyšáka tak to myslel vážne, problém by to bol u malého plyšáka tam by to už záležalo akého ti dal. U mňa to je napr. tak, že vážne to myslím iba keď odomňa dostane malého scooby-doo ak dostane iného tak smola.
pamätaj si radu do života jednu vec. vždy sa porad so svojimi najbližšimi... otec mama, rodina a pod. ak si veriaca, zver to do modlitby, pomodli sa na tento umysel potom sa zver na internete nie opačne
chudatko to ti nezavidim.. kazdopadne je to uplny hajzel, ze sa na teba vykaslal.... ale tak uz od zaciatku sa dalo cakat, ze ked je zo srbska, ze to bude tazke a vztah na dialku... verim ze na neho rychlo zabudnes a najdes si normalneho.
a odkazujem vacsine birdzakom ktori sa tu vyjadrovali, ze trosku sucitu by vam nezaskodilo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A nezamýšľaj sa nad tým čo bolo pretože ťa to bude len zbytočne trápiť a aj tak ti to k ničomu nebude.
Držím palce aby si sa z toho čo najrýchlejšie dostala a našla si muža ktorý ti nebude spôsobovať bolesť.
K príspevku: áno, chcel sa s tebou len vyspať.
@Tomias ja som to vobec ani len netušila že mu ide o to....bol iný ako slováci že su dotieravý tento ani len také neriešil .... prišl.o to až po mesiaci .. a povedal mi že ja sa mu velmi páčim a mám najkrajšie oči na svete a že ked mi doniesol toho plyšaka že nikdy nezabudne na moj usmev ... aloe že proste musi ist do toho nemecka ... tak neviem či mu važne šlo len o to ... už niesme ani v kontakte uplne nakoniec taky ostal že on tam ide a bodka. chladný a to som si myslela že normálny srb ...
@Obsession no to by bolo ale šak kašlať už na neho čo iné mi ostáva ....
@Kosmiklove ??? akože prečo ???
@Staphylococcus tak ale to som ešte nezažila aby niekto hentak vedel klamať do oči že stále na mna mysli ma len mna chybam mu som užasná ... dokonca ked sa mu pokazilo auto vždy za mnou došiel aj na busi a doniesol mi niečo važne je to čudné ach a čil jak keby sa nepoznáme
poznam dosť balkancov, američanov, ktorí tu hraju nejak šport, vždy sa nájde nejaka baba čo sa do neho zaľubi.. no oni su tu max. na 2 roky a potom idu preč, tí hráči o tom vedia, že pôjdu preč a aj tak robia všetko preto aby mohli jebať hociktoru naivku...
prepač, ale to nie som ani ja taky naivný ked mi tu na birdzi napíše nejaká pekná baba ..
čo najskôr zabudni na takého, iba to ti ostava, a nie aby si tu trapošila a zbytočne depkarila..
ak by ozaj chcel, tak ostane s tebou na slovensku..
a ked som mu to napisala že ty si sa chcel len vyspať so mnou a potom nemecko že ? a on niee ved som ti povedal že normalny vztah som chcel velmi sa mi ppáčiš a chcel by som ta ale musim do nemecka to je buducnosť ...
Píše sa "lesba" a "pamätať".
Pomohlo by ti prerušiť s ním všetky kontakty, pretože to je ako sypanie soli do rany, keď ho máš napríklad na FB a vidíš jeho šťastný ksicht na fotkách a ty sa kvôli nemu trápiš.
Keď chceš pošlem ti link na jednu knižku, možno ti pomôže a nabije tá energiou že to zvládneš! pretože ty to zvládneš! Zvladlo nás to viac a ty nie si vôbec výnimkou!
: D toto čo si dal? Jaaaak sa smejem. to nebude na vzťah, ale potom ťa môžem fotiť.
Boooohaaa teraz mám z toho záchvat smiechu. tebe to občas vyjde napísať niečo riadne.
a odkazujem vacsine birdzakom ktori sa tu vyjadrovali, ze trosku sucitu by vam nezaskodilo....