„Slovo boh je pre mňa nič viac ako myšlienka a produkt ľudskej slabosti a biblia je kolekciou vznešených, ale aj tak primitívnych a detinských legiend. A žiadne interpretácia, nech je akokoľvek bystrá, toto moje presvedčenie nemôže zmeniť.“
"Jozef sa vráti do Kanaánu,nesmúť. Chatrče sa zmenia na ružové sady,tak sa nermúť. A ak by aj vody potopy mali všetko živé potopiť,z víru tajfúnu vyvedie ťa Noe."
EINSTEIN:
„Slovo boh je pre mňa nič viac ako myšlienka a produkt ľudskej slabosti a biblia je kolekciou vznešených, ale aj tak primitívnych a detinských legiend. A žiadne interpretácia, nech je akokoľvek bystrá, toto moje presvedčenie nemôže zmeniť.“
Z BIBLIE:
"...tak bude moje slovo, ktoré vyjde z mojich úst; nenavráti sa ku mne prázdne, ale vykoná to, čo sa mi ľúbi, a podarí sa mu to, na čo ho pošlem."
Nie je dôležité miesto, na ktorom stojíme, ale smer, ktorým kráčame.
Život je ako hovno: trvá dlho, pokiaľ sa vypracujete, cestou niečo získate ale i stratíte, no na samom konci zistíte, že nie je dôležité to, čím ste, ale to, kým ste boli!
-->Nechcem byt tou na ktoru si obcas spomenies ale chcem byt ta na ktoru nikdy nezabudnes..<-- noo neviem ci to je vyrok or motto ale lubi sa mi to my favourite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Einstein
To je vyrok ale berem ho ako motto
toto
"Jozef sa vráti do Kanaánu,nesmúť. Chatrče sa zmenia na ružové sady,tak sa nermúť. A ak by aj vody potopy mali všetko živé potopiť,z víru tajfúnu vyvedie ťa Noe."
EINSTEIN:
Z BIBLIE:
"...tak bude moje slovo, ktoré vyjde z mojich úst; nenavráti sa ku mne prázdne, ale vykoná to, čo sa mi ľúbi, a podarí sa mu to, na čo ho pošlem."
tri vyroky, ktore tvoria zaklad mojho zmyslania
Nikto nie je tak dokonalý, aby sa ti zapáčil bez privyknutia.
Láska je len rozhodnutie, pre určitý typ nedokonalosti.
Život je ako hovno: trvá dlho, pokiaľ sa vypracujete, cestou niečo získate ale i stratíte, no na samom konci zistíte, že nie je dôležité to, čím ste, ale to, kým ste boli!
je to tak trochu nápev ale použitelný aj ako motto
"Ak niečo nemôže sup vystáť, je to najmä sklené oko."
a druhe: "Padanie vlasov zastaví iba dlážka."
Znie tak to trocha namyslenecky a povýšnecky. Vyjadruje to silu a odhodlanie človeka.
alebo "Život je smrteľná choroba prenášaná pohlavným stykom."
to je vraj definícia od nejakého gynekológa
Nerob z viery kult. Pretože z kultu sa stáva nástroj. A z nástroju sa stáva zbraň.
Prosím neurážajte prasatá ,pretože sú niekedy ľudskejšie ako niektorý ľudia.
-Iba nešťastný človek pozná štastie
-Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám
» www.birdz.sk/forum/mate-neja...
» www.birdz.sk/forum/ake-vase-...
» www.birdz.sk/forum/ake-vase-...