Potreboval by som to vedieť lebo sobotu sa bude konať projekt 5 minút pre zdravie v obchodnom centre Eurova a ja tam budem s kamošom mať stanovište na prevenciu fajčenia. Za odpovede ďakujem
-kôli smradu z úst a napáchnutiu vlasov a oblečenia
-kôli žltým zubom a starnutiu pokožky
-kôli strate kondície
Aj ked sice ten strach z infarktu sa da ovplyvnit primanim vyzsieho obsahu vitaminu C.
Ale este si zabudol aj ze nikotin(sice aj kava) robia takzvane "diery v hlave" a potom takyto clovek sa nedokaze poriadne koncentrovat a ine poruchy spravania, ako neustala unava a podobne.
okrem par z moznosti(zlte zuby, napachnute veci)...by som vyzdvihla aj tie financie.. je rozdiel 40 eur mesacne minut na cigarety alebo si kupit nieco na seba, pripadne si tie peniaze radsej odlozit...preto som aj skoncila s fajcenim...a nehovoriac o riziku trombozy...ked som sa dozvedela ze kazdy piaty clovek ma dedicnu chorobu krvi,pri ktorej je zvysena pravdepodobnost, ze sa k tej tromboze dostanete...ale uz som sa strasne rozpisala.. jednoznacne kvoli financiam je dobre skoncit,ale v prvom rade ZDRAVIE..
preco fajcit.. lebo zabijes tym cas na cakajuci spoj..lebo aj tak neusetrim peniaze lebo ich miniem na nieco ine.. lebo fajci skoro kazdy z triedy a nechcem vyzerat ako blbec..lebo nezapadnem do kolektivu ak s nimi nebudem chodit na cigu..lebo je to dobra zamienka ako sa prihovorit nejakej babe v bare..
a samozrejme lebo vsetci moji kamarati v partii fajcia a mame 12 rokov ..
jasne,ze si robim prcu..nefajcim uz 5 a pol roka.. a som taky stastny
mne nejde o to zdravie ale ide to do penazi a cigarety idu stale hore a hore o chvilu budeme davat polovicu vyplaty na cigarety uz teraz za ne dam mesacne asi 70 €
@obliviate to preco ako tyraju zvierata ? co to ma s cigaretami ? viem ze lieky a kozmeticke hovadiny testuju na zvieratach , co je tiez hrozne ale o cigaretach som nic take nepocul ... ja by som taketo veci testoval na psychopatoch ako je napriklad Brejvik a podobny hajzli a ne na zvieratach ktore za nic nemozu
podľa mňa to je aj tak jedno čo robíte, potom by ste nemali jesť ani žiadnu potravinu, ktorú dostať bežne v obchodom v dnešnom svete je už všetko svinstvo a aj tak je jedno či vás zrazí autobus alebo dostanete infarkt
sa striedajú postupne tie dôvody, momentálne niežeby som nefajčila, ale málo fajčím hlavne kvôli kondičke a celkovo chujovému zdravotnému stavu a peniazom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
-strach z rakoviny
-strach z infarktu
-strach z impotencie/neplodnosti
-kôli smradu z úst a napáchnutiu vlasov a oblečenia
-kôli žltým zubom a starnutiu pokožky
-kôli strate kondície
Aj ked sice ten strach z infarktu sa da ovplyvnit primanim vyzsieho obsahu vitaminu C.
Ale este si zabudol aj ze nikotin(sice aj kava) robia takzvane "diery v hlave" a potom takyto clovek sa nedokaze poriadne koncentrovat a ine poruchy spravania, ako neustala unava a podobne.
Takže nikdy viac nechcem smrdieť ako popolník....
Lebo nechcem minat tolko penazi
a samozrejme lebo vsetci moji kamarati v partii fajcia a mame 12 rokov ..
jasne,ze si robim prcu..nefajcim uz 5 a pol roka.. a som taky stastny
Kvôli zdraviu celkovo, aj keď je pravda, že keby som nemal celkom pevnú vôľu resp. by ma neposilnila pomoc z hora, tak by som možno dnes fajčil...
@tasha5 elektrická cigareta
2. miňanie penazi
3. Je to trapne v dnesnej dobe
4. + vsetky tie moznosti z ankety
» www.facebook.com/media/set/?set=...