ja by som tiež chcela upgrejdnúť, len sa mi zdajú všetky tieto najnovšie mobily strašne ľahko rozbitné, ja som strašne nešikovná a budem asi potrebovať nejaký obal, ktorý je do vysokohorského prostredia keď ide človek na túry alebo čo
podla toho čo od najlepšieho mobilu očakávaš ... ak to má byť výkon + možnosti ... tak by som volil android, asi S4 ... ak by to mal byť len výkon tak iphone 5S
@cuketta ale je na bazároch A prosím ťa, naozaj považuješ ten telefón za najlepší na trhu? Okrem klávesnice na ňom nebolo nič dobré Teda áno..to, že je nepoškoditeľný
@alex458 tiež som z neho bol nadšený z obrázkov...ale od Vianoc, od kedy ho vlastním, mi cca. 7x zamrzol tak, že som ho musel nasilu reštartovať lebo nič nereagovalo (ani displej sa nedal zhasnúť)...a o výdrži batérie ani nehovorím, to je maximálna katastrofa
@smartboy Nuž, kebyže bol nepoškoditeľný.. tak.. tu neplačem že ho nemám už.. a áno, klávesnica.. a proste, celý prirástol ku srdcu.. + nechcem z druhej ruky
Nájdi mi telefón /"tejto doby"/ s klávesnicou..
@cuketta ako sa ti podarilo ten vesmírny výrobok znefunkčniť? Vlastne keď tak teraz spomínam, ja som mal môj vlastne tiež v oprave a menili mi displej (prestal reagovať, musel som všetko ovládať cez šípky na klávesnici - to som bol nesmierne šťastný že sa to dalo )
Ale teraz mi je ho normálne ľúto keď ho vidím v kúte taký malý, zlatý, obézny..
A mobil tejto doby s klávesnicou nenájdeme... Neviem prečo si výrobcovia myslia, že to nie je žiadané a potrebné...našli by sa milióny ľudí čo by si taký mobil kúpili lebo nevedia alebo neradi píšu cez softvérovú klávesnicu
@smartboy Rozišla som sa s priateľom, ktorý mi po hodine zavolal že som ku*va.. aa schytal to mobil, päsťou do "tváre" ..
Presne tomu nechápem, že.. why ja by som prijala "dotykovku" s klávesnicou.. a keďže teraz nič také neviem nájsť, tak miesto xperijky mám telefón už len na volanie.. nejaký samsung starý.. s klávesnicou ovšem!
Pred pár týždňami som P6 kúpil, starší FW má slabú výdrž a je trochu zalagovaný, ale upgradol som to na B125 a teraz je výdrž podstatne lepšia a o stabilite nehovoriac
@cuketta Samsunx xcover si pozri, je s klávesnicou, nemá dotykový displej, nemá androida, ale má nerozbitný kryt, je prachu a vode odolný a hlavne nevyzerá ako denko!
@alex458 Je to úplne jednoduché... len stiahneš jeden súbor a v nastaveniach dáš aktualizovať. Ak to náhodou kúpiš a budeš potrebovať poradiť, napíš mi
To je relatívne široký pojem. Záleží na tom, na čo ho chceš. Je to podobné, ako keby si sa opýtal, aké je najlepšie auto na svete. No pokiaľ chceš jazdiť rally dakar v púšti, tak ti bude veyron na dve veci....Podľa môjho osobného názoru a hlavne skúseností s požívaním android smartfónovov, by som to v skratke zhodnotil takto: Outdoorový je vcelku výkonný a odolný IP67 (ochrana proti pádu aj ponoreniu do hĺbky 1,5m) Samsung Galaxy Xcover 2, hneď poňon cat b15 (IP67 + dual sim) ale zase o polovicu menšia RAM-512MB a aj slabši processor. Čo sa týka high end, treba prečitať hlavne uživ. recenzie, osobne mám xperiu x1 nakoľko som už mal dosť lacných celoplastových samsungov a pod. aj keď v recenziách sa píše o lepšom displeji aj poz. uhloch ( prosím, neukrižujte ma )
Budem za trapka, ale úprimne už 3 mesiac fungujem na Nokia Lumia, pomaly najnižšej kategórie, a úprimne čo som mal pred tým telefón s Androidom tak ma sral. Tento o sebe nehlási, že je inteligentný, ale vie byť. A tiež už mi padol x-krát a stále je v kope, má dobrú odozvu, hoci som sa bál ... Windows Phone, ale dokážem sa tam pohybovať intuitívne a viem, čo mám kde hľadať. Tiež mi preniesol sám kontakty, bez zbytočných otázok a keď som he resetoval do firemných nastavení, tak sa ma potom spýtal, či ho chcem vrátiť do stavu v akom bol pred tým. Aplikácie a všetko sa mi vrátilo, aj smsky. Proste volil by som Lumiu. A tiež majú super foťáky. presvedčili ma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Takže pre mňa to je NokiaLumia1020
lebo ho chcem ale ne, je pekný, elegantný, dobrý dizajn s dobrými funkciami a za dobrú cenu
Nájdi mi telefón /"tejto doby"/ s klávesnicou..
Ale teraz mi je ho normálne ľúto keď ho vidím v kúte taký malý, zlatý, obézny..
A mobil tejto doby s klávesnicou nenájdeme... Neviem prečo si výrobcovia myslia, že to nie je žiadané a potrebné...našli by sa milióny ľudí čo by si taký mobil kúpili lebo nevedia alebo neradi píšu cez softvérovú klávesnicu
Presne tomu nechápem, že.. why ja by som prijala "dotykovku" s klávesnicou.. a keďže teraz nič také neviem nájsť, tak miesto xperijky mám telefón už len na volanie.. nejaký samsung starý.. s klávesnicou ovšem!
@smartboy
Pred pár týždňami som P6 kúpil, starší FW má slabú výdrž a je trochu zalagovaný, ale upgradol som to na B125 a teraz je výdrž podstatne lepšia a o stabilite nehovoriac
Alebo nejaký klasický telefón s klávesnicou
(hádaj, aký telefón chcem ja? )
nerozbitný a malo to hru bantumi
@patuskoo podla parametrov by si mal zomriet
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...