Teraz, co mi napadne, tak najviac sa mi paci asi Oravsky hrad ako sa tyci na tej skale. A inak, samozrejme, Bojnicky zamok, ale to preto, ze odtial pochadzam
Oravský, Spišský, Bojnice... veľmi pekný je aj Vigľaš alebo Betliar... no máme čo doháňať oproti ostatným štátom, vrátane ČR... je to hanba, ako sa na SK zaobchádza s pamiatkami
Spišský, Oravský, Bojnický, Trenčiasnky, Devín, Strečno ... a mohol by som pokračovať ... každy z nich je niečim zaujímavý ... napsoledy som bol na zrúcanine Považského hradu
Najkrajšie kaštiele aké som videl sú u maďarov, ale aj ten v Budmericiach je krásny...
Hrady a zámky sú pekné skoro všetky, majú svoje čaro.
Ak ale chcete skutočne zážitok so zimomriavkami, odporúčam Poľsko - pre ich kostoly, kaplnky, kaštiele.
Snáď ešte pocestujem viac do Poľska, minimálne by som rád videl naživo kostol Vang Stave (Karpacz).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Bojnice sú tiež krásne
Hrad v Starej Ľubovňi
Starý zámok v Banskej Štiavnici
aj zrúcanina Lietava vyzerá dobre, tam som ešte nebola
Hrady a zámky sú pekné skoro všetky, majú svoje čaro.
Ak ale chcete skutočne zážitok so zimomriavkami, odporúčam Poľsko - pre ich kostoly, kaplnky, kaštiele.
Snáď ešte pocestujem viac do Poľska, minimálne by som rád videl naživo kostol Vang Stave (Karpacz).
A Oravsky, a Bojnicky zamok
Devín je plný betónu a škaredo prestavaný, Víglaš je znásilnený gýč.