Ahoj chcem sa normalne opítať či niekto nevie nejaku stranku aj z EU na nejaké lacnejšie notebooky ako tu na SK lebo je to tu dosť drahé.... Nejaká kde sa dá platit v €.....Dík vopred
@shifter notebooksbilliger.de je super,a pozeraj najma na fohrfuhrware to su notebooky ktore boli vystavene v predajniach - zapnute nejakych par sto hodin,nemaju ani skrabanec,v podstate ako nove.. ale 20-30 percent lacnejsie uz som takto znamim odporucil dobre compy za super cenu len tam treba pozret kazdy den lebo tie tam dlho nepobudnu,,,ak ta cas moc nesuri tak s kuskom stastia vyhliadnes super kupu..
@cupcake007 si trápna, až ma z toho bolí riť oni sa nehrajú, že sú HTC, iba maju rovnaký design, ale značku majú "hrdo" (o hrdosti by sme mohli polemizovať) vystavenú...takže sú to "napodobeniny" a nie "fejky"
@frano no vidíš, tak to máš dobré... ja sa do Rakúska tak skoro nedostanem Ako, ja to chcem pre brata, chce taký lepší notebook, ale nie sú ešte veľmi dobré ceny, tak ako veľká sestra mu to sledujem
Ahoj, ja som kupoval Lenovo notebook za 200 Eury na » www.lacne-pc.sk/notebooky.php... kde odporucam pozriet sa Ponukaju 2rocnu zaruku, ja som nevyuzil, lebo notebook slape po vyse 2 rokoch pouzivana.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
čínska stránka
sú tam aj phony s parametrami iPhone za pätinu ceny
poštovné zdarma
@1 tie pocitace su "vykonne" ako bezne smartfony.. aj preto bezia na androide len..
a ja som aj tak v rakusku takze ma to vyjde tak ci tak lacnejsie-ci sa to oplati pre teba si musis vypocitat sam