Čo si myslíte, je to pravda? V dnešnej dobe s minimálnou mzdou sa ďaleko nedostaneme. A vraj priemerná mzda je viac ako 900€ ... Pekné číslo, ale škoda že je k ničomu.
Su take prace- kde si mozes aj bez odborneho vzdelania ci zvlastnych odbornych schopnosti zarobit kludne aj tisice - priamy predaj. Ale musis byt sikovny... to je [dusevne/psychicky] asi najtazsia praca. Nie vela ludi na to ma odhodlanie a este menej je tych co maju prirodzene vlohy... ale ked je niekto kto na to ma vlohy, je odhodlany na sebe dalej pracovat a je silna osobnost tak moze zarabat kludne aj 4x tolko ako je tych /priemernych/ 900...
A predstavte si tu najhorsiu pracu aku by ste mohli robit co to je ? A predstavte si ze ju robite 3 roky odo dneska ale po tych 3 rokoch idete na dochodok ale peniaze vam budu chodit do konca zivota. Isli by ste do toho? Co by ste boli ochotny urobit preto? Info na peter.psota12@gmail.com
určite súhlasím s tým že človek by nemal stráviť druhú polovicu svojho života na mieste ktoré neznáša
život je príliš krátky na to aby sme len prežívali
žiť naplno alebo nežiť vôbec (znie to tak melodramaticky ale neviem sa lepšie vyjadriť)
samozrejme to je len môj pohľad na vec , sú ľudia ktorým to stačí
No, ale ináč takéto teórie vytvárajú jedine ľudia, ktorí sú dosť hlúpi na to, aby sa sami realizovali, učili sa a pracovali. Takže nie, ty nebudeš mať plat 900€
ked človek robí niečo čoho vyslovene nebaví tak je to náročné ale najhoršie ?? to čo je za duchaplný výrok . najhoršia je lenivosť priživovanie sa a potom práce kde človek stratí chrbtovú kosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nie je to pravda. kradnúť by som nechcela ani narobiť si 20 detí čiže pre mňa je tá práca lepšia alternatíva
život je príliš krátky na to aby sme len prežívali
žiť naplno alebo nežiť vôbec (znie to tak melodramaticky ale neviem sa lepšie vyjadriť)
samozrejme to je len môj pohľad na vec , sú ľudia ktorým to stačí
ale ja som mala čas nad tým premýšľať
No, ale ináč takéto teórie vytvárajú jedine ľudia, ktorí sú dosť hlúpi na to, aby sa sami realizovali, učili sa a pracovali. Takže nie, ty nebudeš mať plat 900€