Aká je podľa vás najhoršia situácia aká sa môže človeku stať?? Nezáleží na tom, či je trápna, smutná alebo tragická. Napíšte svoj názor. Aby ste sa trošku inšpirovali, mám pre vás dve hrozné situácie.
Ked Vas po roku a pol posle priatelka k vode a po tyzdni ma noveho priatela a dva tyzdne predtym vam hovori ako vas lubi. Toto je najvacsie svinstvo. A najlepsie je, ze pocas vasho vztahu ten jej terajsi priatel jej pisal SMS a volal na rande samozrejme, ze mu o svojom vtedajsom priatelovi nepovedala.
pre mna je najhorsia situaacia to, ze som sa vobec narodila a musim vidiet a znasat vsetko utrpenie, ktore sa deje ci uz vo svete alebo v sukromnom zivote...
@maciatko0985 to ma mrzí, poznám ten pocit...ale to prejde a predsa sa stanú aj horšie veci, bohužiaľ
@hajzelodkosti tak to je kruté...na nešťastie je to asi dosť bežné, ale je pravda, že je to svinstvo
@mayben s časti s tebou súhlasím...je to jedna z najhorších vecí...na druhú stranu, mám pocit, že je lepšie žiť v tejto dobe ako v hociktorom čase v minulosti, ale to je len môj osobný názor
@xemmarockx ...no, ja to vidim trochu inak..podla mna je praaveze taato doba dost naprd...ludstvo je extremne skazene...i ked to bolo asi vzdy...len sa to ciim dalej, tyym viac stupnuje.....................ale samozrejme ti tvoj naazor neberem!
zabavat sa a mat noc zivota, zatial co vo vedlajsej miestnosti niekto masakruje vaseho milovaneho a on krici o pomoc, co vy nemate sancu pocut kvoli hudbe
@elfer myslim, ze ak musis vybrat jedneho z kamaratov, tak vyberies..prosto musis, ak dokazala Sophia vybrat jedno zo svojich deti tak musis aj ty z kam. ani neuveris ake by to bolo jednoduche, vzdy ti je niekto blizsi..aj ked teraz nepripustas je to tak, v tej danej situacii by si to citil..
@xemmarockx Presne presne presne tak. Len preto, ze zlo nazyvame zlom este nie sme pesimisti. Kazdy proste nedokaze ignorovat tie horsie stranky sveta a ze ich je neurekom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@hajzelodkosti tak to je kruté...na nešťastie je to asi dosť bežné, ale je pravda, že je to svinstvo
@mayben s časti s tebou súhlasím...je to jedna z najhorších vecí...na druhú stranu, mám pocit, že je lepšie žiť v tejto dobe ako v hociktorom čase v minulosti, ale to je len môj osobný názor
1.- keď si človek na sklonku života uvedomí, že svoj život nežil, iba prežíval
2.- keď človeka nespravodlivo odsúdia a musí ísť sedieť do chládku za niekoho iného
to mi teraz len tak napadlo
Ale su chvile, kedy si povies stoji za to zit nehovor ze ne
Obcas si myslim ale, ze chladnokrvni ludia to maju v zivote najlahsie.
A takisto ak by som niekoho ja zabil - autom napríklad....
A výber - máš dvoch kamarátov a jeden musí zomrieť - ktorí ???
@mielikki phu tak to je riadny extrém, ale môže sa stať =D
@lelia zaujímavá situácia
@hluzar súhlasím...a tí, čo nás nechápu nás nazývajú pesimistami
@eraser ja neviem...psychologička vraví, že príliš analyzujem
@elfer no to je fakt hrozná situácia...vybrať medzi kamarátmi, ktorých mám rada...to radšej umriem ja
Ale to pre pana neznamena ze sa nevieme aj tesit.
@hluzar môžem iba súhlasiť