co? uplne maximalne az na dno ma dorazilo, ked mi nieco po rozchode ze vraj "som ju nelubil".... toto ma dostalo. A pritom to bola jedna z mala veci, v ktorej som si bol nekonecne isty.
Bože toho bolo...asi by mi na to ani A4 nestačila... on je taký sprostučký že si neuvedomuje čo povie a potom to vyzerá ako to vyzerá...a to som s ním skoro tri roky sama sebe sa čudujem že po tom všetkom čo mi už povedal som s ním neskončila...
:Za to ,že nechcem s tebou tráviť čas nemožem som už raz taký.A všetky tie chyby ktoré mi stále vyčítaš nedokažem zmeniť.Tak ako ty nezmeniš že sa stretavam s bývalou, pretože sme len kamarati.Áno ,viem že ma chce, ale ja ju nie,neboj.A to ,že som ťa včera oklamal a bol som s nou bolo len preto,lebo som vedel že sa budeš hnevať.Lubim ťa"
Noo par slavnych vetičiek o ktorých sa stale vadime..sklbila som to
najhoršie? že mu vraj nedôverujem.. a pritom som sa tak snažila.. hm. a pri rozchode taká smska, že už ma nechaj spať, aj tak si bola už len otravná že milé..
Pokiaľ by mi niečo podobné moja bývala povedala, cítil by som sa lepšie. No nepovedala nič. Jednoducho zo dňa na deň zmizla a to je ešte horšie, než smutné slová.
Fakt mi pomohlo zistenie že niesom jediný komu sa takmer denne preháňajú hlavou určité vety...ktoré tu ale nejdem písať...možno keby to bola ozajstná terapia
@freedomko ,,Ked ju milujes nieje co riesit, ked ju poriesis nieje co milovat"
najhorsie... v podstate som sa vzdy s babou rozchadzal ja ale take co ma zaskocilo bola asi jedna baba ktora mi do 2 dnoch chodenia povedala ze ona mna vlastne ineho s ktorymchodi uz pol roka.. a ja som sa snou za**baval ako sa len dalo.. no chudak ten jej chalan.... ale inac ja som bol vacsinou ten debil ktory vedie rozchod.....
že..ty špina...a chod do piči...ale to mu akože vyletelo...no..nevysla vyhovorka.. bajbaj paloo...lutujem jedin uvec,,ze sme sa spoznali...ale,,prajem ti vela statsia v zivote..
Ako čo mne povedala moja terajšia priatelka tom mi je jedno, nato som už zabudol, prebolelo to... Ale strašne ma mrzia niektoré veci ktoré som povedal ja jej. Nezaslúžila si to. (((( Prepáč mi ((((
ach,zabudla som....spoluziak..mali sme radi, aj kamosi aj trochu viac...riesili sme na lyziarskom..potom neskor unho doma na byte a rano mi pisal listok,sedela som vedla neho,ale obaja sme boli bez hlasu :
"nechcem pokazit priatelstvo.....paci sa mi ina...aj ked ma nechce...."
"Preco si bola taka nervozna?" a ona na to "Lebo som si nebola ista, ci vies, ze to NIE JE rande..."... vtedy som ostal uplne bez slov a bez vyrazu tvare uplne ako bez osobnosti...
Ale v podstate to nebol este vztah, teda ani nikdy nebol, nie ze ESTE nebol, ale bolo to jedine dievca, ktore som kedy naozaj miloval .
tak pri jednom chalanovi ma dorazilo ked povedal ze nechape ako som si mohla mysliet ze ma chce, ked no nevadi, sam sa tak tvaril aj spraval.... a pri druhom, no to uz bolo ovela intenzivnejsie, ale smola, vsetko sa raz skonci... a proste, asi vas to dorazi ked vam niekto napise ze vas uz nelubi a predtym, aby ste mu dali pokoj...
hmmm no tak z každého vzťahu mi ostali zaujímavé vety:
-asi by sme sa mali rozísť alebo si dať aspoň pauzu, neviem, je to akési divné
-áno, režem si ruky, pomáha mi to zbaviť sa stresu (nie nerobím si srandu...)
-moja mama mi zakázala sa s tebou stýkať, povedala, že ak ma naozaj ľúbiš, tak na mňa počkáš (asi najkrutejšie...)
-proste akoby si mi začal liezť na nervy, neviem ti to inak vysvetliť....a ešte...akože kvôli tomu, že 3 mesiace nesexujeme mi nechceš pripsieť na antiku? smiley: toto dodnes nechápem)
-už ťa neľúbim a ďalej by to nefungovalo a aj ostatní mi dali za pravdu.Síce sú to maličkosti, čo mi na tebe vadia, ale pre mňa sú to podstatné veci (ahaaa
mna dorazilo ked som s jednym chodila.. no hej rafli sme sa za taku blbosť. ale chcela som sa mu ospravedlniť a on mi napísal že.. sorráčik moja ale už ma nebavíš! A už mi nepíš, je koniec aj tak to s tebou nemalo cenu.
moj e riatel mi povedal: zuzka, ja uz nic neviem, neviem ci ta este lubim....a na otazku, lubis niekoho ineho, odpoved: neviem...
