@n0w tak harleja bola mrte draha, sme 4 roky neoslavovali vianoce, zili na suchych rozkoch, telku pozerali len vypnutu a hajzlak pouzivali viaceri po sebe co sme na nu tolko setrili ale stalo to za to
za vlastne? Vsetko si platim sama, tak co ja viem, najviac stoji asi intrak 90€, nic ineho ma nenapada Ale to nie je kupene. Tak ja neviem, antika ma teraz vysla na 45 eur co bolo najdrahsie? Hm, asi toto, nic ma nenapada. Na dovolenke som nebola, notebook nemam, mobil stal euro...
hm ked tak rozmyšlam asi snowboardova vybava ta ma vyšla asi tak 1200 eur ale to časť dal sponzor takže asi to bude ta digitalna zrkadlovka za čosi 860 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
dovolenka
a celá moja zbierka kníh dokopy ma stála majetok..teda jasné, veľa je darov a zdedených, no aj tak je v tom suma, ktorá mi často vyráža dych
a prekvapivo závesy do izby, stáli ma vtedy ešte 10 000.
@najivna mna kanady stali 10€ xD
za také pozbierané, našetrené, podedené, dlhodobo naškrečkované zrkadlovku( to bolo tuším 620)
bože, ja už chcem znova zarábať!!! :´(
inak z tych zarobenych asii.. mobil? nekupujem si moc nejake velke drahe hmotne veci
och milujem ju