Čo konkrétne považujete za najschopnejšiu brigádu? Čo by ste (už) nikdy nerobili (prečo?), čo sa vám pozdáva, ako ste ich zohnali, proste aké máte skúsenosti s rôznymi brigádami? Napíšte úplne všetko, čo vás napadne ak sa nudíte
najlepšie bolo triedenie papieru do zberu... triedili sme časáky ako Eva a pod. a mohli sme si brať prílohy, lebo inak sa to dosť nelogicky proste šmarilo do kontajneru. tak som si každý deň doniesla veľký batoh a keď som odchádzala, bol úplne plný. a ešte som k tomu dostávala aj peniaze. jedna baba mi povedala, že vďaka tej brigáde mala vystarané s darčekmi na Vianoce
celkovo mám rada buď administratívu, alebo také skladnícke brigády, ako bolo toto, stavanie regálov v Tescu alebo štítkovanie výrobkov. určite by som nechcela pokladňu alebo telefonovať.
podľa mňa je najlepšie niečo na štýl prezentácie produktov, rozdávanie cien, alebo letákov, taká hosteskovská robota proste, to je dosť dobre platené a človek sa ani moc nenarobí.
a osobne som aj rada keď môžem robiť v nemocnici (buď len prax alebo ako pomocný zdravotný personál), ale teda to ozaj nie je moc na zarobenie
a nešla by som určite do pokladne a nič raké kde je treba moc fyzickej sily, inak v podstate hocičo.
strhaval som ostnaty plot a daval novy, cize som bol cely dorezany.. potom kopal hlboke jamy a daval do nich dlhe a hrube koly, co boli vlastne stromy, ktore som musel hoblovat jak kokot..
prijemnejsie bolo natierat altanky, lavicky a podobne, no na tom slnku.. uz nikdy viac..
mal som len jednu brigádu... a to bolo rátanie takých tlačív a zapisovanie do tabulky... bolo to lahké a robil som to doma... denne mi to zabralo cca 2 hodiny
najlepšia brigáda = upratovanie počas Pohody. každý deň 5 až 6 hodín, mala som nočné smeny, nebolo teplo. z tých 5 až 6 hodín som priemerne odrobila tak 2, nikto nás príliš nekontroloval, stratiť v dave v tme sa dá veľmi ľahko, všetky koncerty som videla, lístok zadarmo, k tomu okolo 30 euro aspoň odmena. síce, budúci rok tam robiť nepôjdem, ale len z čistej lenivosti. inak vynikajúca. ale krátkodobá, čo už
a inak by mi najviac vyhovovala brigáda predavačka v malom obchodíku, kde som sama, nikto mi nestojí za chrbtom, chodia turisti čiže pospíkujem a inak kľud
robila som- v gabore- davala som topanky do skatul, potom v lidli za pokladnou a teraz na poste a isty cas som roznasala letaky- nic ma nebavilo, vsetko robim s nechutou, nebavi ma ten stereotyp
@lawey ja som to zohnala cez brigádnickú agentúru, ale tak človek musel mať šťastie, aby sa stihol prihlásiť, kým ešte bolo miesto. teraz majú samé nočné inventúry a pokladne, úplne sa zopsuli
@antifunebracka to isté, agentúra... také tie jednoduché úkony, ako skenovanie dokumentov a kontrola údajov, na to sa zvyknú najať brigádnici. a pre mňa to nie je nuda, kým je čo robiť. (v tom Tescu si samozrejme zobrali viac brigádnikov, ako bolo treba, potom nevedeli, čo so mnou a poslali ma dokonca prerovnať žiarovky, čo bola práca na dve minúty.... musela som sa priplichtiť do iného oddelenia, aby som niekoľko hodín nesedela uprostred Tesca na palete)
@anzu Ja akurát dnes idem na pohovor na telemarketing a ak sa nepodarí, tak sa vôbec modlím, aby ma vzali za pokladňu, ty by si asi na mojom mieste spáchala harakiri, však?
Ale k veci: Mňa robota za pokladňou bavila, bola aj dobrá. Síce je v Metre nevýhoda toho, že pokladník si nemá celý deň kde sadnúť, ale inak sa to v pohodičke dá. Fajnová bola aj "letuška na kolesách" - stewardka na diaľkových autobusových linkách, klimatizovaný bus, mikrofón, papiere s údajmi cestujúcich, malý bufet, horúce nápoje a to bola moja robota. Samozrejme sa tam naskytlo veľa ďalších vecí, ktoré bolo treba porobiť (upratať po príchode do cieľovej stanice a pod.), ale zlé to nebolo.
