ja :/:/:/ hoci som mohol ale nepodporujem vztahy cez internet a už vôbec nie ako spolužiaci čo si vyberaju podla vzhladu i ked do daného dievčata "nie su".(jednoznačne si myslim že ma dotyčný musi aspon trochu pritahovat ale určite nie za každú cenu len aby som sa pochválil vonku) - moja spolužiačka má každý týžden iného takže viem, o čom hovorím.
@cerveneslipysuopatvmode ja viem ze aj ty by si si rad zasunul ale matka priroda dobre vedela ze jedincom ktori su degerovani podobne ako ty potenciu radsej nadelit netreba
vo veku 8 az 12 som mal niekolko tzv "detskych lasok", potom som si povedal ze s ytm prestanem, a tak doteraz nikoho nemam (mam 16r) takze ak sa hento nerata vpodstate som taky pripad, aj ked momentalne som zalubeny do istej osoby a chystam sa jej to povedat, tak uvidime
@najivna co robime? vies nie kazdy je zufalec, ktory silou mocou hlada vztah a nie pre kazdeho je to zmyslom zivota...mna zaujimaju uplne ine veci napriklad...
@najivna prave si sa tak sama nazvala, asi taka aj budes
ale ja by som ta skorej oznacila za osobu, ktora zrejme nevie co chce, je nekeartivna a nema nic, co by ju naplnalo, ale nema dostaocne schoponosti robit to, co by ju naplnalo, cize sa zameriava n vztahy
@momoglamorous No ako pozorujem túto menšiu šarvátku, myslím, že rozum aj logické argumenty sú na tvojej strane a navyše nechápem, ako si ťa niekto podľa avataru môže pomýliť s chalanom...
@najivna Myslím, že to čo si písala si akurát ty, vulgárny primitívny jedinec, ktorý si nie je schopný udať ani skutočný vek... navyše tí, čo sa najviac chvália, majú asi najmenej čím... ...
@seeker dakujem mne nevadi, ze si ma tak pomylila, ja som skor povahovo chalansky typ, aj ma bavia skor chalanske veci, az na jednu skor babsku zalubu-nechtovy dizajn
takých nezadaných je nás viac, to bude asi tým že si trochu viac zakladáme na vzťahoch , viacej si ich vážime ako niektorí iní ktorým je jedno s kým chodia hlavne že maju pri sebe niekoho pekného s kým sa môžu pochváliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
A hej, tu som. A viem prečo.
šak nás je veľa
ja mam od 14 permanentne niekoho preboha ludia....vy co robite? ja to nechapem
btw poznam tiez takych ludi .co s nikym este nechodili a su v tvojom veku ..ale ako ja vravim..kazdy ma osud vo svojich rukach ..
a ja patrim medzi nich....
lol
ale ja by som ta skorej oznacila za osobu, ktora zrejme nevie co chce, je nekeartivna a nema nic, co by ju naplnalo, ale nema dostaocne schoponosti robit to, co by ju naplnalo, cize sa zameriava n vztahy
ja by som ta oznacila za kokota
maj sa pekne
ja chapem ze kazdy nejako prejavuje svoju zavist to je v pohode
uz mi nemusis odpisovat
jasne, ze zavidim, ved ani neviem kto si
@najivna Myslím, že to čo si písala si akurát ty, vulgárny primitívny jedinec, ktorý si nie je schopný udať ani skutočný vek... navyše tí, čo sa najviac chvália, majú asi najmenej čím... ...