videla som shining, clockwork orange, eyes wide shut aj lolitu a nic ma neoslovilo natolko aby som si povedala, ze waaau, to bol super film! vsetky boli rovnako divne cize nehlasujem.
on ma divny styl. jeho filmy ma vobec neoslovili. to je zaner pre takych sprtov ktori maju komplexy zo zivota a za pomoci toho umenia si vybijaju svoje pudy a idey
zdržujem sa hlasovania, lebo som videla len Pomaranč (aj čítala a kniha sa mi páčila viac), Shining a kúsok Odysey, ale na Full metal jacket sa už dlho chystám
milujem ho! videla som jeho všetky od 1962, ale vojenská tematika ma všeobecne vo filmoch veľmi nebaví, takže odlišný vkus @hetfield , na prvom mieste Clockwork orange, a potom Lolita a tretí asi Shining...
oceňujem jeho nekonvečné myslenie, prenikajúce do každého jeho filmu, škoda že tak inšpiratívnych a zo šedivého priemeru vystupujúcich režísérov je tak málo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vlastne ani neviem, či som videla niečo iné ako A Clockwork Orange a Shining :/
takže asi full metal jacket
oceňujem jeho nekonvečné myslenie, prenikajúce do každého jeho filmu, škoda že tak inšpiratívnych a zo šedivého priemeru vystupujúcich režísérov je tak málo....