Hrozná bola práca pri páse v Dru tyčinkárni. Teraz sa neviem rozhodnúť, či bolo horšie sladké alebo slané oddelenie - na sladkom išlo všetko od pásu cez baličku a kontrolovanie a paletovanie tak neuveriteľne rýchlo, že som nestíhala a bola som za debila, na slanom sa človek išiel unudiť, pretože hodinu zbieral balíčky do krabíc, hodinu na tie krabice lepil etikety a hodinu iba tak pozeral na tyčinky, čo lezú z pece a vyhadzoval zhorené. Nočná zmena na slanom bola o hubu
chcem upozornit, ze ja z toho nemam nic ked sa registrujete, len vam chcem dat vediet ako si doma denne si dokazem zarobit 10 €. nie je to narocne, len sa treba chvilu sustredit na potom vyplnit odpovede na otazky. da sa to robit popri studiu a je to naozaj slusne vreckove. chcem vam iba poradit, mate peknu sancu si tiez privirobit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ze vraj najhorsie je na pokladni v Tescu
celkovo mám rada buď administratívu, alebo také skladnícke brigády, ako bolo toto, stavanie regálov v Tescu alebo štítkovanie výrobkov. určite by som nechcela pokladňu alebo telefonovať.
a osobne som aj rada keď môžem robiť v nemocnici (buď len prax alebo ako pomocný zdravotný personál), ale teda to ozaj nie je moc na zarobenie
a nešla by som určite do pokladne a nič raké kde je treba moc fyzickej sily, inak v podstate hocičo.
prijemnejsie bolo natierat altanky, lavicky a podobne, no na tom slnku.. uz nikdy viac..
Zle mi bolo, keď som napr. kopal kanály ... Nejaké zavlažovacie systémy, už nikdy viac.
@anzu ako sa dostat k brigade v administrative? a stavanie regalov/stitkovanie neni nuda?
najhoršia: Lidl
a inak by mi najviac vyhovovala brigáda predavačka v malom obchodíku, kde som sama, nikto mi nestojí za chrbtom, chodia turisti čiže pospíkujem a inak kľud
najhoršia...čokoľvek čo ma nebavi respektive ak ma to nebavi a nieje to vysedavanie peňazi aspoň 6-7 € na hodinu
Pre mna najlepsia brigada bola vysavanie vo firme dva krat do tyzdna.
A najhorsia bola suverenne vhadzovanie regionavnych novin do schranok na sidlisku v Novembri a Decembri.
@antifunebracka to isté, agentúra... také tie jednoduché úkony, ako skenovanie dokumentov a kontrola údajov, na to sa zvyknú najať brigádnici. a pre mňa to nie je nuda, kým je čo robiť. (v tom Tescu si samozrejme zobrali viac brigádnikov, ako bolo treba, potom nevedeli, čo so mnou a poslali ma dokonca prerovnať žiarovky, čo bola práca na dve minúty.... musela som sa priplichtiť do iného oddelenia, aby som niekoľko hodín nesedela uprostred Tesca na palete)
Ale k veci: Mňa robota za pokladňou bavila, bola aj dobrá. Síce je v Metre nevýhoda toho, že pokladník si nemá celý deň kde sadnúť, ale inak sa to v pohodičke dá. Fajnová bola aj "letuška na kolesách" - stewardka na diaľkových autobusových linkách, klimatizovaný bus, mikrofón, papiere s údajmi cestujúcich, malý bufet, horúce nápoje a to bola moja robota. Samozrejme sa tam naskytlo veľa ďalších vecí, ktoré bolo treba porobiť (upratať po príchode do cieľovej stanice a pod.), ale zlé to nebolo.
Hrozná bola práca pri páse v Dru tyčinkárni. Teraz sa neviem rozhodnúť, či bolo horšie sladké alebo slané oddelenie - na sladkom išlo všetko od pásu cez baličku a kontrolovanie a paletovanie tak neuveriteľne rýchlo, že som nestíhala a bola som za debila, na slanom sa človek išiel unudiť, pretože hodinu zbieral balíčky do krabíc, hodinu na tie krabice lepil etikety a hodinu iba tak pozeral na tyčinky, čo lezú z pece a vyhadzoval zhorené. Nočná zmena na slanom bola o hubu
chcem upozornit, ze ja z toho nemam nic ked sa registrujete, len vam chcem dat vediet ako si doma denne si dokazem zarobit 10 €. nie je to narocne, len sa treba chvilu sustredit na potom vyplnit odpovede na otazky. da sa to robit popri studiu a je to naozaj slusne vreckove. chcem vam iba poradit, mate peknu sancu si tiez privirobit.
» vyhravakazdy.sk/22149...
(a nie je to ziadna dalsia retazovka, naozaj, inak by som to tu pre vas nepisala )