Čisto subjektívny pohlad.. Ktoré filmy milujete, a ktoré neznášate?
Tak moje najobľúbenejšie.. klasika Forrest Gump, Dedicství aneb kurvahosi... aa potom ešte milujem čeké filmy a film Samotáři a Černí baroni.. a ešte jedna srdcovka.. Fantozzi
Celkovo najlepsi film si asi nevyberiem, je ich vela, ktore by som dal na hornu priecku, vyhrava asi Speak. A najvacsia kravina je bud rozpravka Pasca na zraloka pri ktorej som dostaval abstaky v kine alebo film Tunel Smrti
tých najviac obľúbených je strašne moc, neviem sa rozhodnúť ktorý je jeden najviac TOP ale najhorší aký som kedy videl je Mechanický pomaranč, fakt to bolo utrpenie a hneď po ňom Avatar.
Mám rada: Svet Podľa Prota, Čistá Duša, I, Robot, K-PAX, The Million Dollar Hotel, Forrest Gump, RRRrrrr, Drž hubu! a mnoho iných...
Nemám rada: (nejdem vypisovať názvy)- slovenské, väčšinu českých (teda sú aj výnimky, ktoré mám rada), romantické, pilcherovky, disneyovky, filmy s Stevenom Seagalom a Jackie Chanom a pod.
najhorsi asi Bratz..nechapem jak som vzdrzala do konca filmu,a tych naj je viac..napriklad Kult hakoveho kriza, Green Street Hooligans, Amelie, Awake, Catch me if you can a dalsie
milujem všetky horory, ale aj tie fakt dobré filmy... napríklad medzi ne patrí aj Ja Legenda, trilógia Pána Prsteňov, Šhanghajskí Rytieri
nenávidím Titanic, nie preto, že by to bol otrasný film, ale preto, že to neskutočne veľa ktrát opakovali a mama to vždy kukávala, tak preto ho z duše nenávidím...
najobľúbenejšie: Heima, Boys don´t cry, Pulp Fiction, Ed Wood, Donnie Darko, Trainspotting, Dogville, Burtonovky, Inception, Pelíšky, HP, American beauty, Death Proof, The green mile,Lolita (1962) a xy ďalších
najneobľúbenejšie: tie brutálne sci-fi filmy , Scary movie, American pie, Rrrr
Ja mám rada filmy ako Harold a Maude, Slnko v sieti, Všetko, čo milujem, Fish Tank, Lolita, Kid, Život je krásny, Adamove jablká a medzi najhoršie filmy sú tie od Edwarda Wooda, ale aj všetky ostatné béčkové, nízkorozpočtové snímky, najviac horory a sci-fi.
milujem vojnove filmy takze medzi najlepsie radim Forrest Gump, Zachrante vojaka Ryana, Udolie tienov a Nepriatel pred branami... a najhorsie tak tych si nazvy nepamatam...ale vacsinou nejake romanticke alebo priblble parodie ktore su stale len o tom istom
Najväčšiu radosť mi vždy urobia staré béčkové filmy, naopak skepsu prechovávam k príliš dokonalým filmom ako je Forrest Gump, Amélia z Montmartru, Vykúpenie z väznice Shawshank.
Nemám len jeden, ktorý milujem a jeden, ktorý neznášam..Nemám ani preferovaný žáner, ani to nezáleží od hercov. Filmy sú dobré, ak po ich zhliadnutí mám nejaký pocit, premýšľam o myšlienke, alebo sa mi vynárajú vtipné scény, hlášky...Ale aj hlúpe filmy sú fajn, kedˇ sa chce človek odreagovať :p
Najviac sa mi páčil český Román pro muže a Kawasakiho rúže. Ale cekove mám rád nezávislé filmy, páčila sa mi aj Grbavica, či slovinský (asi) Od groba do groba.
najhoršie- všetky tie blbé české filmy ako napr. Slnko, seno, ... a milión iných
najlepšie- Vianoce naruby- pozerala by som to dokola, Tí druhí, Sirota, Marley a ja, Simpsonovci (jasné že film , Sám doma 1,2 a úžasní je aj Jeseň v New Yorku a strašne veľa iných
Pokoj č. 1408 alebo hrôza v connecticute sú celkom v pohode zasmila som sa aj keď to do komediálneho žánru nepatrí, a odpas je Avatar a Nezvratný osud 1,2,3,4,5 xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
najlepsi je ich vela.
Mam rad filmy ako Klub Bitkarov, Nepriatel pred branami , Rychlo a zbesilo ale nemam rad filmy ako absolutna picovina Mechanicky pomaranc .
Nemám rada: (nejdem vypisovať názvy)- slovenské, väčšinu českých (teda sú aj výnimky, ktoré mám rada), romantické, pilcherovky, disneyovky, filmy s Stevenom Seagalom a Jackie Chanom a pod.
a najlepsi podla toho v com, v akom zanri..
co sa tyka hlbokej myslienky, to je podla mna forrest gump, remember me
co sa tyka vtipnosti tak she is the man napriklad
co sa tyka dejovosti a kvality animacie tak wall-e
co sa tyka dojimavosti tak titanic..
a proste, nedaju sa dat do jedneho vreca
to su jedny z najlepsich
Milujem Star Wars!, Pána Prsteňov, Burtonove filmy, staré slovenské, české, podľa komixov spracované, veľa toho je..
nenávidím Titanic, nie preto, že by to bol otrasný film, ale preto, že to neskutočne veľa ktrát opakovali a mama to vždy kukávala, tak preto ho z duše nenávidím...
Z hľadiska myšlienky - The Shawshank Redemption, Fight Club
Z hľadiska vtipnosti - nemám šajnu, ale milujem The Big Lebowski
Z hľadiska komplikovanosti a prepracovanosti - Inception
Z hľadiska epickosti - Pán Prsteňov
najobľúbenejšie: Heima, Boys don´t cry, Pulp Fiction, Ed Wood, Donnie Darko, Trainspotting, Dogville, Burtonovky, Inception, Pelíšky, HP, American beauty, Death Proof, The green mile,Lolita (1962) a xy ďalších
najneobľúbenejšie: tie brutálne sci-fi filmy , Scary movie, American pie, Rrrr
najhorsi:asi Frida uz si to ani moc nepamatam ale viem ze som to chcel asi v polovici vypnut
a neznášam Eragona, za to, ako dokonale to zabili...:/
(Jesus Christ Vampire Hunter nepisem ako najhorsi iba preto, ze je taky hrozny, ze nemoze byt ani najhorsi )
Into the wild
Samotaři
The Once
The fountain
Die welle
The others
LOTR
Big empty
Pelíšky
Obecná škola
The Klass
Requem for a dream
(hned prve co mi napadli istotne som milion zabudla..)
-
Roaming
Scary movie
American pie
a všetky tie Beckove krvakove horory
... a dalej neviem zle filmy mi zmiznu z pamate rychlo
celkovým "lynchizmom" Mulholland Drive, Inland Empire
vizuálne A Single Man
to len tak narýchlo
tých zlých je príliš veľa
Najhoršie - súčasné americké komédia a filmy s miley cyrus a olsenkami.
Dirty Dancing a Fight Club
Najviac sa mi páčil český Román pro muže a Kawasakiho rúže. Ale cekove mám rád nezávislé filmy, páčila sa mi aj Grbavica, či slovinský (asi) Od groba do groba.
najlepšie- Vianoce naruby- pozerala by som to dokola, Tí druhí, Sirota, Marley a ja, Simpsonovci (jasné že film , Sám doma 1,2 a úžasní je aj Jeseň v New Yorku a strašne veľa iných