Nič moc vážneho, akurát jediné na čo si spomínam je odrezanie kúsku mäsa z prstu, napichnutie sa na hrot plotu a v detstve som mal tuším zlomený prst...
Raz sa mi podarilo pichnúť si riadidlá do brucha. Nepekné aj bolo, keď som cca z 2 metrovej výšky padol bez prilby rovno na hlavu (skreslené videnie, chvíľkami som nevidel vôbec a strašne ma bolela hlava)
zlomena noha,na ktoru som sa vzapati postavil...zrazil ma sef policajneho zboru
okrem toho som ako maly velmi nepekne spadol na bicykli pri com som si odlomil predne zuby,cely ksicht rozjebany a opuchnuty plus ta hrud po tom co som sa hore bez smykal na asfalte
nič moc...prebodnuté chodidlo, rozjebaná holeň po kosť, lebo som čaptavá, prasknutý kĺb na prste na nohe, zbrúsená dlaň o betón, nespočet škrabancov a podobných hovadín keď som ako decko padala zo stromov
jo, a mierny otras mozgu po páde z koňa
Samé lahôdky ako tak čítam. Moje najhoršie zranenie bolo, keď som ako malá spadla z dreva a nejak sa mi pošťastilo spraviť si dieru do kolena. Nebolo to hlboké, skôr desivé, ale chodila som v pohode. A potom druhé najhoršie bolo asi narazené zápästie, ale to sa neráta.
nič vážne teda asi len rozbité kolená, ale to som mala skoro celé detstvo
ale no raz som šla dole kopcom po hlinovej ceste (nebol tam betón) a bolo tam veľa kamienkov a mala som starý bicykel, kde keď spadne reťaz, tak nefungujú brzdy, no a práve vtedy mi tá reťaz spadla a auto šlo oproti mne.. nejako som prešla, ale potom som chcela zastaviť bicykel, tak som sa zrútila na zem no a mala som dosť hlboko rozbité kolená no ale o týždeň neskôr, keď to ešte nebolo na 100% zahojené som šla zas a zas som zdžubala z bicykla a sa mi to otvorilo
@melancholik@10 nenechal si on nahodou vyoperovat nejake rebra, aby sa mohol hrat sam so sebou tou menej tradicnou cestou? teda mozno si ho s niekym mylim, ale vzhladom na kontext si to nemyslim
ked som bola mala malicka bola som u babky a prerabali dom a rozbijal dedko okna pravea vsetko to sadlo na mna a este stale mam odvtedy na zapasti taku jazvu tolko krvi ani z prasata nie je ked ho zabijaaju .. .. apoto som si dvakrat zlomila ten isty prst :/ ianc nic and I am happyyyy
rezna rana v tesnej blízkosti žíl na zápästí, pomliazdena pravá ruka, teda lakeť (nehoda s výťahom) A čo ja viem. .. štyri krát rozbitá hlava ale to nič ..
okrem narazenej ruky, možno nejakých rozbitých kolien a narazeného malíčka, čo som nepovažovala za potrebné ísť s ním k doktorovi a tak som viac než týždeň sledovala, ako mi hrá všetkými farbami, asi len bežné škrabance a tak
a potom som si raz tak trocha rozrezala necht, to nebolo vážne, ani to veĺmi nebolelo, ale keď som sa to snažila komusi opísať, uvedomila som si, že to bolo vcelku nechutné
Skoro som prišiel o oko, mal som "zaseknuty" abo jak to nazvať nerv v chrbtici bolesť jak infarkt, roztrhané väzy v členku neviem jak sa volá, na ten istý členok mi jebol pluh na oranie, niečo s ramenom bolesť jak pica veľa toho bolo
Ja som sa trošku skotúľala zo schodov pred pár rokmi, zlomila si krásne členok a celé letné prázdniny som chodila o barle so sádrou po koleno Super zážitok náhodou ale teda vačšiu fyzickú bolesť pociťujem každý mesiac prvý deň krámov.. to je najhoršia fyzická bolesť, akú si viem zatiaľ predstaviť, keďže ma odrovná na celé hodiny, čo o sebe ledva viem
hmm, asi som na tom najlepšie ako čítam...ale zasa je to trvalé zranenie...mám len bolesť ramien a jedno mi trošku vyskakuje, ale fakt iba trochu pri jednom pohybe....také veci ako pád z bicykla nepočítam
Tak zrazilo ma auto, ale to nebolo az take vazne, len zasita noha, najhorsie asi keď mi clen rodiny prestrelil ruku a potom ked sa mi stala nehoda s kamaratom, to som preletela cez bicykel, a mala som otvorenu ranu rovno na vnutornej strane stehna, ked som prisla do nemocnice, tak rodicom oznamili ze som mala stastie lebo to bolo par mm od tepny.
