no pre mňa osobne z tohoto výberu asi Ljubljana... ale celkom nechápem, prečo tam máš mrte miest bývalej YU a len jedno grécke mesto.... ak si teda Athinou nemyslel Athinu Onassis
@jantebont nooo myslím, že za posledných cca 20 rokov poznajú ludia dostatočne dobre aj Grécko , nehovoriac o tom, že dnes chodí väčšina aj tak len do Chorvátska takže celkové resumé - Ljubljana (možno ešte Dubrovnik) + Thesaloniky alebo Nafplio (a ešte Oia na Santorini)
bola som v Splite a Dubrovniku, cez Zagreb som len prechadzala.
A viac sa mi mozno paci Split ale Dubrovnik je objektivne krajsi lebo je to akoby hrad na mori
Moja srdcovka je Rovinj. Aj keď bola som na dovolenke aj v mnohých ďalších mestách (napr. Dubrovník, Rabac, Poreč a ďalšie, ...), ale Rovinj je za mňa naj
Belehrad moj milovany! To mesto je obrovske, neohrabane, spinave monstrum plne malych, rozpadavajucich sa uliciek a prachu. Idylka ^_^ To je poriadna pulzujuca metropola, nie tie dovolenkove destinacie pri plazi
Z ponúkaných som bola ešte v Dubrovníku, Skopje a Podgorici. Dubrovník je úžasný, ale tie masy turistov mi trošku skazili dojem. Skopje je jedno veľké wtf a v Podgorici nie je nič zaujímavého (pre mňa).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
That being said, Istanbul
A viac sa mi mozno paci Split ale Dubrovnik je objektivne krajsi lebo je to akoby hrad na mori