Nájde sa niekto, kto má doma súvislý príklad na vedenie podvojného účtovníctva pre Obchodnú akadémiu na maturitu?
prosím, nájde sa niekto taký? lebo akosi v pondelok maturujem aa potrebovala by som nejaké príklady..preto vás prosím o pomoc, či náhodou nemáte alebo či ste náhodou niekde tu na internete nenašli
žiaľ to už nemám, ale pamätám si, že ked som to ja potreboval, tak som to našiel na nete.. skús pohľadať Googlom, možno niečo nájdeš, niektoré OA to uverejňujú na nete
@chicalavativa No ak by si k tomu chcela všetky doklady a pod. tak by to tých 100 strán malo určite. Ale ak by si chcela iba zadanie, tak to ti viem prepísať
ma to osem stran, je to na suvahu, metodu lineranej extrapolacie, kalkulaciu, rozpočty, mzdy, odpisy, prípady nejake a analýzy = ale skanovať sa mi moc nechce takže nevyplnený subor. My sme mali podobne na mature
@jeko stači iba zadanie nič ako k tomu..len príklady aby som si mohla vyriešiť...ty mas tu knihu o uctovnictve? tu hrubu? ci to nie je toto? lebo aj mojej spoluziacky kamarat ma taaaku hrubu ze ci paana...
@jay metoda linerarnej extrapolacie? to je co? ty chodis na obchodnu? ci kam? no vies co to učto..och katastrofa..my este aj popritom maturujeme v omege..tak žiadna slava..katastrofa ale dakujem ti velmi krásne
@chicalavativa Ono mám vypracované súvislé príklady z 2,3 a 4 ročníka, ale tam sa zadanie tiahne proste celým tým príkladom... A má to strašne veľa strán a je tam strašne veľa tabuliek. Môžem to skúsiť pofotiť, ale dnes už to nezvládnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale napriek tomu s tým pracujem
@jeko uf..a to odkiaľ máš toľko veľa strán? juj škoda, že nemáš to v pc..ale aj tak dakujem
akurát ja som sa moc nepozrel.
ale tak prakticky to ovládam, to mi momentálne na prácu stačí, nepotrebujem vediet všetko, ved aj tak su to poväčšine nevyužitelné veci
akurát ja som sa moc nepozrel.
ale tak prakticky to ovládam, to mi momentálne na prácu stačí, nepotrebujem vediet všetko, ved aj tak su to poväčšine nevyužitelné veci
ak chceš tak ti pošlem zadanie čo sme mali sa učiť pred maturami..
Na aký mail poslať ?
@jay metoda linerarnej extrapolacie? to je co? ty chodis na obchodnu? ci kam? no vies co to učto..och katastrofa..my este aj popritom maturujeme v omege..tak žiadna slava..katastrofa ale dakujem ti velmi krásne
dakujem maturujem a neviem co skor