Ked som mala 11, napadol ma pes roztrhal mi pravu cast tvare a cely chrbat. Pol roka som nevysla z domu lekari mi povedali ze uz nikdy nebudem vyzerat ako tak normalne k svetu a budem musiet ist na plastiku, trpela som z toho depresiami. plus zle mi to vycistili a zasili tak mi to zacalo vsetko hnisat a skoro som umrela na otravu krvi . Ale nakoniec vsetko dobre dopadlo vdaka chirurgicke ktora to so mnou nevzdala,dnes uz mam len mensie jazvy to je asi to najhorsie
Ako malý som strcil prst medzi remenicu a klinovy remeň. Stiahlo mi to kožu z prsta , nasledne mi nato mama naliala peroxid na dezinfikaciu. To bola bolesť a raz som si vidlami prepichol chodidlo
My sme ako decká stvárali riadne vylomeniny (hádzali po sebe kamene, mlátili sa palicami, behali po strechách/parapetách, vyhadzovali veci do vzduchu, rozbíjali okná, behali po staveniskách...), ale nič vážne sa mi našťastie nestalo *klop klop*. Najhoršie asi rozťatá/rozbitá hlava s miernym otrasom mozgu.
Rozjebane koleno az na kost (takmer mesiac som nechodil) a pred rokom rozjebany laket az na kost. Koleno sa po tych cca 14tich rokoch dalo dokopy, ale ten laket ma boli doteraz a ked mam vystretu ruku, tak jazva vyzera ako flajtre 40 rocnej kurvy
Neviem od kedy sa to pocita ale pred pôrodom som bol mrtvý. Udusil som sa uz v bruchu. Teraz neviem ci plodovou vodou alebo uskrtil som sa pupocnou snurou. To by som sa musel mamy spytat.
A inac vytrhnuta klucna kost a potrhané väzivá-
Ja som zranení počas detstva ani nemala veľa, čomu sa aj čudujem, lebo som stále niečo vymýšľala...
Také najvážnejšie asi keď som mala päť rokov a zasekla som si nohu v takej vetračke, toľko krvi som v živote nevidela, čo vtedy...a jazva ako spomienka, mi zostala až dodnes...
Potom, keď som mala asi deväť rokov a naháňali sme sa, tak som stúpila na klinec a mala som prepichnutnú nohu...
A nakoniec, to najčerstvejšie, keď som mala popáleniny III. stupňa. :-S
Dolámaný malíček, zápästie, a do tretice lakeť takým štýlom že ma rovno brali na operačný stôl. Mala som tam klince. Najnechutnejšie bolo pri rehabilitácii keď som videla ako sa mi pohybujú. Kliny sa vybrali a mne ostala krásna jazva cez celý lakeť, čo vyzerá ako ženské lono. Hou hou. Už ma spoznáte na ulici
Ale inak dobré hardkory tu dávate, dávajte si na seba pozor ! A sedkajte pri počítači radšej
Pretrhnuty vaz v kolene Nie je to bolestive, ale noha sa potom vyvracia do strany, kam by sa nemala xD Uz po operacii je to pohoda, inak by som bol asi zatrpknutejsi
ked som mala asi 6-7 rokov tak som nechtiac aportovala babkinej starej fenke klacek s klinčekom, ona si oň poranila labku a za trest mi z boku vykusla kus mäsa
nepamatam sa že by sa mi dačo horšie dakedy stalo.
