Tak pred chvíľou tu bola diskusia o darčeku ktorý vás najmenej potešil .. ale teraz chcem vedieť ktorý vás potešil najviac, poprípade by sa dal pomenovať ako najlepší darček aký ste kedy dostali
tak setky darceky od mojich kamosov povazujem za najlepsie tak napr..som dostala tricko s mojou fotkou a prezyvkou kebyze na tej fotke nesem zamazana od uhlia a nevyzeram jak chlap,tak ok potom strieborny prstienok.. sktorym ma cela parta poziadala o ruku
Potesi ma uplne najviac vsetko, co ide od srdca, lebo citim, ze s tym darcekom so mnou je ten, co mi ho daroval, navzdy...
Ale ak by som mala byt materialista, tak.. vsetko super pocitac (kvoli skole, ale i to je super), gitara, elektricka gitara, taky maly plysovy psik s magnetkami v labkach i brusku (skvelo sa s nim hra, ako antistresak idealne), bicykel..... Vzdy ma najviac potesi to, co prave dostanem a vzdy myslim, ze je to najsamlepsi darcek na svete a potom dojdu dalsie Vianoce a ja sa opat tesim ako dieta, s tymi istymi pocitmi.
Tak ja som nedávno dostala síce nie najkrajší, ale rozhodne zaujímavý darček. Svietiace EZ tričko. Pre ilustráciu to môžete pozrieť na » www.predajtriciek.sk/obchod-3.html...
keď mi kamoška na 17tku vyrobila video s mojimi fotkami... vyhrabala aj tie úplne najstaršie, pustila do toho pesničku od Elánu-Slobodná a ja som si pospomínala na šetky časy, ktoré sme si spolu, alebo bez seba prežili... vtedy mi vyhŕkli aj slzičky... a nikdy by som nepovedala, že si ho budem vážiť viac ako ktorýkoľvek materiálny darček teda... určite je to viac od srdca...
bol to nematerialny darcek..ked mama nabehla domov s tym, ze ma nick na pkc jednej mojej kamaratky z detstva, s ktorou som nebola v kontakte 9 rokov...
ale boli aj mnoho inych darcekov..napr. kraasna vyzdoba na moju 18-tku, ktoru som jedine videla v telke...
a tak isto sa boli moje naj darceky, ked som dostala na Vianoce jediny darcek, aj to od priatela, ktorým bol Swarovskeho nahrdelnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zatiaľ som nedostala niečo také veľkolepé, ale oč sa týka darčekov, teším sa aj z tých maličkostí
Ale ak by som mala byt materialista, tak.. vsetko super pocitac (kvoli skole, ale i to je super), gitara, elektricka gitara, taky maly plysovy psik s magnetkami v labkach i brusku (skvelo sa s nim hra, ako antistresak idealne), bicykel..... Vzdy ma najviac potesi to, co prave dostanem a vzdy myslim, ze je to najsamlepsi darcek na svete a potom dojdu dalsie Vianoce a ja sa opat tesim ako dieta, s tymi istymi pocitmi.
ale boli aj mnoho inych darcekov..napr. kraasna vyzdoba na moju 18-tku, ktoru som jedine videla v telke...
a tak isto sa boli moje naj darceky, ked som dostala na Vianoce jediny darcek, aj to od priatela, ktorým bol Swarovskeho nahrdelnik
ale mna potesia aj totalne malickosti