alebo na zaciatku nasho vztahu, presne na nase prve mesacne vyrocie, sme sa bozkavali a pytam sa ho: "vymenil by si ma za zuzku p.?!"- t.j. jedno z dievcat ktore sa mu pacilo predo mnou... a on na to: "momentalne nie"... to ma vtedy dost odrovnalo....
kruta som bola ja ked som to skoncila ale tak som to citila
co ma dorazilo ked naznacil ze vzdy ked som mu napisala/ povedala "lubim ta" to bola loz...co nebola...a ked som prisla na to ze ho uz nelubim tak som mu to hned ako som si bola ista povedala
na jednej strane chapem ze na take myslel ale zaboleli ma tie pochybnosti aj ked uz bolo po tom
v inom pripade to bola hlaska "stahujem sa, tym nas vztah straca zmysel"
mna dorazilo viac hlasok z ust ex- ... radsej no comment bo zas chytim nervu... ale fuckt nepoznam cloweka coby hovoril holke take veci ake on mne... sodaaar!
slova ma nikdy nedostali na kolena... ciny su horsie... ovela horsie... ked sa clovek vlozi do vztahu a potom zisti, ze sa to neoplati...a opat je koniec a zas zacinat nieco nove nie je prave najlahsie...
a potom to ticho... L: Ma to este vobec nejaky vyznam? M: *bol ticho a pozeral sa do zeme*
Ale neva... som daaaavno za tym a momental som stastna s Marekom mnam moje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a potom dristy o kamaratstve...
Noo par slavnych vetičiek o ktorých sa stale vadime..sklbila som to
najhoršie? že mu vraj nedôverujem.. a pritom som sa tak snažila.. hm. a pri rozchode taká smska, že už ma nechaj spať, aj tak si bola už len otravná že milé..
- ze uz vyse troch rokov je do mna zalubeny jeden docent fyziky, a ja ho vytrvalo nechcem
a potom klasika typu "si to najlepšie čo ma mohlo stretnut, ale už to nemá cenu", "si príliš skvelý a nezaslúžim si ťa" a podobné omáčky ... :/
Fakt mi pomohlo zistenie že niesom jediný komu sa takmer denne preháňajú hlavou určité vety...ktoré tu ale nejdem písať...možno keby to bola ozajstná terapia
najhorsie... v podstate som sa vzdy s babou rozchadzal ja ale take co ma zaskocilo bola asi jedna baba ktora mi do 2 dnoch chodenia povedala ze ona mna vlastne ineho s ktorymchodi uz pol roka.. a ja som sa snou za**baval ako sa len dalo.. no chudak ten jej chalan.... ale inac ja som bol vacsinou ten debil ktory vedie rozchod.....
"sklamala si ma"
To bolo kruté.
"nechcem pokazit priatelstvo.....paci sa mi ina...aj ked ma nechce...."
=´(
len to co povedala,
ci to co tak i myslela
a ci to co povedala pri plnych zmysloch alebo nie??
a ked sme uz pri tom.. uplne ma nedorazilo a nedorazi nic
Ale v podstate to nebol este vztah, teda ani nikdy nebol, nie ze ESTE nebol, ale bolo to jedine dievca, ktore som kedy naozaj miloval .
-asi by sme sa mali rozísť alebo si dať aspoň pauzu, neviem, je to akési divné
-áno, režem si ruky, pomáha mi to zbaviť sa stresu (nie nerobím si srandu...)
-moja mama mi zakázala sa s tebou stýkať, povedala, že ak ma naozaj ľúbiš, tak na mňa počkáš (asi najkrutejšie...)
-proste akoby si mi začal liezť na nervy, neviem ti to inak vysvetliť....a ešte...akože kvôli tomu, že 3 mesiace nesexujeme mi nechceš pripsieť na antiku? smiley: toto dodnes nechápem)
-už ťa neľúbim a ďalej by to nefungovalo a aj ostatní mi dali za pravdu.Síce sú to maličkosti, čo mi na tebe vadia, ale pre mňa sú to podstatné veci (ahaaa
otazku nezverejnim
ze je mu to luto, ale ze to nevyslo, ze ma nelubi, ze ma ma rad, ale nema to vyznam, ze nechce byt so mnou dlhsie a pretvarovat sa
to bolo rok dozadu.... a ja ho stale lubim
alebo na zaciatku nasho vztahu, presne na nase prve mesacne vyrocie, sme sa bozkavali a pytam sa ho: "vymenil by si ma za zuzku p.?!"- t.j. jedno z dievcat ktore sa mu pacilo predo mnou... a on na to: "momentalne nie"... to ma vtedy dost odrovnalo....
co ma dorazilo ked naznacil ze vzdy ked som mu napisala/ povedala "lubim ta" to bola loz...co nebola...a ked som prisla na to ze ho uz nelubim tak som mu to hned ako som si bola ista povedala
na jednej strane chapem ze na take myslel ale zaboleli ma tie pochybnosti aj ked uz bolo po tom
v inom pripade to bola hlaska "stahujem sa, tym nas vztah straca zmysel"
a potom to ticho... L: Ma to este vobec nejaky vyznam? M: *bol ticho a pozeral sa do zeme*
Ale neva... som daaaavno za tym a momental som stastna s Marekom mnam moje