Keď som bol ešte decko tak sa mi podarilo priotráviť síranom meďnatým a potom ešte úraz na bicykli kde som rozbil hlavu a pár zubov išlo tiež preč .. aaaaaaaa
mala som zlomené pravé aj ľavé zápästie,rozhryzla som si jazyk ,že som tam mala ehm dieru , a spadla som priamo perami na sklinčiny a kamienky...mala som kač kač pery
zasivane obocie. mam tam jazvu a dala som si tam pierc a kazdy sa cudoval co som si nedala normal cez obocko ale pod neho. tak teraz nemusim vysvetlovat trapnu prihodu jak som sa tresla ako skolkarka do policky, teraz poviem ze to pieeerc hehe.
pichnutie osou alebo vrtanie zubov v nemonici som bola ja sama akoze na dlhšie iba keď som sa narodila inak klasika preventivky a kukanie pribuznch... a menzes je samozrejme dost krutá vec a dúfm že to je aj najhoršia bolesť akú zažijem, lebo to čo tu čítam... :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A srdce je aval, to sa neda zlomit
Raz sa mi podarilo pichnúť si riadidlá do brucha. Nepekné aj bolo, keď som cca z 2 metrovej výšky padol bez prilby rovno na hlavu (skreslené videnie, chvíľkami som nevidel vôbec a strašne ma bolela hlava)
@melancholik a riešil si to ako Marilyn Manson?
okrem toho som ako maly velmi nepekne spadol na bicykli pri com som si odlomil predne zuby,cely ksicht rozjebany a opuchnuty plus ta hrud po tom co som sa hore bez smykal na asfalte
jo, a mierny otras mozgu po páde z koňa
ale no raz som šla dole kopcom po hlinovej ceste (nebol tam betón) a bolo tam veľa kamienkov a mala som starý bicykel, kde keď spadne reťaz, tak nefungujú brzdy, no a práve vtedy mi tá reťaz spadla a auto šlo oproti mne.. nejako som prešla, ale potom som chcela zastaviť bicykel, tak som sa zrútila na zem no a mala som dosť hlboko rozbité kolená no ale o týždeň neskôr, keď to ešte nebolo na 100% zahojené som šla zas a zas som zdžubala z bicykla a sa mi to otvorilo
@notme to už neviem ale zvláštna predstava
a potom som si raz tak trocha rozrezala necht, to nebolo vážne, ani to veĺmi nebolelo, ale keď som sa to snažila komusi opísať, uvedomila som si, že to bolo vcelku nechutné
a potom take klasiky ze otras mozgu, zlomene obe zapastia, 2 rebra, malicek na nohe, palec na nohe... bezne veci
zlomeny malicek
mam anjelicka strazneho... zatial
každý človek má, len nie každý si je toho vedomý
vymknutý som ho mala už xx krát ale raz to bolo extr...
A inac vytrhnuta klucna kost a potrhané väzivá-
Také najvážnejšie asi keď som mala päť rokov a zasekla som si nohu v takej vetračke, toľko krvi som v živote nevidela, čo vtedy...a jazva ako spomienka, mi zostala až dodnes...
Potom, keď som mala asi deväť rokov a naháňali sme sa, tak som stúpila na klinec a mala som prepichnutnú nohu...
A nakoniec, to najčerstvejšie, keď som mala popáleniny III. stupňa. :-S
Ale inak dobré hardkory tu dávate, dávajte si na seba pozor ! A sedkajte pri počítači radšej
pre mna dodne s najshorsie je mozno ze som sa do prsta pri krajani porezala...alebo nejaka trieska v prste...teda to co zazil asi kazdy
nepamatam sa že by sa mi dačo horšie dakedy stalo.
Črepina v ľavačke.
inač nič.